Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 107
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Stuck Out Tongue Winking Eye Личното ми мнение по въпроса за Ханде и Керем Wink

Gift Heart

Revolving Hearts

# 181
Миси +1
и аз чакам сватба, че и наследник Heart Eyes
не че нещо, но приятелче на Мави Joy

# 182
  • София
Нека бъда там заради теб.

Еда: Какво стана?
Серкан: Видя папараци и припадна. Слушай, Еда. Този въпрос трябва да бъде решен. Тоест, трябва да го решиш. Това се превръща в нещо много сериозно. Можеше да паднеш.
Еда: Да. Ще се погрижа за това.
Серкан: Добре ли си? Имаш ли нужда от нещо?
Еда: Добре съм. Вие ми се малко свят.
Серкан: Ще те заведа на лекар.
Еда: Не. Няма нужда от лекар. Трябва да отида до цветарския магазин. Спешно е!
Серкан: Ще се срещнеш с подизпълнителя Кадир?

Еда: От къде знаеш?
Серкан: Чух. Ако ще се срещаш с него, и аз ще дойда с теб.
Еда: Не, това е моя работа.
Серкан: Това е наша работа, Еда. Този човек съсипа живота и на двама ни. Няма да те оставя насаме с него.
Еда: Сама ще се грижа за себе си, Серкан.
Серкан: Еда, позволи ми. Нека бъда там заради теб. Разбра ли? Винаги си била до мен. Този път аз ще бъда до теб.

Две имена, двама души! Моето семейство!

Баща ми току-що беше получил повишение. Бяха толкова развълнувани да купят тази лятна къща. Купиха къщата на вноски. Много обичаше жена си и дъщеря си. И двете ни. Той ми обеща...Че ще ме отведе до звездите, когато навърша 18. Знаете ли? Двете имена, които дадохте на г-н Алптекин. Те бяха моето семейство. Те бяха моето семейство. Моето семейство! Две имена, двама души! Това са двамата, които убихте! Имам само едно желание. В живота да не намерите покой. Никога да не се усмихнете. Никога!

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм, добре. Благодаря, че дойде. Добре ми дойде.
Серкан: Радвам се, че помогнах. Добре си, нали? Тогава...Тогава, ще тръгвам вече.
Еда: Серкан. Погрижи се за папараците. Не искам да мисля за това.
Серкан: Не мисли.

...ако не иска да пишат за него, трябва да следи личния си живот.

Енгин: Селин.  Какво ще правим? Можеш ли да ги спреш?
Селин: Приятели, може ли да се успокоите? Знаете, че Еда и Серкан скъсаха. Какво ще стане, ако целият свят разбере?
Пъръл: Знаеш как се отнася Серкан към личния си живот, Селин.
Енгин: Косата му настръхва, като чуе за журналисти. И фактът, че Еда припадна. Той ще полудее.

Пъръл: Поне не публикуват нищо ново. Или може да ги помолиш да ги изтрият?
Селин: Приятели, ако не иска да пишат за него, трябва да следи личния си живот. Не съм вълшебница.
Енгин: Не е вълшебница, но няма ли някаква система...
Пъръл: Трябва ли да уведомя адвоката? Но сега...

Подарък“ и „подкрепа“ „от „приятелката от детските години“ !
С любов! Професионално! По приятелски!

mi_si, Hands Point Up Hands Metal

# 183
И аз съм за "Бялата роза" на Славка Калчева
Дано, дано. Най-искрено им стискам палци Hands Thumbsup

# 184
  • София
Честно казано, на журналисти не вярвам. Единственото, което мен ме притеснява и ме кара да се съмнявам за буря в рая, е фактът, че не са си харесали и коментирали последните постове в Инстаграм. Знам, че звучи повърхностно, но това е реалността, в която живеем. Социални мрежи, лайкове, последовали и т.н. А Ханде винаги  е подкрепяла Керем в професионалните му изяви. Харесвала е всяка негова реклама и е коментирала почти всяко видео, тип реклама, качено от него в профила му. Керем също харесва наред снимките й и да не хареса точно тази от рождения ден на Гамзе ми се струва странно. Чакам сега да видя дали ще хареса тази с Мави. Засега не  е. Надявам се да не са се разделили, просто защото много ги харесвам като двойка. За мен са сродни души. Но те най-добре знаят. Ако са се разделили, здраве да е. Но ще ми е мъчно. Затова не искам да го мисля отсега, щом няма нищо, потвърдено лично от тях. Ако се окаже истина - тогава ще му мисля. Wink

# 185
# 186
  • София
Защо не си се намесила досега?

Серкан: Селин? Трябва да махнат тези новини възможно най-бързо.
Селин: Какви новини?
Серкан: Инцидентът, който се случи днес пред офиса. Побликували са го. Защо не си се намесила досега?
Селин: Серкан, личният ти живот няма нищо общо с работата ми, ако не греша. Не виждам връзка с компанията.

Серкан: Разбирам. Няма да отразяваш проблемите, които имахме между нас, нали?
Селин: Серкан, това е статия в списание. Ако изтрия една, ще се появят още 10 от фалшиви профили. Нищо не мога да направя.
Серкан: Добре, добре.

Всяко нещо с времето си... Всяко нещо трябва да бъде направено в най-подходящото за това време. Ако Cеркан навреме беше казал на Cелин ясно и категорично, че няма място в живота му, може би нямаше да се стигне до това нейно крайно озлобление и ярост???
Ако въобще не беше се захващал, заедно с Еда и майка си, да разделят Селин и Ферит, да провалят сватбата й, нещата щяха да бъдат различни. Ако беше я оставил да продължи живота си с Ферит...
...Може би...

Еда, колегите може да се тревожат един за друг.

Еда: Кажи
Серкан: Мислех си за теб. Добре ли си?
Еда: Сега нарушаваш клауза 59 от договора. Не може да питаш за нищо, което не е свързано с работата.
Серкан: Тогава ще премина на друга тема. Сириус все още не е свикнал с новия си дом. Постоянно иска да се разхожда.
Еда: Тогава се разходете с него сутринта.

Серкан: Добре, ако искаш кажи го на Сириус. Тоест, той също се тревожи за теб. И аз, като твой колега, се тревожа за теб.
Еда: Сериозно ли?
Серкан: И ако утре не дойдеш на работа, тогава няма да довършиш чертежите на микробуса.
Еда: Завърших чертежа. И ти го изпратих на имейла.
Серкан: Чудесно! Тогава искаш ли да се разходим със Сириус?
Еда: Ако е без теб, тогава да.

Серкан: Еда, колегите може да се тревожат един за друг.
Еда: Ти не може да го правиш. Така е записано в договора.
Серкан: Виж, след това, което преживя днес...Тоест, притесних се, исках да знам дали си добре или не. Какво ти се е случило.
Еда: Добре съм. Няма проблеми.
Серкан: Добре. Добре тогава.

# 187
Тоест това не е добър знак, така ли?
Аз нямам инстаграм и ми е малко странно това постоянно публикуване и лайкване, но явно има проблеми в рая. така ли да го разбирам?
Пак се депресирах...
Честно казано, на журналисти не вярвам. Единственото, което мен ме притеснява и ме кара да се съмнявам за буря в рая, е фактът, че не са си харесали и коментирали последните постове в Инстаграм. Знам, че звучи повърхностно, но това е реалността, в която живеем. Социални мрежи, лайкове, последовали и т.н. А Ханде винаги  е подкрепяла Керем в професионалните му изяви. Харесвала е всяка негова реклама и е коментирала почти всяко видео, тип реклама, качено от него в профила му. Керем също харесва наред снимките й и да не хареса точно тази от рождения ден на Гамзе ми се струва странно. Чакам сега да видя дали ще хареса тази с Мави. Засега не  е. Надявам се да не са се разделили, просто защото много ги харесвам като двойка. За мен са сродни души. Но те най-добре знаят. Ако са се разделили, здраве да е. Но ще ми е мъчно. Затова не искам да го мисля отсега, щом няма нищо, потвърдено лично от тях. Ако се окаже истина - тогава ще му мисля. Wink

# 188
  • София

Серкан: В колата ли ще работиш?
Еда: Натрупаха се уроци. Трябва да работя.
Серкан: Може ли де е, защото не искаш да говориш с мен?
Еда: Защо не?
Серкан: Ако искаш, мога да ти помогна.
Еда: Не, ще се справя сама. Благодаря.
Серкан: Добре.

Еда: Между другото. Не искам да си в стаята, когато говоря на децата.
Серкан: Защо?
Еда: Напрягам се.
Серкан: Както искаш.
Еда: Наистина ли? Опитваш се да се промениш или играеш роля?
Серкан: Например?

Еда: Остави цялата си работа и помагаш на фондацията на майка ти...Поиска прошка от Ердем. Не викаше на никого.
Серкан: След време ще разбереш, Еда. Няма нещо, което не бих направил за теб.

