Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 171
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, спокойно не сме само ние луди. Целият ХанКерски фендом се е поболял от тези събития, които ни се наложи да преживяваме. Чета коментарите на испанците, португалските фенове, руските, италианските, на английски говорящите и всичките до един са с едно и също звучене. Хората са тревожни и страдат истински. Искат да чуят радостната новина, че Ханде и Керем не са се разделили. Това е феномен. След "Почукай на вратата ми", сега "пандемията" с вирусът "ХанКер" продължава с пълна сила. Ще ви кача няколко, за да видите за какво става дума. Понеже са много ги слагам в спойлер.
Скрит текст:
Цитат
За секунда не вярвах в тази раздяла на Ханкер. Ние сме свидетели на тази любов на всички фенове, натъжена съм от тези слухове. Тази турска медия, от срама на другите става неморална с актьорите си. Тъжно е всичко това, знам че моята двойка е твърда и силна. Жалко е тези инсинуации с Демет, че тя е много добра професионална голяма актриса.
Цитат
Чаках анализа ти. Това с ХанКер ме натъжава и ядосва, всичко което хейтърите им правят, особено вещицата Бирсен. Непоносимо е, как искам да я съдят. Тази дама и турската преса са ужасни. Още веднъж, благодаря за анализа
Цитат
Прекрасно обясняваш всичко по такъв начин, че да го разбираме и да разберем по-добре цялата глупава информация, която ни дават. Следя те и винаги си много последователена в думите си.
Цитат
Прекрасен коментар по тези ужасни новини за нашата двойка, а също и за нашата скъпа Демет. Тези турски журналисти са ужасни и от нас зависи дали да продължаваме да им даваме сцена или не. А що се отнася до двойката, те имат своя живот и е важно те да се пазят и съхранят...
Благодаря ви за вашата работа, толкова компетентна с винаги прекрасни новини, чаках вашето видео, защото знам, че ще се получи нещо сериозно..
Благодаря ви и продължавайте с такава сериозност в коментарите си..
Цитат
Благодаря ви за прекрасния анализ.Всъщност и аз не бях сигурна за тази фалшива новина.Започнах да плача, че са толкова красиви и прелестни. А после изпитах такава омраза към Демет,че се повлиях от клюките.
Цитат
Страхотен доклад, мисля, че теорията ви е вярна (дисоцииране на образа на ХанКер).  Мисля, че са заедно и се обичат
Цитат
Здравейте! Благодаря ви за видеото. Правите много задълбочен анализ и раздробявате много добре кадрите, харесва ми
Цитат
Никога не съм вярвал на тези слухове. Твърдо вярвам, че любовта им е истинска и те имат право да имат свой личен живот. Благодаря за видеото, защото е едно от малкото, където има искреност
Цитат
Вече си мислех, че тази новина е истина. Сега съм щастлива, защото обичам тази двойка, липсват ми. Благодаря.
Цитат
Благодаря ти още веднъж F.F. Толкова много неща се случват. Новите проекти, които ги бележат, че не трябва да надхвърлят личния си живот. На практика трябва да забравите, че вашият партньор или семейство участват в проекти. Има договори, които ви пречат да изразявате емоциите си. Точно това сега се случва с ХанКер. За мен има смисъл от това, което казваш F.F. Ние вече преминахме през това и винаги даваше добри резултати за това. Чух какво  каза Гунфер, тоест за първи път го прочетох тук. Ако това беше вярно щеше да е на първа страница като на ig.  Вече с течение на дните щеше да се изясни точно. Керем добре каза, че лъжите са за 1-2 дни и когато има досада би завел SR да изясни какво го притеснява. Това е, че те вече не отделят време, защото всяка седмица има раздяла и те не могат да се справят с това.  По отношение на Ханде, тя има професионална етика и не мисля, че това е причина за раздяла. За Демет, аз не съм тази, която ще я посоча, не я харесвам като актриса, но обичам нейната лудост и като жена, каквито сме, не е позволено на никоя от нас да говори лошо за тях. Защото, ако не се уважаваме като жени, кой ще ни уважава. Виждам Ханде спокойна. Без съмнение може да се карат. Като всяка двойка те преминават през този процес, както показахте във втория сезон. Но ако не е имало изневяра и от двете страни има само разногласия, любовта пуска бурните води да отминат, след това става спокойна и следва своя ход по пътя на любовта. ХанКер завинаги!!!

# 436
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много усмивки и положително настроение

Славена, Flowers Four Leaf Clover

# 437
Bell Утро с надежда. Последното от януари. И няма да се върне. Насладете му се . И нека денят ви е запомнящ.
Revolving Hearts А тях, тях ги чакаме. Усмихнати и още по-влюбени в идващия месец на любовта.

# 438
Нова от Керем, дали се задава нов проект или?
Снимките са от работата по филма  Eflatun, чиято премиера предстои.Heart Eyes
Доколкото знам, филмът е сниман есента на 2020 година.
Миналата седмица излезе кадър от трейлъра на филма

Благодаря за информацията.

Добро утро момичета. Един слънчев понеделник ви пожелавам в очакване на добри новини от нашичките.

# 439
Привет и от мен Nature High Brightness
Хубав ден на всички и позитивни новини Flowers Four Leaf Clover
Малко ме травмирахте рано сутринта с това, че щом Керем не харесва/коментира снимките на Ханде има голям проблем

# 440
Момичета, знам, че сега преговаряте сериала и всяка сряда си обсъждаме серия, но правили ли сте нещо подобно и преди. Т.е. мога ли да намеря резюмета на всички епизоди в старите теми?

# 441
  • София
Привет, момичета! Heart Eyes

Славена! Heart Exl

# 442
Добро утро, момичета 🍀 Здрава, спокойна и успешна седмица. Аз съм във ваканция, така че ще релаксирам 😁

Ето едно мнение на Керем по въпроса за личното пространство

"Когато си публична личност целият свят си мисли, че има право да говори за теб така, като че ли те познава, но истината е, че те не те познават. Аз не съм в живота ти, а те не знаят кой си всъщност ти"

# 443
Добро утро , прекрасни !☺❤🌷

Да посрещнем с усмивка новият ден и новата седмица !
◆◇════◇ღ💙💙💙ღ◇════◇◆

Пожелавам ви да откривате красотата във всичко ,до което се докосвате,
да споделяте времето си с добри хора
 и да бъдете безкрайно щастливи!

Flowers Hibiscus Творчеството  винаги зарежда с енергия ,позитивизъм, да се отпусне човек, да се успокои и премисли.....Нашата Ханде рисува ли , рисува...

Flowers Hibiscus Помнете това, което ви прави щастливи ! Останалото може да го забравите....

Flowers Hibiscus Каквото и да се е случило между Ханде и Керем  , трябва да изгоним страховете и съмненията. Освобождавайки се от тях с вяра и надежда да очакваме хубави новини. Винаги има път към сърцето на другия- стига да се търси пресечна точка  , компромис   и да надделее Любовта , а не гордостта , егото и обидата.

"- