Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 162
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Славена, стискам палци лекарите да са се справили и животът в мъжа ти да надвие, и да ти се усмихва в следващите дни. Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

# 391
Аз също се присъединявам макар и късно вечерта към пожеланията на момичетата към Славена. Бъди силна , не се предавай , кураж. На добрите хора се случват хубави неща. Не губи вяра.

# 392
  • Бургас
Славе, Вярвай!

# 393
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

Славена, Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 394
Revolving Hearts Тази вечер той/тя не е при мен, а в мислите ми. Явно има причина да бъдем сами. Време за размисъл, време за болка, време за сълзи, време за самота. И липса. Ох, как боли. Важи и за двама ни. И спомени. Но идва време за прошка и време за бъдеще. Огромна любов и безумна надежда. Без поглед назад. Каквото било е било. Сега ни очаква решение. С теб към безкрая или било е...Revolving Hearts

Bell А ние, ние чакаме. И трябва да свърши така...

Любов и усмивки в неделя.

Славена, Hands Pray
Скрит текст:
Днес съм  в църквата"Света Петка". Едната свещичка ще бъде за съпруга ти и теб. Вярвай.

# 395
Отново благодаря за положителната енергия! За сега нещата са под контрол.

# 396
  • София
Привет,  момичета! Heart Eyes
Надеждата и вярата са велика сила! Heart Exl Да продължаваме да вярваме и се надяваме! Revolving Hearts
Славена, за резултата до сега Hands V , продължавай Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Господи Исусе Христе, един Ти человеколюбче, Който си бърз в подаване
на помощ заради молитвите на Света Богородица, скоро покажи Твоята
помощ към страдащия Твой раб или рабиня (М на Славена).
Избави го от болестта и тежките страдания и то повдигни и като лекар
над лекарите във Всемира, за да съзнава и прославя непрестанно Името Ти
пресвято. (66)
Амин

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 11:40 от Dilemi

# 397
Здравейте Славена стискам палци всичко ще е наред
Ханде от вчера при Гамзе

Ханде е изтрила доста от снимките си но с Керем са си там

# 398
  • София
Славенче, горе главата. Тежкото премина, сега предстои възстановяването. Той е силен и ще преодолее и това предизвикателство. Чакам от теб добри новини.   

Привет момичета. Ей, много упорити и сръдливи ще се окажат ХанКер. Нашичките в момента играят на живо ролите си  от "Почукай на вратата ми".  Че има буря в рая, има. Не ми е хич комфортно, като знам, че са скарани. Чак не ми се пише. Но нали съм непоправим оптимист, надеждата никога не ме напуска. И затова доста се порових и изчетох къде, къквото намеря за тях. Повечето публикации са пълна плява. Всеки преповтаря предишният. И си допълва нещо от себе си. Но попаднах на няколко по-сериозни статии и видеа. В тях доста аргументирано поднесоха информацията. С две думи Ханде и Керем наистина са се скарали много жестоко. По сведения на близки до тях хора, двамата са излезли извън контрол и са си наговорили доста силни думи.  Дето казват хората "език мой, враг мой". Та сега им е трудно да клекнат. Наложило се е чак мама Чийдем да се намесва. Семейсто Йълдъръм също помага с каквото може.  Твърдят, че ледовете между тях са започнали да се топят. И двамата били тъжни. Нещата са ескалирали преди десетина дни. Според мен, след като са върнали Мави на мама и тати и преди рожденият ден на Гамзе. Основната версия за скандала е този прословут проект. Предполага се, че в основата е мениджърската компания, в която е  Ханде.  От там е станала интригата. Ханде е била първият вариант за главната роля на предстоящият сериал "От мен до света". Продуцентите са й предложили тя да изпълни ролята. За нейн партньор се е спрягало да бъде Буура Гюлсой. Когато Ханде е разбрала, че ще има много разкрепостени сцени, тя категорично е отказала. След това продуцентите са решили да сменят цялата концепция. И подменят изцяло двойката, която трябва да изиграе ролите. Вместо Буура, те предлагат ролята на Керем и викат за женската роля Демет. И ето тук е разковничето. Създава се излишна интрига. Защо Керем е приел, не се знае. Предполага се, че е наясно за отказа на Ханде. Освен това преди да започнат връзка, за Керем се говореше, че е имал лек флирт с Демет. Знаем за снимката с прословутата чаша с буквата "D". Дали е имало нещо с Демет така и не се потвърди, но съмнението остава. Явно това е предизвикало бурята. Освен това тя е твърдяла, че е разбрала за съгласието на Керем не лично от него, а от публикации в пресата. Това най-много я е вбесило и наранило.  Не съдя никого, но в едно семейство, при една сериозна двойка, не трябва да има недоизказани и неизяснени неща. Дилара е предприела сериозни мерки. Подаден е иск да съди разпространителката на новината Бирсен, за разпространяване на фалшиви новини. Тя пък от своя страна вече е изтрила всички свои публикации. Интересно защо ли?
Хубавите вести са, че са започнали опити за сдобряване. Двамата са започнали да омекват. Опитват се да намерят точката на помирението. Трябва им време да се поуспокоят, да премислят и да преглътнат всички обиди, които са си наговорили. Може  да е смешно, но честно да си призная , аз си ги представям, как са се карали, все едно виждам Еда и Серкан. Тези двамата явно още не могат да излязат от ролите си в сериала. Спомням си в интервюто, което двамата дадоха за Hello в края на 2020г., когато попитаха Ханде дали Керем е гневлив, тя каза че бързо се пали, но след десетина секунди вече съжалява. А Керем в един от лайфовете пък каза, че Ханде е прекрасен човек, но когато се ядоса.... Та нещо такова се е случило. Сега сигурно си ближат раните и не искат да паднат по гръб.
Вярвам, че ще намерят отново пътя един към друг, защото и двамата се обичат силно. Причината за тази раздяла е глупава. Не е от типа на изневяра, за да не могат да си простят. Тя Ханде и изневерите на Мурат прости, та съм убедена, че това неразбирателство ще приключи скоро и двамата отново ще се съберат.  Такива сблъсъци в началото на всяка една връзка са често срещани. Майката на Керем също се е включила в този процес. Сестрата и зетя на Ханде и нейната приятелка Дилара също.  Трябва  им леко дистанциране, да се успокоят, да си направят изводите и съм убедена, че ще се съберат, но вече по-смирени и съобразяващи се един друг. А след такава кавга и временно разделяне нищо чудно да се разбързат и за нещо по-голямо.

Малката Мави вчера са я водили на лекар, била болничка. В началото отказвала да отиде, защото искала леля Ханде. Та се наложи да я викат по спешност. Затова Ханде е отишла при нея. Керем пък си избива мъката с бокс. Чакаме по-добри новини. Вярвам в това, че при тях ще дойдат по добри времена.

Съвсем прясно от Ханде, качено преди минути. Нашето гневно момиче се опитва са се утешава с рисуване.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 14:27 от БлагаВест

# 399
Ханде https://twitter.com/i/status/1487738152253018113 Heart Eyes

Все още се надявам това за нашите да са фалшиви новини... Иначе сега и да изгладят недоразуменията, те са актьори, занапред не е изключено отново да имат проблеми от подобен характер. В една връзка само любовта не е достатъчна, нужни са и компромиси.
Не искам да изглеждам черногледа, но така го усещам и си разсъждавам "на глас".

# 400
  • София
Ханде е много красива на последните снимки, които качи. Heart Eyes Такава естествена най-много я харесвам. Simple Smile

Няма да ви казвам колко пъти обновявах Инстаграма с надеждата Керем да хареса публикацията… Аз все още не вярвам на писаници и анализи, защото за мен това са просто догадки. Не мисля, че близките до тях биха издавали такава лична информация. Все още се надявам, че нашите са заедно и проблемите са само в главите на зложелателите. Wink

Славена, Flowers Four Leaf Clover!

# 401
Ново от Ханде.
Прекрасна както винаги

# 402
Линде, ти пяк завъртя колелото и се върна на старата тема, че Ханде отказала, а Керем се съгласил. Даже кой как реагирал, постъпил и такива неща.
Хора, ние можем само да предполагаме кое, как и защо. Нищо повече. В нищо не можем да сме сигурни, докато един от двамата не го потвърди. До тогава - за мен те са заедно. Може да не искат да си афишират връзката отново, защото вече гледат с деуги очи на тях. Преди бяха Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, а сега май ги приемат повече като Ханде и Керем. Те са отделни личности, а съм много сигурна, че не биха се бъркали в работата на другия. Нищо, че са двойка. Всеки може да си каже мнението за даден проект, но никой няма право да казва на другия какво да приема и какво не.
Да ги оставят малко на спокойствие. Скарани или не - това си е тяхна работа. Нима вие не сте се карали с пртньорите си? Не сте се държали сърдито и не сте си говорили известно време? Това са съвсем нормални неща за една двойка. Няма перфектни, няма и незаменими хора.
Все едно те, защото са ХанКер, нямат право на нищо от този обикновен живот Simple Smile
Да се карат, да се сдобряват… тяхна си работа.

Опитах се да разгледам по-щателно сянката в снимките на Ханде. Не мога да позная в очите й кой я снима, но си представям следното - Ханде рисува, замислена, замечтана, изцяло изключила се от заобикалящото я, а Керем е седнал срещу нея на някакво канапе. Чете си книга, поглежда скришно към нея и й се любува. Чат-пат я снима, чат-пат тя позира…
Снимките може и да са стари, аз не вярвам на актуалността им в последно време. Свикнах да качват неща, които са заснети преди седмица, месец, а не веднага и в този момент.
Пс: Ако аз имам хоби да рисувам и някоя моя приятелка е вкъщи, не бих продължила да рисувам… не е културно от една страна.
Обаче - Ханде рисува, значи е в спокойно състояние, когато си е вкъщи, а някой си я снима там. Кой ще е този някой, ако не Керем? Аз не вярвам да е Дилара, Кирата или който и друг да е. За мен автор на снимките е Керем.

# 403
  • София
Налбантова, милото ми момиче, никак не искам да вярвам и аз.  Но има някои неща, които ме карат да мисля, че не  е безоблачно. Затова търся информация, с надеждата да има опровержение. Толкова ги харесвам, такава харизматична двойка скоро не съм виждала. От всякъде от тях струи любов. И новината за раздялата ми дойде, като студен душ. Въобще не съм го очаквала. Никакви индикации за надвиснали облаци нямаше. Права си, че няма такава двойка, при която да не е  имало кавги. Особено в началото на връзката. Та те доскоро бяха 24/7 заедно на работа. Сега, когато приключи сериала и решиха да заживеят съвместно, като семейство, нещата стават други. Така всеки трябва да свиква с новият си начин живот, с партньора. Докато се напаснат ще има и гръмотевици. Редно е да седнат и спокойно да си поговорят. Да си изяснят, кой какви приоритети има за живота и чак тогава да решат как ще продължат. Истината в случая е някъде по средата. И когато няма открит разговор, а всеки си тълкува нещата през неговата призма, ще се случват такива неща. Керем сигурно си е помислил, че Ханде му се бърка в избора и може би ревнува. Ханде пък, кой знае какво е разбрала и недоразбрала и е приела целият този случай за пренебрежение към нея.  Мисленето при мъжете и жените е различно. Изпитала съм го хиляди пъти върху себе си. Това, че са се скарали, не е най-големият проблем. Проблемът е, че някой се опита да го направи публичен и да спекулира с това. Което още повече нажежи обстановката.  Както и ти казваш, те са хора като нас. Нищо по-различно няма. И ще се карат и ще се сдобряват. Млади са, обичат се и няма да издържат дълго разделени. На никоя от нас дори през ум не ни мина такава мисъл за конфликт, дори когато видяхме че Керем го няма на рождения ден на Гамзе. Дори си мислехме, че има работа.  Имаше дори закачка между него и Джанер на една от снимките. Беше написал, че ги обича, а те го игнорират, а Джанер му отговори с усмихнатите емотикони. Коя от нас се усъмни за нещо такова? А те вече са били скарани. И ако не беше тази Бирсен да го раздухва, те досега може би щяха тихомълком да се разберат.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 20:56 от БлагаВест

# 404
Ново от Башак

Надявам се скоро Ханде и Керем да загатнат за отношенията си макар че те не са длъжни да се обясняват на никой за нищо. Какво като е отишла на гости у сестра си Гамзе тя и преди е ходила а и никой не може да потвърди че е отишла сама може и Керем да е с тях но да не го показват, но и да не е е чак такава клюка че е отишла само тя и преди е ходила сама. Дано всичко при тях е наред и да си се обичат и да са си влюбени даже още повече след тия жълти клюки по техен адрес.

В очакване сме на новия брой на ELLE

Може на тези снимки Ханде да рисува а Керем да е до нея но в сянка не е задължително да се показва

За сметка на своите екранни родители (Еда и Серкан) Мая е доста по активна в медиите от тях двамата

Красива

Трениращ Керем

Общи условия

Активация на акаунт