Sunglasses
И при предишни поводи съм споделяла, че не приемам настояванията на  Еда  Серкан да се промени, но според нейните стандарти... Ако обичаш някого, обичаш го такъв, какъвто е.  Приемам само, ако по собствена воля и желание, другия в името на връзката, промени някои свои навици, отношение и виждания по определени въпроси. Другото е натиск и упражняване на контрол,  от който непрекъснато се оплаква и подскача Еда!!!!
От това, което видях до сега,  имам чувството, че Еда се опиянява от властта си над Серкан, и го демонстрира често!  Що за капризи - да не си в стаята, когато ще говоря? Фондацията е публично място, всеки поканен може да бъде където си иска!

Беше чудесна реч.

Еда: Изслуша ли?
Серкан: Какво? Много хубава беше. Поздравления. Беше чудесна реч.
Еда: Не знам какво казах, но благодаря.

Серкан: Е. Какво мислиш?
Еда: Много добре се е получило
Серкан: Нали. А това ..Микробусът, който даряваме на студентите. Микробусът, който начерта
Еда: Да. Моите чертежи. Пардон. Залитнах.

Серкан: Ако аз направя нещо такова, нямаше да се отърва от наказание.
Еда: Ако искаш, можеш да прекратиш договора
Серкан: Не, няма нужда.

Еда: Момичета. Може ли да сте до мен, като говоря с леля довечера?
Фифи:Разбира се.
Еда: Защото не мога да го направя сама.
Джерен: Разбира се, скъпа, защо не? Но.. Еда, не се чувствай толкова отговорна. Все пак си била на 6 години.

Еда: Ами да, така е. Не знам. Ще разстрои много жената. Нека тази вечер приключи бързо.
Мело: Много си права. Наистина е много трудно да се погледне някой в очите и да говориш за това.
Еда: И аз не искам. Дори нямам смелост. Ще я нарани много. Човек иска да бъде сам, когато чува нещо такова. Да разбере какво е чувството. Иска да изживее болката си сам със себе си. Благодаря ти, Селин, не ми даде тази възможност.

Фифи: Дай такава възможност на леля си.
Джерен: Да
Еда: Как ще го направя, момичета? Трябва да кажа. Как ще остане сама тогава?
Фифи: Напиши писмо, Еда.
Мело: Вярно
Джерен: Браво, момиче!
Еда: Много добра идея. Почакайте, ще пиша, преди да излезем. Дай ми лист хартия.

И какво става сега?! Еда се притеснява, страхува се, да се изправи пред леля си и да й съобщи за злополуката. Въпреки, че леля й и е най-близкият й човек, семейство. И ще й съобщава за нечия чужда грешка, чужда вина. И от това няма да пострада връзката между тях. Но за Серкан не е позволено, той трябва да бъде обруган и наказан, задето е премълчал да съобщи навреме за вината на баща си?! И който вече многократно й се извини за това! И каза, че се е страхувал да не я изгуби, защото много я обича!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 21:18 от Dilemi

# 189
  • София
Злати, аз не съм фен на социалните мрежи. Но да, в днешно време те са много показателни, особено при известните личности. В случая не знаем нищо повече от това, което те ни показват. Не се депресирай. Всичко са догадки на този етап. Забелязала съм, че като Ханкер се покрият, винаги излизат новини за раздяла. И мен това затишие малко ме притеснява. Но това е положението. Те са си големи хора, те си решават. Ние само можем да стоим и да се радваме или тюхкаме. Това е. Simple Smile

# 190
  • София
Осветяваш всичко, Еда Йълдъз!

Серкан: Осветяваш всичко, Еда Йълдъз!
Еда: Ти също, както винаги изглеждаш прекрасно!
Серкан: Какво щях да кажа...Докато се прибирах, отново слушах речта ти.
Еда: За какво? Защо толкова се интересуваш от речта, която изнесох на децата?
Серкан: Каза нещо, което наистина ми хареса. Каза, че грешките ни правят добри хора. Наистина ли вярваш в това?

Еда: Ако не вярвах, щях ли да го кажа? Разбира се, че вярвам.
Серкан: Защо тогава не вярваш, че мога да стана по-добър?
Еда: Серкан, това не е същото.
Серкан: Еда...Според мен не трябва да си толкова безмилостна към мен. Постави се на мое място.

Защо не каза нищо Еда?! Кое е по-различното?  Няма какво да каже и си тръгва...с какво е по-различно??? Принципите се прилагат към всичко
Не ми харесва тоалетът – прекалено къса рокля с прекалено широки и груби ботуши?!?! Еда/Ханде има хубави крака, но тук ми е малко прекалено...

Искам да вечерям с теб.

Еда: Събра най-много пари на благотворителната вечер.
Серкан: Да ,нещо такова се случи.
Еда: А разбра ли човекът, който е направил най-голямото дарение? Човекът, който ще вечеря с теб.
Серкан: Да.
Еда: Разбрах.

Еда: Искаш да видя ли? Какво си мислиш? Мислиш, че все ще те ревнувам ли?
Серкан: Не. Искам да вечерям с теб.
Еда: Типично за теб. Какво направи? Дари астрономична сума. За да не вечеряш с никого.
Серкан: Адресът на ресторанта е в плика. Ще те чакам.

# 191
По принцип - разбирам. Но не знам защо съм луднала да са заедно, че даже да станат и семейство. Не ги познавам лично, не са ми приятели, а ми стана кофти, все едно са ми от най-близкото обкръжение и сега при слуховете за раздяла направо ми е много зле.
Дано да са само слухове и дори да имат недоразумение помежду си , бързо да го оправят.
Ако разберете нещо пишете, че през седмицата нямам много време и влизам тук, защото всичко е на едно място за което страшно много ви благодаря Hug

# 192
До 18/19.01 всичко е било добре.
Ако нещо е станало е било след това

# 193
  • София
Така е Диамантче!
Аз съм една от малкото тук, които винаги съм вярвала в любовта на ХанКер. Но този път се подадох, защото казаха, че Гюлфер е потвърдила. Направо ме заболя сърцето от тази новина. След първоначалният шок, се опитах да се успокоя. Аз съм аналитичен човек. Започнах да навързвам събитията от последния месец. И по-точно след Нова година.
Двамата изкараха заедно Covid-а. Помагаха си взаимно. Споделиха с нас как са прекарвали времето си. Ханде рисува, Керем строи лего. После поеха грижите за Мави за 3 дни. Също го споделиха. Беше много мило да видим Керем с лакирани нокти и изписано на ръката му „Love”. До тук всичко е прекрасно. Няма никакви симптоми за конфликт между двамата. Дори и това, че Ханде отида сама на рождения ден на Гамзе в Сапанджа също не ме смути. Лятото след приключването на СЧК Ханде замина сама в Бодрум. Есента замина с Бенсу в Ню Йорк пак без Керем.  Джанер много демонстративно отбеляза на снимката върху  Ханде, името „thebursin”. С което искаше да ни покаже, кой е в нейното сърце. А Керем с чувство за хумор написа на Джанер „Нищо че ви обичам толкова много, вие ме дистанцирате”, при което той му отговори с емотикони на смеещо се човече. И до тук не виждам никакви съществени проблеми. След това засекоха Ханде да излиза от заведение с Бурджу. Тогава за първи път Акиф се опита да повдигне въпроса за конфликт с Демет, при което Ханде се усмихна мило и само каза „Може ли такива работи да говорите”.  Тези дни когато в Истанбул заваля обилно сняг Ханде сподели с нас едно кратко клипче, на което тя щастливо се забавляваше в снега. Ако има такъв тежък конфликт, не вярвам да демонстрира щастие. А последното беше участието на Керем в едно предаване, на което много искрено си разказваше за своя живот. Там той игра на табла с водещият и дори разказваше, как е помогнал на Ханде да  усъвършенства таблата. Също не се забеляза никакъв проблем.
Е, питам се, кога възникна всичко това, та се стигна чак до раздяла? Как за два дни изведнъж са се разделили и то по взаимно съгласие. За този проект с Дисни се знае още от преди. Защо изведнъж Ханде и Керем ще се карат заради това?

# 194
  • София
Не може да си толкова красива!

Серкан: Уау!
Еда: Какво?
Серкан: Ами...Не може да си толкова красива. Готови ли сте? Да бъдете манекенки?
Еда: Аз те накарах, но си го получих.

Серкан: Дойдох да ти пожелая късмет.
Еда: Виж, не ме гледай право в очите там. Ако ме погледнеш, ще се препъна и ще падна.
Серкан: Не се безпокой. Тогава ще те хвана.
Еда: С твое позволение.

Селин, ти не беше такъв човек.

Пъръл: Селин.
Селин: Как изглеждам?
Пъръл: Много красиво. Но добре ли си?
Селин: Еда ме изнервя много. Наистина не мога да се сдържам, Пъръл.
Пъръл: Селин, ти не беше такъв човек. Разбирам те. Това, което преживя, ти се отрази много зле. Така е. Но може би вече трябва да се опиташ да се стегнеш?
Селин: А аз си помислих, че ще ме разбереш. Видя ли как ме гледаше?

emir taha - Huyu Suyu (Official Audio)

Общи условия

Активация на акаунт