Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 099
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Щях да си замълча ама не мога...
Когато една връзка се разделят за такова нещо ако наистина въобще са се разделили затова нещо връзката точно я пиши никаква...
Язък им за годините не са тийнеджъри все пак....
Смешно ми идва всичко и се смея от страни ,но ако има доза истина Керем го очаква поредната помия и пак ще стане ясно кои са му истински фенове и кои не са...
И да има такова нещо и да няма малко уважение трябва към ситуацията
И колко му е леш положението само ако е истина
Той ходи с Ямур / Оузхан с Ямур/ Оузхан с Демет ако и той е с Демет?
Повдига ми се като се замисля...,но свикнах на всичко на Озан му викат медийна маймуна този може да е изневеряващия Казанова.Каан го хванаха пиян и го зачекнаха затова,че не са прави даже ама нейсее...
Както и да е ли да кажа и аз не знам вече?

# 151

Буря в рая?! Ех, тази Демет... и професионализма на Ханде... Приказки от Бофсора...част поредна
Сега ще чакаме някой да излезе и да каже " нЕма такова нещУ", мир и любов.

# 152
Лелеее, влизам да видя линка за днешния епизод и виждам новината - дано не е истина. Даже ми стана криво и тъжно, а бях супер ентусиазирана за епизода тази вечер.
Искрено се надявам да е фалшива новина:four_leaf_clover:
Слънце, Честит Рожден Ден на патерица Hug Желая ти много здраве, късмет и успехи Kissing Heart
Славена, пращам ти много преградки и положителна енергия и кураж. Вярвам в чудеса, вярвай и ти Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за линка на днешния епизод

# 153
Имам въпрос - Керем следва ли Ханде и Ханде следва ли Керем в инстаграм?
Като някой се раздели с приятел/ка веднага се отписват един от друг.

# 154
Диамантче, не се следват…
.
.
.
Глупости на търкалета, следват се, много ясно.
Демет се раздели онзи ден с нейния, Керем ще се раздели с Ханде, за да се хванат с Демет.
Колкото аз съм Кралица Елизабет 2ра, толкова и тези геометрични фигури са истина.

# 155
За настроение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156

Говорим за човек който до скоро си пазеше таговете по снимките с бившата все пак не знам аз какво е положението...от 9 млн и кусур не ми се рови.

# 157
  • Плевен / София

Вярно, че следването си е показател.... Мисля, че Керем не следва Демет...Поне в темата на Демет не е коментирано да е така...

# 158
Следват си се.

# 159
Не вярвам на подобни новини, когато се разделят ние последни ще разберем и причината за това ще остане скрита. По пътя на логиката щом е толкова ревнива Ханде ще излезе, че се опитва да го откаже и от професията му. Или, че докато успоредно с Вратата играеше с Нилпери нашата през ден му е устройвала скандали... Тц. Таз новина е меко казано несериозна.

Приятно гледане на епизода, обичам да чета разсъжденията ви. Между другото, в 20-ти за пръв път пускат любимото ми пиано, с което ви надух главите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
Славена, много съжалявам затова, което ти се случва. Преди 15 години и аз преживях същото с много близък мой роднина...

Изобщо не вярвам на глупостите изписани в последните дни. Все едно прочетох сценарий за сапунка. Ще чакам двамата да го обявят, дотогава всеки може да си говори каквото иска.
И първо Гюнфер нищо не е потвърждавала, аз нейно изявление не съм видяла, казала Гюнфер на баба Злата шурея,😁  второ Демет Йоздемир не е следвала Ханде, за да престане да я следва, и трето... Наистина ли трябва да приемем, че Керем е толкова жалък, че да стои пред вратата и да моли Ханде да го приеме обратно. Хайде да имаме по сериозно мнение за него. Както върви накрая Керем ще е виновен и за глобалното затопляне.

Диамант, следват се и снимките където са заедно са там, не са ги изтрили още 😂

Да сложа и аз днешната снимка от БМВ-то

# 161
Мира, когато и да се сетя за Керем дето виси на вратата и умолява Ханде да му прости ми става смешно. Joy Завалиите, застигна ги съдбата на героите им и си чукат по вратите. Остава само тя да му казва "мразя те, Керем Бюрсин" и сапунката е в завършен вид...

# 162
Значи всичко си е наред Grinning
То ако някой ни гледа с моя отстрани сигурно ще си помисли, че сме 100 % пред развод. Той тази вечер е на ресторант (има зелен сертификат), а аз ще си прекарам вечерта с вас, понеже нямам ваксина ( а нямам и желание да си слагам). Но погледнато отстрани не изглежда точно така ... Joy Ако сме известни - утре заглавията ще са,че сме си запазили час при бракоразводен адвокат Joy
И да не е спам

# 163
Miraland, та кой е виновен? Естествено, че той… за глобалното затопляне говоря. Като се размотава гол или показва нещо друго, което не трябва да показва, температурата на мамите тук, че и на останалите му фенки, се покачва. По този начин телата им отделт топлина, а тази топлина отива в атмосферата, което води до топене на ледовете в Арктика.
Е, кой е виновен 🤣

Подкрепям те с цяло тяло, че Демет не е следвала Ханде. Аз никога не съм виждала зачатъци на отношения между тях в Инстаграм.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт