Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 315

БлагаВест, БлагаВест
Честит Рожден Ден и от мен!:
bouquetf:
Момичетата от темата са ти пожелали толкова хубави неща от сърце само мога да се присъединя към тях!:
gift_heart:  Да допълня към пожеланията много нови дестинации...

# 316
Епизодите
 https://m.vk.com/topic-203979166_47442859
И сваляте оттук
https://freedownloadvideo.net/site5/

Рекламите са дразнещи, но все пак да го споделя, може на някого да му е от полза.
Аз не обичам да свалям по простата причина, че ако са ми на лесно няма да е интересно и едва ли ще си направя труда да ги погледна. Друго е да си създам неудобството да търся в нета има ли ги, няма ли ги. Satisfied

Няма шанс според мен за праймтайма, Слънце. Преди години романтичните комедии са били в 13:30 и 18:00 ако съм запомнила правилно. Пък това, че нов сериал първо минава по Лейдито после БТВ не ме учудва. Със сигурност знам за Майка с Джансу Дере, понеже го загледах едва при повторното излъчване в праймтайма по БТВ, но май има и други такива...  
Феновете сме голяма работа, представям си да им засипем страницата с желания. Satisfied

# 317
БлагаВест, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво от сърце ти желая!

# 318
  • София
Водя ви Керем. Едва го открих в този фитнес.

Достигна до 10 милиона. Честито. 

# 319
БлагаВест, честит рожден ден пожелавамти всичко най хубаво и всичко което си пожелаеш да се сбъдне
от вчера
https://twitter.com/i/status/1487040896784818178

Според
@adbaanalytics
 • Sen Çal Kapımı като най-популярният сериал на 2021 г.;
 • Ханде като най-популярната актриса за 2021 г. и
 • Керем като най-популярен актьор за 2021 г.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 16:07 от sani1212

# 320
  • София
Шок! Чок шашърдъ новина! Скандал!

Нося ви истинската причина за “раздора” между Керем и Ханде - нашата сърничка е свикнала да си съперничи с всякакви представителки на нежния пол, но с мъже не може да се съревновава. Тази новина я е хванала леко неподготвена, а Керем мълчи. Ах, този Серкай! Grinning Ние го гласихме навремето за зет в нашия сериал, а той снахата искал да бъде. Joy

(Разсмивам ви само. Колкото да си чешем езиците. Wink)

# 321
Водя ви Керем. Едва го открих в този фитнес.

Веднага в главата ми прозвуча саундтрака на Рамбо! Simple Smile
Нали Ханде го изгони онзи ден на снега. Сега се  е захванал здраво да тренира, че да се върне през комина/покрива/терасата на 3-я етаж , на розовата къща Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 322
Започва да се разпространява че адвокатите на Ханде и Керем са подали иск срещу Бирсен за разпространение на невярна информация а тя е изтрила повечето туитове и публикации в Instagram.

# 323
Уж се поуспокоих, но явно няма да е напълно докато не ни дадат знак. Някак ми е свито сърцето, но имам навика да си създавам сама напрежение. Smiley
Керем на сторито преминава като фурия. Ядосан ми се вижда и набрал доста, та бокса му действа разпускащо. Надявам се заради лъжите, не че е изгонен и зарязан. Satisfied
Бирсен хубаво би било да й пратят адвокати, че доста се оплакват от нея, а Акиф да го натупат едно хубаво. Hands Punch

Чаках някой да сложи резултатите от Adba и моля обърнете внимание в разликата между първите и тези след тях. Trollface

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 16:22 от midnight__sun

# 324
  • Плевен / София
Започва да се разпространява че адвокатите на Ханде и Керем са подали иск срещу Бирсен за разпространение на невярна информация а тя е изтрила повечето туитове и публикации в Instagram.
Крайно време е някой да озапти жълтурковците, който без срам и свян си пишат какво ли не за живота на популярни хора....Защото нали знаете приказката "нека кажа, че сестра ти е к***а, а ти после доказвай, че нямаш сестра"

# 325
  • София
Момичета дано малко да ви успокоя с това видео. Често гледам тази руска хроникьорка и да ви кажа честно винаги ми прави много хубаво впечатление как поднася новините. Видеото може да се изгледа и с български субтитири, ако не разбирате руски език. Заглавието умишлено е подвеждащо. В него тя много подробно обяснява за тези фалшиви новини около нашите и се чуди как може да пишат такива неща. Аз съм вече на 100% сигурна, че всичко това е направено умишлено. А след това видео още повече се затвърди моето мнение. Препоръчвам ви да го изгледате.

# 326
  • София
Скрит текст:
Уж се поуспокоих, но явно няма да е напълно докато не ни дадат знак. Някак ми е свито сърцето, но имам навика да си създавам сама напрежение. Smiley
И аз съм така,  Astonished чакам Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 16:46 от Dilemi

# 327
И аз попаднах на подобни новини. Дори молят феновете на Ханде и Керем, които са направили скрийншотове на "новината" да им ги пратят на лично.
Бирсен и Акиф този път май ще се наиграят Stuck Out Tongue Winking Eye

.... и да допълня говори се, че искът ще е за 1 милион и парите ще ги дадат за благотворителност.

# 328
  • София
И аз попаднах на подобни новини. Дори молят феновете на Ханде и Керем, които са направили скрийншотове на "новината" да им ги пратят на лично.
Бирсен и Акиф този път май ще се наиграят Stuck Out Tongue Winking Eye

.... и да допълня говори се, че искът ще е за 1 милион и парите ще ги дадат за благотворителност.

Една от адвокатките е най-добрата приятелка на Ханде, Дилара. Тя няма да ги остави на спокойствие.

# 329
Дано да е вярно и да си платят, колко нерви изхабихме заради техните глупости.

Общи условия

Активация на акаунт