Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 132
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Нова/стара от Zafer Kirkmaz Wink

Отново сме в тренда Wink

# 271
Желая успех на филма заради Керем , но тзи Ирем хич не ми харесва - толкова се е ''прекроила '' ,че изглежда неестествено , а играта и е посредствена . Но явно има добър агент ,защото след успешния сериал с насилието доста добре се котира .
Ханде и Керем са се качили на самолета и сигурно вече са пристигнали в САЩ Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 272
Здравейте отново, аз пак имам въпрос: (за което се извинявам предварително)
Тоест Керем и Ханде са си заедно и всичко е било фалшива новина, тръгнала от недоброжелатели, така ли?
Много разнообразна и противоречива информация има днес за човек , който е новак в турските сериали

# 273
Дизи, никой не знае все още, само те двамата си знаят какво им е положението. Joy Ние сме ни принципа "обвързани , до доказване на противното". Joy

# 274
Надяваме се, че всичкото е фантасмагория, съчинена от жълтите медии.
Ще стане ясно след време, когато някой качи снимка на тях двамата или ги видим отново на някое стори или нещо друго.
Ние се надяваме, някои и вярваме, че всички тези неща са плод на скучното ежедневие на турските медии.

В понеделник ще ходя до Ханде, че й обещах едни шушони и ще й дръпна една лекция. Ще ви кажа какво ми е казала 🙃

Мики, даже да ми докажат “противното”, аз пак нЕма да вярвам 🤣🤣
Здравейте отново, аз пак имам въпрос: (за което се извинявам предварително)
Тоест Керем и Ханде са си заедно и всичко е било фалшива новина, тръгнала от недоброжелатели, така ли?
Много разнообразна и противоречива информация има днес за човек , който е новак в турските сериали

# 275
Вече се успокоих, и съм сигурна, че няма проблеми в рая Simple Smile
Принцесата на сем. Erçel-Bürsin-Yirdirim

# 276
  • София
Диамантче, аз също се поуспокоих. Вътрешното ми усещане ми говори, че не са толкова зле нещата. След като вчера всички жълти медии си изляха отровата, днес е тишина. Всички мълчат. Сигурно очакват някаква реакция от ХанКер. Но явно не са познали. Ще си чакат. Нека сега те се чудят познали ли са или не са познали. А Ханде и Керем или се сдобряват или не са се карали. Но съм убедена в едно, няма да се разделят.

# 277
Бре, след този оптимизъм в последните четири поста, тази нощ дано да ми е спокойно. Satisfied

Скрит текст:
Момичета, не претендирам за достоверност, но преди малко изтекоха тези снимки. Твърдят, че вчера камерите са били засекли ХанКер на летището. Предполагат, че пътуват за Италия. И пак повтарям, не съм сигурна доколко е вярно.
Феновете в Туитър казват, че Керем и Ханде са преминали на детоксикация в социалните медии. Решили са да не публикуват нищо, за да няма материал за жълтурковците.
Ще изчакаме и то ще се разбере. Кои двойки не са карали и гонили. Пък след време се сдобряват и все едно нищо не е било. Скоро си мислех, че нещо не е нормално да е чак толкова  розово при тях. И те са хора като нас. И те са с различни характери.Докато си напаснат ще има от време на време и бури и сдобрявания. Защото причината, която се тиражира не е нещо кой знае колко неразрешима. Аз познавам двойка, която се разведе и след две години отвово се ожениха. Понякога една такава малка раздяла е полезна. Защото те кара да преосмислиш всичко. Започваш да разбираш дали ти липсва този човек. И ако е така, значи е твоят.

Линде, къде ги набара тези снимки? Много ми приличат на Ханде и Керем. На мен никъде в Туитър не ми излизат.

# 278
  • София
Бре, след този оптимизъм в последните четири поста, тази нощ дано да ми е спокойно. Satisfied

Скрит текст:
Момичета, не претендирам за достоверност, но преди малко изтекоха тези снимки. Твърдят, че вчера камерите са били засекли ХанКер на летището. Предполагат, че пътуват за Италия. И пак повтарям, не съм сигурна доколко е вярно.
Феновете в Туитър казват, че Керем и Ханде са преминали на детоксикация в социалните медии. Решили са да не публикуват нищо, за да няма материал за жълтурковците.
Ще изчакаме и то ще се разбере. Кои двойки не са карали и гонили. Пък след време се сдобряват и все едно нищо не е било. Скоро си мислех, че нещо не е нормално да е чак толкова  розово при тях. И те са хора като нас. И те са с различни характери.Докато си напаснат ще има от време на време и бури и сдобрявания. Защото причината, която се тиражира не е нещо кой знае колко неразрешима. Аз познавам двойка, която се разведе и след две години отвово се ожениха. Понякога една такава малка раздяла е полезна. Защото те кара да преосмислиш всичко. Започваш да разбираш дали ти липсва този човек. И ако е така, значи е твоят.

Линде, къде ги набара тези снимки? Много ми приличат на Ханде и Керем. На мен никъде в Туитър не ми излизат.
Тези снимки не са от туитър а от Youtube.  Аз ги скрийншотнах от едно много кратко клипче. Качени са от турски сайт и коментарът беше, че са заснети вчера от камерите на летището. За къде пътуват или се връщат не се знае. Наистина имат огромна прилика. Особено шапката на Керем. Сега го търся но някъде го загубих. Ако ми се появи ще го кача.

# 279
Приличат, но тази на снимката е малко по-висока от Ханде и с по-къса коса. Не е невъзможно да се подстригала, но знам ли...

# 280
Покрай тези приказки на вятъра, се сетих за една песен, която много харесах покрай сериала. Моментът е на 2ро място сред любимите ми, защото Ханде е извънземно красива и разговорът им преди … нещото, е комичен.
С:Вай…
Е: не? …
С:шей..
И аз бих реагиарака така, ако Ханде застане пред мен 🤣
Та, говоря за песента с невероятното име “Суйу-Хуйу” 🤓

Май не излиза тук, но ще ви метне към Ютубчето, кефът започва към 2,40м 😎

Пък и малко да спрете да мислите за раздели и събирания.

# 281
  • София
Марги този, който прилича на Керем леко е подгънал краката. На клипа много ясно си личат двамата как ходят.
Я аз да ги сложа с доста сини очички против уроки.

# 282
Тези от видеото не са нашите, а боливудски актьори, които също са двойка-Ishaan Khatter и Ananya Panday.🙃
Ето и линк към видеото, където ясно се виждат.
Но мъжът в действителност доста прилича на Керем. Особено с тази шапка.

Надявам се Ханде и Керем скоро да нарушат мълчанието си и да постнат поне някое стори, за да затворят устите на хората. На 99,9% съм убедена, че новините за раздялата са пълни измишльотини.👻

# 283
  • София
Тези от видеото не са нашите, а боливудски актьори, които също са двойка-Ishaan Khatter и Ananya Panday.🙃
Ето и линк към видеото, където ясно се виждат.
Но мъжът в действителност доста прилича на Керем. Особено с тази шапка.

Надявам се Ханде и Керем скоро да нарушат мълчанието си и да постнат поне някое стори, за да затворят устите на хората. На 99,9% съм убедена, че новините за раздялата са пълни измишльотини.👻
Така отблизо вече наистина си личи, че не са те. Но отдалече приликата е поразителна. Явно този, който ги е снимал също се е заблудил. С тези маски съвсем вече не можем да се познаем.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 22:39 от БлагаВест

# 284
Явно вече е излязла книгата на италиански език. Ще е хубаво ако някое бг издание я закупи и преведе на бг. Ако е излязла значи Ханде и Керем трябва да пътуват до Италия за промоцията.

Общи условия

Активация на акаунт