Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Добре, че са го купили. Но по-добре беше да е купен от НОВА.  Сега лошото е ,че ще го блокират във вбокса и руските сайтове. БТВ много държи на авторските си права
Честит празник на рожденичката. Да е жива и здрава.
Поздравявам я с една страхотна новина. БТВ е закупила Почукай на вратата ми и ще го излъчи още тази година. Това е страхотна новина.

http://tvnovellas.blogspot.com/2022/01/sen-cal-kapm.html?m=1

# 301
Линде, честит рожден ден! Пожелавам ти следното - много здраве на теб и цялото семейство, както и ХанКер-а да качат клипче, на което са заедно в най-скоро време 🤓

Относно закупуването от бТВ - предпочитах да го излъчват по бТв, а не по лейди, ако е истина информацията. Потърсих, но другаде не намерих такава информация. Нали чуждестранното име на сериала беше “Любовта е във въздуха”? Нашите ще го оставят “Почукай на вратата ми” ли? 🧐🤓
Птичката я смениха със “Свибиден дух”, съмнява ме и нашият да бъде с оригинален превод.

# 302
Ako e по бтв е по-добре , имаше шанс да е в праймтайма - все пак е градски сериал като Опасно изкушение , а не е шалварест Cold Sweat , но каквото - такова ...
Линде Hug и тук да те поздравя - много , много здраве, любов и късмет Flowers Cherries Flowers Rose

# 303
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Според мен си е активен, влиза редовно, но не публикува нищо. При вас не е ли така? Активна съм само тук в темата и влизам в Туитър и Инстаграм пак заради темата, Ханде и Керем. Не се занимавам със социалните мрежи. Вие сте ми социалната мрежа. Stuck Out Tongue Closed Eyes И ако си видя хронологията, най-много бг-мама съм посещавала. Animal Hear No Evil А им се смеех едно време на тези дето пишат по форуми.

Линде, Честит Рожден ден! Flowers Bouquet
Пожелавам ти от сърце много здраве и късмета винаги да е с теб. Нека има поводи за радост и лично щастие!
28 януари е хубав ден и днес приемам само добри новини. Gift Heart

Линдето днес празнува, с оптимизма си за нашите пак ме развълнува.
Ден, два да се влезе в темата си беше неприятно,
но любовта към Ханде и Керем тегли ни обратно.
Днес, надявам се позитивни новини да има
и ето БТВ закупи сериала още таз година.
Да внимават много как ще го дублират,
кефа от гледането да не ни убият.
Нашите останали са без социални мрежи,
далеч от хорските надежди за раздели и скандали,
пък нека да си драскат жълтите кавали! Satisfied

Славена Flowers Four Leaf Clover

# 304
  • София
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания. Днес ми е едно приповдигнато в унисон с времето. Слънцето специално се е показало заради мен. Знае, че го обичам много. В работата колегите са ми спретнали изненада, телефонът ми не спира да звъни, приятели, роднини, най-близките ми, всички с едни мили и чудесни пожелания. Това ме прави щастлива и ми дава стимул. А внучката ми каза, че ми е приготвила най-красивата картичка, която тя лично е облепила, за да ми я подари довечера. Е, какво повече мога да искам. Любовта на хората ми дава криле.

А семейство Йълдъръм специално е отишло на фризьор. Приготвят се за моето парти довечера.

# 305
  • Плевен / София
Привет мили момичета! На този ден в 6:00 часа сутринта съм се родила преди... години. Нека не ги броим. Те не са от значение. Бъдете живи и здрави и се почерпете виртуално за моето здраве.

Линде
Не губи младежкият си дух и бъди здрава и щастлива...

# 306
  • Кърджали
От една страна хем се радвам ако наистина е закупен за излъчване в България, крайно време беше (не че ще го гледам, мразя дублажите ), от друга по-добре щеше да е ако беше по БТВ, това по БТВ лейди ще си мине почти незабелязано.... А има потенциал, знаем
Здраве да е. Поне ще го излъчат и у нас. Надявам се съвсем скоро

Линде, честит рожден ден#.Бъди здрава!💐💐💐💐

# 307
А знаете ли как мога да си изтегля епизодите с превод преди да са ги свалили от интернет?

# 308
Честит рожден ден, Линде! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Heart

# 309
Линде Flowers Tulip Честит рожден ден!
Да си здрава и все така позитивно настроена.
 'айде сега, много ясно няма да си броим годините. Всички тук сме набори, с изключение на Налбантова 🐣 Stuck Out Tongue Winking Eye

За твоя повод една от най-красивите сцени в сериала (според мен):
- Мъфин от магазина?
- Да. Не ядеш сладко. Каква е разликата ако ще да е най-вкусната торта на света?!

- Ами... Мислех си какво може да се купи за човек, който има всичко...
- И ми подари целия свят, така ли?

Слънце, Hands Clap Blush

Магия, мисля, че се сещам за начин. Първо да го проверя обаче сигурен ли е, тогава ще споделя.
Тъкмо ако има и други желаещи на балкона ще го изпробват. Преди месеци бях обещала на някого, но понеже не обичам да свалям така си и останах само с добрите намерения.
Хубаво ако са закупили сериала, но това, че ще е по БТВ Лейди не ме радва...

# 310
  • Dupnica
Purple Heart  Sparkling Heart Привет момичета,
От няколко дни само Ви чета. Не ми се пишат повторения на това кой какво видял, чул - разделят и съберат кой ли не! Broken Heart
Аз лично не вярвам на слухове и предпочитам да си мечтая , че всичко е наред в розовата къща. Purple Heart

Новината, че са купили сериала е добра, но и аз като повече от вас предпочитам да си гледам оригиналните серии със субтитри / с дублажа не е ок/ Animal Joy Cat
Тези водолей, колко много сме тук!
Линде, Честит празник!

Цветна градина от мен и "цветарката"

Пожелавам Ви прекрасен ден с много усмивки и сила да борим предизвикателствата около нас! Revolving Hearts

# 311
Здравейте момичета 😘
Линде, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, обичана, глезена и все така позитивна! Весел празник 💓💓
Много се радвам, че са закупили сериала, наскоро се шегувах с ММ, че ако започне по някоя телевизия ще искам да изгледа поне първия епизод с мен, та да види защо аз цяла година толкова го следях посред нощите 😃 Все ми се иска обаче и се надявам да го пуснат по Бтв, да има нещо позитивно в 20ч вечер, ама едва ли. Дано поне го пуснат в 18ч като РП.
Лек и усмихнат ден ❤️❤️

# 312
  • София
Още веднъж благодаря на всички за прекрасните пожелания.
Днес пожеланието ми е ХанКер да продължат тази прекрасна любов и да ни радват с нови още по-успешни проекти. И да ни изненадат с една красива сватба през тази година. 

А турският "СЕМ" е предупредил, че ще налага солени глаби на всички клюкарски предавания, които безнаказано си  позволяват да уронват престижа на известните им артисти.

# 313
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Да го дават филма в БГ е хубава новина, но да е по кабелна и то по бТВ лейди не съм ок, защото си мисля че този филм има място в ефирна телевизия, така си мисля аз.Blush

Честит рожден ден Линде! Flowers Hibiscus Heart Exl

Желая ти повече красиви моменти,
които да споделяш със семейството си!
Само хубави неща да ти се случват и във всичко да имаш успех!
Пожелавам ти крепко здраве,
лично щастие,
и чудесни мигове в живота!
Усмихнат и приятен
празник ти пожелавам!
Бъди Благословена!

За подарък ти пожелавам аз, да получиш благавест,
за приятелите наши днес!

Славена, надявам се нещата при теб да започват да имат подобрения. Flowers Four Leaf Clover

Слънце как си след ваксината?

# 314
Сиси, добре съм. Нямам оплаквания след ваксината. Simple Smile

Иска ми се да си изтегля епизодите, понеже рядко гледам преведени сериали. Не им харесвам дублажите.
Ако пишем по едно писмо до БТВ и задружно им подосаждаме, има ли вероятност да го пуснат в праймтайма? Готова съм да ги наспамя с постиженията ни, не са малко. Satisfied

Нова ли е?

Общи условия

Активация на акаунт