Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 130
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Като си споделяме кой на какво инфо е попаднал днес за нашите, да си кажа и аз.
Накратко -
Бирсен не харесвала Демет и иска да настрои феновете на ХанКер срещу нея и бъдещия филм с Керем.

Керем честитил ли е на сестра си рождения ден? Някой попадал ли е на инфо

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 14:46 от Diamand_007

# 241
И аз вчера от яд потърсих и прочетох, че Демет се ядосвала, защото всички проекти минавали през Ханде първо.. Вероятно двете си нямат хал хабер какви скандали са развивали една за друга, ако не са прочели медиите, но нищо де.
Актуални ли са тримата в момента? Дам, а тази актуалност вдига ли пазарната цена? Дам… е, какво повече могат да искат мениджъри и агенции, когато стоката е търсена се продава скъпо 🙃

mi_si, такива статии давай, че повечето мами вече побеляха 🤣

Ето една тъжна Ханде на стори..

# 242
Стори от Ханде

# 243
Добре правят Ханде и Керем, че не опровергават или потвърждават слуховете. Сега ако го направят хората всеки път ще очакват от тях същото. А ако се задържат заедно, ето Алекс дава пример с нейния любимец, такива новини през годините са излизали често.

Лошото е, че феновете ще побързат сега да се настроят против единия и да оправдават другия. Може раздяла изобщо да няма, но разделението ще е сред самите фенове. Или накрая Демет без нищо да подозира ще им стане крива...

# 244
  • София
Марги, права си за всичко, но ще се настроят т. нар. “токсични” фенове. Аз, например, не се настройвам против никого, не защитавам никого. Нито Керем, нито Ханде, нито пък Демет са ми криви. Wink

# 245
Не е перфектен, не е идеален, но никой от нас не е. Но когато погледна тази усмивка виждам една добра душа, на човек, който не би наранил дори и с дума друг човек какво остава за жена. Керем с неговите идеали за жените, никога не би наранил жена. Все повече се убеждавам, че той не е за нашата балканско-просташка действителност и за лицемерното общество в което живее. Общество в което насилието над жени и деца се приема за нещо нормално няма абсолютно никакво право да ти казва как да живееш и какво да говориш. Общество, което те нарича предател незачитащ религията, а в същото време не пропуска да пие алкохол, нещо което същата тази религия забранява, е няма право да говори за религиозни ценности.
Керем е изминал дълъг път за да стане актьор и да осъществи мечтата си, работил е какво ли не, чистил е мръсотията на хората, спал е на  паркинзи, получавал е повече "не" отколкото "да"- и сега какво да се откаже от роля само защото вътре имало откровена сцена. Ами няма да се откаже. Той и с Нилпери има откровени сцени и нищо не се е случило. Изкарват го някакъв женкар, който скача от легло в легло. Всичко това е меко казано отвратително. Изведнъж ми стана кофти от цялата помия, която се излива върху него.

Бърборанке, права си. Аз мисля, че на него просто не му се занимава с глупости. Има си достатъчно работа за вършене.

Александра, това за Мехет Асланту е ужасно. Няма да се учудя, ако утре и за Керем напишат подобна гадост. Това журналята са хора без съвест

# 246
  • София
Никой не бива да се настройва срещу когото и да е било. Защото ние четем това което ни се поднася. А дали е точната информация никой не знае.
Ето я наистина тъжната и ядосана Ханде. Праща ни целувки.

А ето и отговора на Гамзе и Джанер. Тези ни се подиграват.   

# 247
Бро, ааа, да не вземете да ме разберете грешно. Stuck Out Tongue Winking Eye Никоя от тук присъстващите нямам предвид. Но подозирам, че такава ще е картината в мрежите...

