Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 130
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Керем е харесал плаката на #TheBatman поста е от преди 15ч

# 256
Линде, снимката показва, че е последвала профила на Керем. Няма история за 10 милиона. Както е тръгнало няма и да има.
Снощи да ти кажа, бях ядосана и спах неспокойно. Будих се в 1, 2 и 3 през нощта заради нашите. Съзнавам, че не е нормално и се надявам и друга да е имала подобен проблем. Satisfied

# 257
Ефлатун идва 😛 Ирем и Керем

# 258
Revolving Hearts Момичета, както повечето от Вас и аз се лутам в крайности разделени са , не не са разделени!  Попаднах на този фотос веднага ми щракна, та това сме ние бранещи и обичащи нашите Керем и Ханде!

И как не обичаме ги! Те ни дадоха толкова много! Revolving Hearts

# 259
  • София
Яси, ще си ги браним двамата с Ханде, защото с огромна изненада днес чета такива невероятни истории за тях, че съм изумена. Една е написала: "Радвам се че се разделиха, защото не мога да ги понасям". Абе този народ изтрещя. Ами като не можеш да ги понасяш, чий го дириш в тези сайтове, където пишат за тях. А и защо тази огромна, неприкрита злоба към хора, които виждаш само на снимки. Как живеят тези хора с такива черни мисли и души.
А да не говорим, че продължават да си пишат, че това тяхното било пиар, затова разбираемо и очаквано връзката им се е разпаднала. Да се смее ли човек, да плаче ли? Ама какъв пиар бе хора?. Може ли някой насила да те накара да живееш близо две години, в един дом с човек, когото не обичаш, само заради пиар. Двамата нямат нужда от такъв. Те са достатъчно известни и наложили се, та да се налага да си правят реклама тепърва.
Ето този сладур няма как да не го браним. Нека да са си с Ханде, пък било то и само като реклама. Ех, да бях на годините на Бамби, с удоволствие щях да се измъчвам да живея с Керем, заради някакъв си пиар. Ама тя дали ще ми го даде е друг въпрос. Каквато е орлица, със зъби и нокти ще го брани. 

От кога очаквам филма на Керем с Ирем.  Дойде и неговото време. Не знам защо, но си мисля, че ще е интересен. Дано позная. 

# 260
  • София
На хейтърите имам да кажа само едно нещо - това, което пожелават на другите, да им се случи ня тях. Това е. Wink

Продължавам да стискам палци, че всичко между Ханде и Керем е наред, че са щастливи и заедно, че се обичат и се забавляват на всички тези щуротии, които се изписват през последните дни. Но понеже са над нещата, не си правят труда да коментират или доказват нещо някому. Simple Smile

# 261
Линде, не знам Ханде ще ти го даде ли, но мога да посоча веднага няколко мдами от тук, които ще са готови да се бият с теб за него 🤣
Победител знам кой ще е, даже те съветвам да не се хабиш 🤣

# 262
Вие съвсем сте се бъгнали. Нито са скарани Ханде и Керем, нито са разделени. Според мен напротив - живеят си пълноценно съвместния живот и за това нямат нужда от напълно измисления социално-медиен.
Нямат проекти, няма нужда да рекламират и/или доказват нещо, вероятно са си дали почивка от хорската любов,злоба и глупост.
Ханде колкото и да е ревнива - търпяла е  години Мурат + поне два пъти му е давала втори шанс. Не вярвам изобщо, че ще си позволи толкова скоро сцени към Керем - каквито и да било, още по-малко от някакво хипотетично съперничество с Демет.
По принцип е супер обрана и фанатично пазеща имиджа си и предполагам, че стопирането на изявите в социалните медии е заради разразилата се истерия на феновете във връзка с Дисни +, малко да се отдалечи, за да се укротят страстите.
Керем е твърде душевно-елегантен мъж, че да прави селски демонстрации в публичното пространство, ако са се скарали.
Хайде всички дружно да си припомним какви хора наистина са Ханде и Керем. Колкото е да сме далеч от живота им мижитурките и нечистоплътните са разпознаваеми, а те не са такива.

ПП Аз съм здраво имунизирана срещу изтрещяли фенове, покрай истериите след Ранобудна птичка. Обидите се плискат като океански прибой и са не само към нехаресвания актьор, ами и към трезво или инакомислещите фенове. Две години вече след сериала. Чета си ги обаче - да са ми пример до какви висоти може да стигне любовта между човеците. Има един израз - "по-високо е само небето", ама в случая с феновете ще кажа "какво небе ... по-високо е само Космоса" Simple Smile Wink

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 17:33 от dariVale

# 263
  • Плевен / София
Скрит текст:
Яси, ще си ги браним двамата с Ханде, защото с огромна изненада днес чета такива невероятни истории за тях, че съм изумена. Една е написала: "Радвам се че се разделиха, защото не мога да ги понасям". Абе този народ изтрещя. Ами като не можеш да ги понасяш, чий го дириш в тези сайтове, където пишат за тях. А и защо тази огромна, неприкрита злоба към хора, които виждаш само на снимки. Как живеят тези хора с такива черни мисли и души.
А да не говорим, че продължават да си пишат, че това тяхното било пиар, затова разбираемо и очаквано връзката им се е разпаднала. Да се смее ли човек, да плаче ли? Ама какъв пиар бе хора?. Може ли някой насила да те накара да живееш близо две години, в един дом с човек, когото не обичаш, само заради пиар. Двамата нямат нужда от такъв. Те са достатъчно известни и наложили се, та да се налага да си правят реклама тепърва.
Ето този сладур няма как да не го браним. Нека да са си с Ханде, пък било то и само като реклама. Ех, да бях на годините на Бамби, с удоволствие щях да се измъчвам да живея с Керем, заради някакъв си пиар. Ама тя дали ще ми го даде е друг въпрос. Каквато е орлица, със зъби и нокти ще го брани.  

От кога очаквам филма на Керем с Ирем.  Дойде и неговото време. Не знам защо, но си мисля, че ще е интересен. Дано позная.  

На мен играта на Ирем ми е много.... Дано и се е получило, защото с Ози никаква я нямаше...Затова и пропуснах този сериал на ЙД...

# 264
  • София
Гости, надявам се покрай Керем да е направила добра роля. Чакаме да видим. Искрено ми се иска филма да си струва.

Налбантова, ако ще има скубане на коси, аз се отказвам. Предавам се без бой, макар, че тайничко ще си подсмърчам у дома. Нека най-достойната да спечели. Аз се досещам коя ще е победителката, ако изключим Бамби.

БРО и аз стискам палци. Започнах да се успокоявам. Колкото и да са оскъдни ХанКер, днес ни се появиха за малко и ни поднесоха толкова колкото да ни поуспокоят. Гледаме Ханде весела и закачлива, Керем си харесва "Батман", значи е настроен на филмова вълна. А това показва, че е спокоен. Иначе щеше да крачи напред назад пред розовата къща и да чука по вратата. Добре че има резервен ключ, та спокойно може да си влезе, докато я няма Хандемий. Пък после, когато го завари, вече ще бъде късно. Керем знае какво да прави. Врътва ключа от вътрешната страна и го изхвърля от прозореца.

# 265
Аз съм но мнение че когато двама души де обичат не е задължително да афишират любовна си. Може и при Ханде и Керем да е същото. Няма нужда да доказват нищо на никой. Надявам се тези снимки за което коментирате да се верни и те да пътуват до Италия заедно.
Иначе прилича ри ви Ханде на сърдита тук? На мен ми се вижда че е много щастлива

Ново от Мая

# 266
  • София
Нали Керем беше харесал един туит, че, като достигне 10 млн последователи в Инстаграм, ще качи пост със снимка, направена с неговата Лейка камера. Ще затвори устите на всички, ако въпросната снимка е на Хандемий. Wink

# 267
Ако следим по моята активност във фб с мъжа ми отдавна сме се разделили. Joy Почти никога не му харесвам постовете, понеже пише все някакви политически оплаквания или за ковид мерките. Joy Когато качвам снимки на децата никога не го тагвам и той ми се сърди (силно казано). След 3 дни се връщам на старите постове да го тагвам. Joy Баш като скарани и сдобрени сме, а всъщност нищо не се случва.
Надявам се и при нашите да е така.
Слънчице, аз спах добре снощи, но днес постоянно си мисля за ХанКер и обновявам инстаграма. Joy

# 268
dariVel
"Вие съвсем сте се бъгнали. Нито са скарани Ханде и Керем, нито са разделени. Според мен напротив - живеят си пълноценно съвместния живот и за това нямат нужда от напълно измисления социално-медиен.
Нямат проекти, няма нужда да рекламират и/или доказват нещо, вероятно са си дали почивка от хорската любов,злоба и глупост."

Мили момичета да запазим уважението помежду ни!
Реалния живот не е само Идилия и Пасторал!
Тази гилдия още повече в Южната ни съседка е страшно ревнива, завистлива, некоректна... Не ще им простят успеха, фурора и най-важното социалните им позиции, всички знаем за тях. Още по-малко бойкота на т.н. Пеперуди! Дано устоят!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 18:39 от Yassy_N

# 269
...
Марги е къде-къде по напред с материала и ми действа като катализатор. Hands Plus1
Всъщност ти започна първа, а аз само пригласях тъй като обичам чувството ти за хумор. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Общи условия

Активация на акаунт