Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 170
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Имам добро предчувствие до партито ни в сряда вечер нашите ще ни изненадат приятно Wink

Едно е да се скараш с мъжа си и той да спи седмица на дивана, а съвсем друго да се разделите и всичко да приключи.
Оптимист съм, че скоро всичко ще е ОК. Flowers Four Leaf Clover
и да допълня:
Снимките от днес са направени след 21 януари ( лакът на ноктите и е от тогава )

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 19:12 от Diamand_007

# 421
  • София
Имам добро предчувствие до партито ни в сряда вечер нашите ще ни изненадат приятно Wink

Едно е да се скараш с мъжа си и той да спи седмица на дивана, а съвсем друго да се разделите и всичко да приключи.
Оптимист съм, че скоро всичко ще е ОК. Flowers Four Leaf Clover
Диамантче, много точно казано. Може да ни изненадат за св. Валентин. Отделни хроникьори започнаха да говорят,  че Ханде и Керем са в процес на сдобряване. Аз съм на същото мнение, че любовта ще победи. Просто им трябва няколко дни да се поуспокоят. Да позабравят кой какво е казал и да си снижат егото.
В този смисъл се замислих  за нещо друго. Днес Ханде качи едни много красиви нейни снимки. Вижда се, че те са правени през есента. Грее слънце, Ханде е поразсъблечена. Тя изглежда ослепително. Естествена, без грим и влюбена. Запитах се, защо точно тези снимки качи? Можеше да ни зарадва с нещо по-ново. За мен това не е случайно. Тези снимки са направени от нейния Керем. Напомнят й за него. Иска да ни каже нещо с тях. Да видим какво.

# 422
Славена Flowers Four Leaf Clover

Няма да ви лъжа, притеснена съм. Свито ми е сърцето, свит ми е стомаха. Колкото повърхностен да е факта, че не и харесва снимките, мен ме притеснява. И си мисля, докъде ни докарват социалните мрежи, да се съмняваме двама души заедно ли са, заради нехаресване на снимка. Worried

Нямам проблем с евентуалните им партньори. Те ме интересуват дотолкова, доколкото ги свързват и ги намесват нагло във връзката на Ханде и Керем. Дали ще е Джан, Демет или някой друг, нямам интерес да си пусна техните сериали, филми или интервюта. Попадам на коментари от рода, "ако Керем е разделен с Ханде и си партнира с Демет, би било добре, защо и тя е сама и нямало да им правят проблеми и ще си играят спокойно", дори пишейки го, ме избива на агресия. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Чакам си ги двамата, не толкова търпеливо, но чакам... Animal Hatched Chick

# 423
  • София
Миднайт Nature Sparkles,

споделям мислите и чувствата ти напълно. И се радвам, че писа, защото една тишина беше обвзела темата през последните часове…

Нокой не може да ме убеди, че Керем няма минутка време да отвори Инстаграма и да хареса снимките на Ханде. Хайде, моля ви се! (Да, знам колко повърхностно звучи, но това е действителността, в която живеем, за съжаление.) Да не говорим, че те със сигурност са чули, прочели, видели какво се пише по техен адрес. Най-малкото, за да не предизвиква допълнително съмнения какво се случва помежду им, можеше да хареса снимките. Тогава, малко или много, феновете щяха да са по-спокойни. А зложелателите да имат един коз по-малко. Това цялото мълчание на Ханкер и най-вече на Керем ми е доста съмнително. Започвам да се замислям дали наистина не са разделени и просто мениджърите им да са ги посъветвали засега да го пазят в тайна, за да не се измества фокусът от тях самите и кариерите им върху тази раздяла. Защото нали предстоят премиери, нови проекти, фотосесии и т.н. Помните ли преди, когато се чудехме двойка ли са или не?! Когато всичко издаваше, че има нещо повече от екранно партньорство и приятелство. Отговорът е бил пред очите ни и е бил възможно най-логичният. Винаги е така. Винаги е най-очевидното. Просто хората обичаме да си го правим сложно. За съжаление, сега най-логичното е да са разделени. Така поне изглежда. Много ми е тъпо, че го пиша и хич не искам да е така, ама не мога да си кривя душата. Confused

# 424
  • София
Излезе новият филм "BONUS 25 HANKER". Тази разследваща журналистка е проследила целият процес на връзката между Ханде и Керем и всичките и видеа са изключително изпипани и аргумунтирано доказани. Определено до този момент тя няма грешна версия. Когато всички твърдяха, че двамата нямат връзка тя беше тази, която не спираше да ни доказва обратното. Когато всички се хванаха на измислицата за любовният роман между Ханде и Мурат 2, тя направи невероятен репортаж и с факти доказа обратното. Беше решила за известно време да спре с филмите си за ХанКер, но поради обстоятелствата тя е направила един извънреден филм. Изгледайте го. Прекрасно обяснява, защо е цялата тази помия, защо Керем и Ханде не отговарят на обвиненията. Тя е категорична, че  това е абсолютна фейк новина и е създадена умишлено, като в случая това е насочено и към Демет. А тя твърди, че Демет е една от нейните любимки. Вярвам й.
А ето как Керем отговаря на тези, които искат да ги разделят.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 22:25 от БлагаВест

# 425
Бърборанке, не се измъчвай 🍀

Ако им е писано да са заедно ще бъдат, ако ли не, всеки ще поеме по пътя си. Това са човешки неща. В този живот най важното е да бъдем здрави и ние, и те, а другото както си го наредим
💖
Керем веднъж беше казал, че ако е можел да избира в какво време да живее е щял да избере онова без социалните мрежи, и аз го разбирам.

# 426
Тишината, казват е най-силният писък! Писък за какво е в нашия случай?
Как беше по време на периода с Мурат 2? Мисля, че продължи около 2 седмици. Когато се чудихме заедно ли са, винаги съм била някъде посредата, 50/50. Защото, ако се оставих да вярвам и накрая нямаше нищо, щях да съм много разочарована.

Линде, тъкмо ми излезе, че си писала. Навреме да ме успокоиш малко. Relaxed Макар, че и ти тези дни си на двата полюса. Нощно време си знам, че не трябва да взимам решения и да мисля много много. Satisfied

# 427
Съгласна съм с Мира. Hug
Нека не се депресираме предварително.

# 428
Ето това сте вие преди лягане.

В момента сте в това сиво положение, защото не спирате са го мислите. Оставете ги, пускайте се по течението и мислете за друго. Ханде и Керем ще намерят решение за всичко, без значение в какво положение са.
Аз, където не нога да взимам решения и почти винаги се съмнявам в думите си, сега съм толкова спокойна, защото вярвам, че всичко си е наред.
Ако са разделени, без значение защо, то и двамата ще се покрият. Не само Керем, но и Ханде би спряла да качва снимки. Предвид, че я наблюдаваме от толкова време, тя не качва, за да има… всичко си го обмисля.

# 429
  • София
Лека нощ, момичета! Nature Stars

През новата седмица чакаме добри новини. Надявам се цялата тази история и това мълчание от страна на Ханкер да си имат логично обяснение и то да не е раздяла. Heart

# 430
Нова от Керем, дали се задава нов проект или?

Присъединявам се към вас с положителните мисли да се надяваме аз ще стискам палци на ръцете и краката да ни изненадат приятно в деня на влюбените.

# 431
  • София
Нова от Керем, дали се задава нов проект или?
Снимките са от работата по филма  Eflatun, чиято премиера предстои.Heart Eyes
Доколкото знам, филмът е сниман есента на 2020 година.
Миналата седмица излезе кадър от трейлъра на филма

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 23:50 от Dilemi

# 432
  • София
Личи си кои са истинските приятели. Биге е харесала и е лайкнала днешната снимка на Ханде и е сложила едно сърчице.

# 433

Керем веднъж беше казал, че ако е можел да избира в какво време да живее е щял да избере онова без социалните мрежи, и аз го разбирам.
Много харесвам начина му на мислене:)

В днешно време всички се шляем из социалните мрежи. Кой повече, кой по-малко. Ама да ви кажа точно във времената когато не бяха така масово използвани, сякаш бяхме по-спокойни и щастливи. И не го казвам просто така да се намирам на приказка. Допреди 2 години упорито отказвах да си зарежа телефона с копчета заради смартфон. Пак нямаше, но се наложи да го сменя и най-накрая след дълъг размисъл реших, че няма да е чак толкова лошо щом всички използват.
Е, не съм се излъгала и е точно както предполагах Rolling Eyes Информацията е на един клик разстояние, но пък лягам и ставам с мобилното устройство. Някога влизах едва един-два пъти във Фейсбук и Туитър, нямах търпение да се прибера вкъщи и да се добера до моя си компютър. Joy Сега... винаги се намира къде да ровя и през свободните минути които ще имам телефона все ми е в ръцете... Но от времената когато не ползвах ми е останал навика предимно да наглеждам, без да публикувам. Най-много в Бг Мама напомням за себе си Stuck Out Tongue Closed Eyes
И пак добре, че не следя особено активно друго свързано с любимците освен темата. Сигурно тогава много щях да се вглеждам има ли лайкове, няма ли, следват ли се, не се ли...
Въпреки, че от ХанКер ни вест, ни кост - ни лайк, ни пост... да се надяваме, че не сме прави в предположенията си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
  • Бургас
Здравейте!
Благодаря за "Фалан-Фалан!
Като верни фенове, ХАНКЕР ни възпитават и в търпение, мисля аз!
Лека нощ! ГУШ!

Общи условия

Активация на акаунт