# 248
Да ви кажа тази Бирсен напоследък големи глупости пише , преди беше достоверен източник , но вече не .
Що се отнася до Демет ( въобще не съм и фенка , даже не я харесвам освен фигурата и , която е нормална на фона на повечето анорексички в бранша Stuck Out Tongue Winking Eye ) , това момиче постоянно и от години я вкарват в скандали , вражди и изневери . Айде стига толкова , всеки си има фенове и проекти . ( какво да кажа аз като фен на таланта на Неслихан А. , която дреме в къщи до мъжа си и не се вясва на екран Anguished)
Ако има скарване , не е заради никоя партньорка , убедена съм .
Що се отнася до РД на Гамзе , останах с впечатление ,че просто са женска компания , а и Керем е постоянно зает .
Ще видим.

П.С - тези на летището много ми приличат на тях !

# 249
Чета ви и си трая, понеже не ми се коментира изобщо. Имаше два коментара, които честно не ми се понравиха, но нейсе. Проблема си е мой. Преди да се разпиша в темата, следях новините от Инстаграм основно. Всеки ден по 100 пъти им рефрешвах хаштаговите на Ханде, Керем и сериала. После следях тук и накрая от Туитър, както и до днес. Вчера сутринта си проверих по инерция хаштагът и имаше два профила, на които пишеха, че са разделени със статията от вестника. Казах си: "айде тръгна пак скандала". Има-няма за един час, всички големи турски клюкарски страници го преписаха. И оттам избухна бомбата. Това не е първият път, в който драмата толкова се разраства. Помним Мурат 2 миналата година и как всички треперихме дали наистина Ханде има връзка с него. И понеже съм от по-нестабилните в темата, докато си кажа заедно са, после обърна бързо палачинката и се вкарам във филма. Тогава обаче снимаха и по-лесно ги хващаха. Бяха на сет почти всеки ден и можехме да наблюдаваме и попиваме реакциите им. Сега са се покрили изцяло. Малко са ми разбъркани мислите, но почвам.
И мен факта, че не са си харесали последните постове ме притеснява и ме навежда на мисълта, че наистина има някакъв проблем. Какво значи Керем не е бил активен в социалните мрежи? Може да не публикува нищо, но да не е влизал? Да не е видял поста на Ханде? Звучи невероятно, но не всичко трябва да си харесат, за да ни докажат нещо.
Ханде сигурно е честитила на Мелис. Те двете не са показвали никакви взаимотношения в социалните мрежи. Мелис беше харесала нейни снимки преди време. За друго не се сещам. Керем не е честитил на Гамзе със стори или коментар примерно, но никой не се съмнява, че го е направил.
Да изкарваме Ханде ревнива откачалка, заради Демет е толкова абсурдно колкото и новината от миналата седмица, че Демет ревнува, защото новите проекти на Дисни минават първо през Ханде и тя е най-желана за съответната роля. Ако има нещо вярно, че Керем си е замълчал и е научила от медиите, което ме съмнява, не е окей.
На мнението на Линдето съм, че Гюнфер на моменти се меси твърде много в кариерата на Керем. Сигурна съм, че е щастлива за успеха му, но не веднъж той е споделял в интервюта, къде на шега, че не трябва да казва това или онова, че Гюнфер слуша. Ходи след него, подтичва на токчета, снима го от всички ъгли при гостуването му в Италия и Тенерифе. Приемам, че това е работата й и не вярвам, че тя ще тръгне да разправя наляво-надясно дали са се разделили.
Вчера някой писа, че новината тръгва от Акиф, после и от Бирсен. Тя пусна пост, че са разделени от 3 седмици, който никак не пасва на хронологията на събитията. От него тръгна пък клюката за Мурат 2. Отказвам, тези двете невестулки да ги приемам за достоверен източник.
От вчера всички страници и сайтове си направиха трафика на гърбовете на Ханде и Керем. Така е от 2 години насам. Нямат сериал и нови проекти от половин година, а още са най-голямата сила в Турция. Всичко, което писаха вчера, днес го повтарят. Нова информация няма. Това, което пусна Миси преди малко е от публикацията вчера в страницата на SaranMagazin.
Феновете не са се настроили негативно за момента. Просто от вчера ги правят на луди и им се иска от Ханде и Керем нещо мъничко, не толкова да им натрият на клюкарите носовете, колкото да се поуспокоят. Говорим за токсичност, как не ги оставят на мира, но и ние чакахме с нетърпение някой да ги хване на Малдивите.

Хората се срещат, събират и се разделят. Всичко може да стане. Ще ми е много тъжно, ( и сега ми е) ако писанията се окажат истина. Силно вярвам, че са сродни души и че птичката има кацна на рамото. Вярвам, че са най-доброто един за друг, обичам ги й двамата и ще си чакам търпеливо докато не излязат и не подскажат по някакъв начин какви са им отношенията.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 22:16 от midnight__sun

# 250
1 еп. на Sen Çal Kapımı в Ютуб достигна 34 млн. гледания за 1 год.

# 251
  • София
Миднайт, недей да се ядосваш или натъжаваш! И аз не съм хепи от всичко, което се случва в момента. Но нас никой не ни пита. Можем само да си коментираме тук. Това и правим. Simple Smile

Надявам се и този път новините да са фалшиви, както се случи след края на сериала и статиите със заглавие “дизи бити, ашк бити”. Wink

# 252
И понеже не ми дава да си редактирам поста или да допиша нещо се включвам пак. Явно има лимит на символите, но като не съм от много дълго пищещите и не знам. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сиси, от малка си римувам някакви глупости. Но ако трябва в момента да ти изримувам нещо ще е трагикомедия, в минорно настроение. Марги е къде-къде по напред с материала и ми действа като катализатор. Hands Plus1

Баба и дядо на времето се разведоха и ожениха след седмица, за който коментира по-горе.

Бро, мога само на Керем и Ханде да се ядосвам, ако тази тъпотия се окаже вярна.

# 253
Керем вече е с 10 милиоина последователи

# 254
  • София
И понеже не ми дава да си редактирам поста или да допиша нещо се включвам пак. Явно има лимит на символите, но като не съм от много дълго пищещите и не знам. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сиси, от малка си римувам някакви глупости. Но ако трябва в момента да ти изримувам нещо ще е трагикомедия, в минорно настроение. Марги е къде-къде по напред с материала и ми действа като катализатор. Hands Plus1

Баба и дядо на времето се разведоха и ожениха след седмица, за който коментира по-горе.

Бро, мога само на Керем и Ханде да се ядосвам, ако тази тъпотия се окаже вярна.
Слънчице, аз снощи също много се ядосах на тази неочаквана поне за мен новина. Но на мен малко ми трябва да се събера и да започна спокойно да мисля върху нещата. Ти знаеш, че съм била най-върлият поддръжник на тази прекрасна двойка. Керем е едно чудесно, умно, възпитано и с много добро сърце момче. Ханде е също много достойна като човек. Двамата си подхождат. Обичат се и искат да си изживяват любовта като всички нормални хора. Те не ги оставят на спокойствие нито за минута. А този Акиф, как не му омръзна да съчинява разни истории и да се мъчи да ги скара. Какъв човек трябва да си, за да се радваш на нещастието на двама влюбени. Той най-нагло съчини историята с несъществуващия роман между Ханде и Мурат 2.  За малко да му повярваме. Добре че се намеси и приятелката му. Тогава Ханде нито веднъж не го изкоментира. Пълен пас беше. Аз се бях притеснила, какво ще си помисли Керем и каква ще е неговата реакция. Свалям му шапка за поведението тогава.  И тогава имаше пълен игнор и от двамата.
 Ако е писано ще са заедно. А аз продължавам да си държа на моето. Колкото и да се карат, те пак ще се търсят. Любовта им в момента е много силна.
Ето го последното доказателство. Ханде е последвала историята за достигането на 10 милиона последователи. Нищо че са скарани...

Общи условия

Активация на акаунт