Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 164
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Сега чета по сайтовете и ми прави впечатление това, че всички фенове на ХанКер са много толерантни. Всички търпеливо чакат. Пишат с огромна любов за тях, с надеждата скоро да се появят заедно.
Нямаме официална информация, която да потвърждава или опровергава всички последни слухове. Журналистката Бирсен, която написа, че Ханде и Керем вече са се разделили преди три седмици, направи голяма грешка. Та те  съвсем наскоро седяха заедно с Мави и публикуваха снимки. Излезе информация, че Дилара е завела дело срещу нея за клевета. Малко по-късно Бирсен изтри този запис за раздяла от своя блог. Какво да мисля? Дали това беше просто рекламен трик от нейна страна?
Да, вярно е че напоследък Керем не публикува нищо в социалните мрежи. Пълен игнор. Може да е нарочно. Като протест от факта, че му навлизат в личното пространство. Наистина не присъства на партито за рождения ден на Гамзе. Може да е зает с работа, продуциране и може би графикът му не му позволява да вижда всичките си приятели и да посещава всичките събития. Въпреки това на снимката от Сапанджа той беше отбелязан в сърцето на Ханде. Джанер ни показа, кой е в нейното сърце, пък макар и да не е физически там. В последното интервю с Ханде, когато беше с Буржду, тя каза, че не са се разделили. Ханде изтри 15 снимки от своя инстаграм, но всички снимки с Керем все още са там. Просто предлагам да се успокоим малко. Да бъдем търпеливи и да изчакаме официална информация. А до тогава двамата са заедно до доказване на противното.

# 406
Славена 🍀🙏

Налбантова съгласна съм теб 💯 Те са единственият официален източник на който ще повярвам.

Иначе... Изкараха Ханде ревнива истеричка, която ревнува за щяло и нещяло даже от собствената си сянка, а Керем мухлю, човек без достойнство, който седи пред вратата и се моли на жената да го прибере у дома. Айде няма нужда. Не знам как изобщо някой може да повярва на това. Голямо въображение имат тези журналя, за една седмица измислиха 100 сценария, кой от кой по оригинален 🙄

# 407
  • Плевен / София
Сега чета по сайтовете и ми прави впечатление това, че всички фенове на ХанКер са много толерантни. Всички търпеливо чакат. Пишат с огромна любов за тях, с надеждата скоро да се появят заедно.
Нямаме официална информация, която да потвърждава или опровергава всички последни слухове. Журналистката Бирсен, която написа, че Ханде и Керем вече са се разделили преди три седмици, направи голяма грешка. Та те  съвсем наскоро седяха заедно с Мави и публикуваха снимки. Излезе информация, че Дилара е завела дело срещу нея за клевета. Малко по-късно Бирсен изтри този запис за раздяла от своя блог. Какво да мисля? Дали това беше просто рекламен трик от нейна страна?
Да, вярно е че напоследък Керем не публикува нищо в социалните мрежи. Пълен игнор. Може да е нарочно. Като протест от факта, че му навлизат в личното пространство. Наистина не присъства на партито за рождения ден на Гамзе. Може да е зает с работа, продуциране и може би графикът му не му позволява да вижда всичките си приятели и да посещава всичките събития. Въпреки това на снимката от Сапанджа той беше отбелязан в сърцето на Ханде. Джанер ни показа, кой е в нейното сърце, пък макар и да не е физически там. В последното интервю с Ханде, когато беше с Буржду, тя каза, че не са се разделили. Ханде изтри 15 снимки от своя инстаграм, но всички снимки с Керем все още са там. Просто предлагам да се успокоим малко. Да бъдем търпеливи и да изчакаме официална информация. А до тогава двамата са заедно до доказване на противното.
Наистина не обичам да коментирам личният живот на актьорите, чиято кариера следя. Демет също не присъства на сватбата на сестра си, но след известно време тя и беше на гости в къщата и....Липсата на нечие присъствие не винаги показва проблем в отношенията....Те ни ги оставят нито да се влюбят нито разлюбят на спокойствие....

# 408
Линде, аз не отхвърлям идеята, че може да са се скарали преди дни. И двамата са си патили в предишни връзки и не мисля, че биха се хванали да са заедно, ако нещо не е както трябва за тях. Взеха се, защото видяха що за стока е другия. Нито смятам, че Керем ще тръгне да крие неща от Ханде, за да ги разбира тя от пресата, нито че Ханде ще го ревнува от всичко, което мига. Те са актьори, които няма цял живот да си партнират с половинката си, за да не стане фал и някой да залитне на някъде. Тези новини ми са мега малоумни на мен.
Другото - да приемем, че са се скарали и тук идва нещото, което е съмнително - скарали се преди рождения ден на Гамзе, после Керем пише нещо, а зетът на Ханде си коментира с него. Реално, когато двама души се скарат, нещата не стоят така. Вярно, зависи и за какво са скарани, но, ако беше толкова сериозно, за да стигат до раздяла, то Джанер ще си щрака ли с Керем? Не мисля.
Абсолютно всичко е възможно. Някои предпочитат да вярват, че са разделени, други - не, а аз започвам да повтарям, че Ханде е позабременяла 🤣 Лъжата, повторена 100 пъти, ставала истина.

В крайна сметка - каквото и да е станало, предпочитам да го рязбера от тях, дори да е от днес за утре, отколкото седмици наред да се тормозя и да ги мисля. Надявам се, че нещата са наред и другия ден, когато пуснат списанието с Ханде, Керем пак да качи едно стори как го разглежда 😉

Пс: А това, че някой го няма някъде и е фактор за конфликт - дълбоко не го вярвам.

Ето ви пример - и Бро сега не нарежда с мен пъзел, но не й се сърдя 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:27 от Nalbantova

# 409
Така се получи, върнахме се отначало. Аз вече започнах да си противореча. Ако до миналия ден категорично отхвърлях да са верни подобни твърдения, сега вече започнах да се замислям, че дим без огън няма. Joy
Но, да, това са нормалните неща при всички хора, независимо известни или безизвестни. Веднага давам пример със себе си, че когато сметна за ненужно да се обяснявам и вместо да търся начин за разрешаване на конфликта, се сърдя докато забравя първопричината. Бързо ми минава, но факт е, че ми куца комуникацията. Satisfied Smirk

Снимките на Ханде от днес, независимо нови или стари са много хубави. Малко напомнят една друга от Керем - любимата му част от деня. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 410
Само да уточня, че на Бирсен статията  в нейната страница/блог си стои. Но доколкото разбрах имало доста други нейни туитове/коментари свързани с ХанКер , които аз лично не съм видяла , били са изтрити бързичко.

Както сте писали вече, Ханде вчера си е играла да си разчиства снимки от инстаграм. Ако положението беше толкова сериозно, общите им снимки с Керем също вече щяха да са в историята. Stuck Out Tongue Winking Eye

Славенка, всички ви мислим и се надяваме на най-доброто възможно развитие Hands Pray

Да се грижиш за любовта
Не винаги ще сме добре в любовта, понякога заради твоята гордост , друг път заради моя инат. С времето ще дойдат проблемите, страховете, разликите между нас, и в повечето случаи сигурно ще имаме желание да се откажем от тази любов , но мисля че нищо от това не е лошо, лошо е да мълчиш , да  търпиш и да не казваш нещата на време, лошо е да не приемаш и да бягаш като страхливец, и дано да разбереш , че в любовта не е важно да сме перфектни , защото да обичаш не е нищо повече от това...да се научиш да вървиш през бурята.

# 411
  • София
Привет! Heart Eyes
Малко и аз по темата...Sunglasses
От всичко прочетено, казано, недоизказано, подхвърлено, загатнато, от най-новите сторита и снимки, човек може да си помисли, че май има нещо, ама...И аз се надявам и силно вярвам, че ако има нещо, то не е тайфун, а е буря в чаша вода! Не ми се иска да вярвам, че това,  на което бяхме странични наблюдатели до преди месец, може да свърши! Пък и гадателите им предрекоха хубави неща през 2022 г. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз вярвам и се надявам! Hands Metal

Попаднах на нещо като списък на предстоящи събития през м.Февруари, дано да сe "обадят" на някое от тях!
февруари 2022
- 1 Arkadaş Canlısı programı с Hande
- 2 интервю и снимки на ELLE Hande
- 14 Св.Валентин
- 15 финала на гласуването за SUPER FINAL MEJOR DIVA  
-  Започва гласуването за младежки награди в Турция
- През месеца ще се проведе Murex D'or и ще приключи Kariyer Onursal Ödülleri
- Премиера на филма Eflatun с участието на Керем  /не съм сигурна/

И аз харесвам естествената, красива Ханде от най-новите снимки!

PS
От вълнение и притеснение около ХанКер, Flushed  не мога да се съсредоточа върху преговора, Rolling Eyes а предстоящия епизод е супер интересен и завършва страхотно! Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 17:23 от Dilemi

# 412
  • София
Бях решила да не пиша повече по темата и да не се ровя, да не го мисля. Ама не мога. Човек ще каже, че става дума за мен, за мой близък роднина или приятел. Странно е. Явно много са ми влезли под кожата тези двамата, че така живо ме интересуват. Обаче ми се е свило сърцето, признавам си… Cry

На никакви писаници не вярвам. Те не ме вълнуват. Има обаче едно нещо, което ме кара да мисля, че проблем има и това е фактът, че Керем не харесва трета поредна публикация на Ханде. Ето това буди у мен съмнения за проблем в отношенията им. Просто е странно и не вярвам да е съвпадение. Confused

# 413
А дали изобщо Керем влиза в социалните мрежи,  за да лайква снимки се чудя?

# 414
  • София
Влиза, Магия. Точно преди 2 дни е харесал снимка на сестра си. Wink
А дали изобщо Керем влиза в социалните мрежи,  за да лайква снимки се чудя?

# 415
  • София
Привет!
Няма нищо общо с темата за отношенията между Керем и Ханде, но не мога да се сдържа.
Харесвах Демет в Птичката, но предлагам на тези, които харесват новата, перифразирана Демет и особено, че харесват колко естествена е, да видят трейзъра към серията Любовни тактики. Там "новата" Демет на всяка сцена щедро показва новополучените си "естествени" прелести...
Цялата настръхвам като си я представя до Керем...
Моля да ме извинят за откровението феновете на Демет...

# 416
Съгласна съм с вас момичета докато няма нищо официално тя са заедно,  а и не са длъжни да доказват нищо. Важното е да са заедно и да се сбиват.

https://tvnovellas.blogspot.com/2022/01/10_29.html?m=1
Макар че Ханде и Керем трябва да са на 1 място Защото Обещание не беше чак такъв добър сериал а и главната актриса напусна в края на 2 сезон. Докато Почукай на вратата ми би всички рекорди по гледаемост.

# 417
Гугутке, по тази логика Керем да не се беше захващал и с Ханде, защото в ролята на Азизе, тя искаше да убива. Наръга един, после искаше да го души… Керем как ли е лягал до такава жена? Ами ако го наръга в съня му или го задуши с възглавницата?  🤪

Един човек може да се държи естествено, въпреки корекциите, които има. Да съдим по това, че някоя актриса си е сложила силикон, устни или уши, не ми е редовно. Изгледах трейлъра на новия й приект, смятам да го гледам дори. А това, че се държи по някакъв начин, не го ли отдаваш, че е заради ролята й?
Никъде другаде не съм видяла Демет да си навира “естествените прелести” в хората, било то мъже или жени.

# 418
Да върнем времето назад

Бебе Керем с кака 😍

От малък си е засмян 💖

# 419
...
От вълнение и притеснение около ХанКер, Flushed  не мога да се съсредоточа върху преговора, Rolling Eyes а предстоящия епизод е супер интересен и завършва страхотно! Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts
Да, следва 21 еп. с преодоляването на клаустрофобията и целувката в асансьора накрая. Много хубав момент Heart
Аз не преговарям, просто режа избрани моменти от епизода. Свалям ги поотделно, но тази седмица не успявам. Странно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт