Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Рускините се шегуват ,че Ханде Догандемир е зарязала Онур , защото разбрала ,че Керем е свободен вече и иска да е другото ХАН в ХАНКЕР Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак Бирсен е замесена .Писала .че Онур и другото Ханде се разделили . Абе хора след няколко лайка ги събраха и след 3 дни ги разделиха ...
Така и с Ханде и Керем - отдавна ги разделят , сега заради мълчанието на Керем ни вкараха в 100 филма , а истината е някъде там..
Май съм решила няколко дни и аз да избягам от интернет Rolling Eyes

# 286
А, Фили, стой си тука в Клуба по взаимопомощ. С общи усилия ще стигнем до истината. Satisfied
Докато се разбере заедно ли са, не са ли, аз ще забравя откъде тръгна този слух, честно... Заради мълчанието на Ханде и Керем в момента всеки си развива теории и тези дето най не вярваме накрая ще вземем да се съмняваме. Че нали липсата на доказателства за нещо, не е доказателство за неговата липса. Joy
Това за Хандето Доандемир беше смешно Hands Plus1 Satisfied Тя някога може наистина да се е навъртала около Керем...

Сега сериозно. Бягството от нета не е лоша идея, когато човек го почувства за нужно. Рядко, но ми се случва и на мен.

# 287
Аз щях да коментирам за снимките на Линдето от летището, че мъжът прилича на Керем, но мацката не е Ханде , та сигурно е новата му любов Joy , обаче докато ми остане време да си пусна шегата и тя О.А ги разконспирира. Joy

Само да отбележа, че на предния ми коментар "обвързани , до доказване на противното" забелязах 4 лайка в рамките на 1 минута след постването му , няма такива луди като нас , всичко е наскачало по балкона да следи какво се случва с ХанКер , а ние си тракаме по клавиатурите и всъщност нищо съществено не казваме, но пък темата върви. Joy

# 288
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 289
Привет и от мен Coffee
Хубав ден ви желая и позитивни новини Flowers Four Leaf Clover
Керем вчера честитили на сестра си рождения ден?

# 290
Добро утро.
Усмихваъте се повече и бъдете щастливи.

# 291
  • София
Привет! Grinning Лек и спокоен ден ви желая, в очакване на хубави новини  от нашите ГГ! Heart Eyes
Славена,
Flowers Four Leaf Clover

Има дни, в които се караме. Има дни, в които се съмняваме. Има дни, в които не си говорим.
Има дни, в които нещата просто не изглеждат както трябва. Но след това идва един ден,
който ни кара да се влюбим един в друг отново"
Revolving Hearts

# 292

Керем вчера честитили на сестра си рождения ден?

Не, не й честити. Сега може да напишат, че се е скарал и със сестра си 😁

# 293
Керем вчера изобщо не е бил активен никъде, всъщност май от няколко дни е така, по принцип не го следя и аз толкова, на вас разчитам за да споделяте новите снимки и сторита. Като цяло не за първи път Керем изчезва от соц. мрежи , просто ние много се разглезихме да е все активен. Joy Диди тук беше споменала как преди чакали по 6месеца да видят 1 нова снимка от него, така че нямаме право да се оплакваме. Joy

Когато бях дете научих по трудния начин, колко скъпа е истината. Понякога тя ти струва хора в живота ти. Понякога ти струва неща в живота ти. И в този живот по-голямата част от хората са прекалено свидливи, за да платят  цената за нещо толкова стойностно като честността.
Mariana Zapata

# 294
  • София
Привет мили момичета! На този ден в 6:00 часа сутринта съм се родила преди... години. Нека не ги броим. Те не са от значение. Бъдете живи и здрави и се почерпете виртуално за моето здраве.

# 295
  • София
БлагаВест Heart Eyes
Познавам те само по ника, аватара и постовете ти! Heart Exl
Когато видя твоето ангелче, знам, че ще прочета нещо, писано с грижа, позитивизъм, състрадание, нежност  и любов!  Бъди все такава, мила! Бъди много, много щастлива! Heart Eyes
Честит рожден ден! Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:28 от Dilemi

# 296
Линде, Честит Рожен Ден! Birthday Gift Kissing Heart Hug

Tada

П.С.
На 22 януари Великолепната четворка е била заедно ( арабите от снощи си споделят стори на Гамзе, от въпросната дата, на която се чуват гласовете на Бамби и Зетя Wink )
Скрит текст:
Скрит текст:
В момента се говори, че Гамзе и Джанер също не са много активни в соц. мрежи (нетипично за тях ) и се предполага, че всички заедно са на почивка.
 Ще почакаме и ще видим ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
  • София
Линде Sparkling Heart,
хепи бърдей! Бъди здрава, щастлива и много обичана. Нека най-доброто в живота ти предстои. Hug

Славена, за теб - Flowers Four Leaf Clover!

Усмихнат петък, момичета! Kissing Heart

# 298
Линде, Честит Рожден Ден и от мен! Kissing Heart Flowers Bouquet
Желая ти много здраве, късмет и успехи Flowers Cherry Blossom

и да не е спам

# 299
Честит празник на рожденичката. Да е жива и здрава.
Поздравявам я с една страхотна новина. БТВ е закупила Почукай на вратата ми и ще го излъчи още тази година. Това е страхотна новина.

http://tvnovellas.blogspot.com/2022/01/sen-cal-kapm.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт