Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 160
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Славена, Hands Pray Heart ExlFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Господи Иисусе Христе,
посети и изцели лежащия и страдащ от болестта си на одъра твой раб (М на Славена), защото Ти, като Многомилостив, си понесъл недъзите и болестите на нашия род и можеш всичко.

Пресвета Богородице,
помогни ми чрез всесилното Си застъпничество в молитвите ми към Твоя Син и мой Бог, за изцелението на Неговия раб (М на Славена).

Всички свети ангели Господни,
молете Бога за Неговия болен раб (М на Славена).
Господ да е с вас. Hands Pray

# 376
Всички ви стискаме палци, Славена. Дано се преборите. Flowers Four Leaf Clover

# 377
Мислите ни са с теб, Славена. Молбите - за успех на операцията! Кураж!💕🍀🍀

# 378
Славена, кураж Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray

# 379
Славена и аз се присъединявам към момичета и ти пращам много положителна енергия.
Стискам палци Flowers Four Leaf Clover и те прегръщам най-искрено. Бъди силна Hug

# 380
Славенче, кураж! Бог да е с вас! Стискам палци всичко да е наред!

# 381
Славенка , господ да е с теб и с него...
Всичко ще мине! Всичко ще отмине...Вярвай ние сме с теб и се молим...
Пращам ти най-позитивната си енергия дано те застигне....

# 382
  • Кърджали
Славенче, силно стискам палци и се моля операцията да мине възможно най-добре

# 383
Славена 🍀
Бог да е с Вас в този труден момент, стискам палци!

# 384
Славе Hug , и аз съм мислено с теб . Каквото и да се случи , го сподели с нас . Ще се радваме заедно с теб или ще те утешаваме . Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 385
Славна, бог ще ви даде сили да преминете и това препятствие, както и мъдрост - да приемете волята Му. Молитвите ми са за здравето на съпруга ви 🙏🙏🙏 🍀

# 386
Славена🤗, Бог да е с вас!
Стискам палци!

# 387
Благодаря на всички за положителната енергия, палец, подкрепа, молитви! Наистина сте сила!
Операцията мина, излязъл е от упойка, в реанимация е. Да видим тази нощ как ще премине, следващите 24 часа са критични. Надявам се и се моля! Благодаря ви!

# 388
Славенче, мила, Бог е милостив! Вярвай в него, ние всички ще се молим!

# 389
Славенче❤  ,кураж! Дано следващите критични 24 часа минат по-бързо и съпругът ти да се възстанови по-леко!
С цялото си сърце ще се моля за изцелението му ! Прегръщам те силно  за подкрепа !
Бог е велик и върши чудеса ! С вяра , надежда  и смирение да се уповаваме на Божията милост !

МОЛИТВА ЗА ЗДРАВЕ

Господи на Обичта и Любовта, Боже на живота и здравето, ние, Твоите чада, събрани днес в Името на Любовта, идем да Ти благодарим за великата Твоя Милост към нас.

Велики Господи, ние се обръщаме към Тебе да изпратиш Твоята Милост за нашия брат (сестра)....... който (която) от много време вече страда от тежко боледуване. Господи, молим Ти се, излей чрез нас, Твоите слуги, Благостта Си за излекуване на него (нея) и изпрати, молим Ти се, Твоите Небесни Служители да му (й) донесат подкрепа, здраве, обнова в живота, които Ти съхраняваш за Твоите избрани.

Велики Господи, нека отсега този наш брат (сестра) приеме Твоята Beлика Милост и да се почувства здрав и жизнерадостен (жизнерадостна).

Господи, благодарим Ти, че Си ни послушал. Ние с радост приемаме мъчнотиите в живота и с радост ще изпълним Твоята Блага Воля.

Амин

За да не е спам

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 22:28 от akvamarin007

Общи условия

Активация на акаунт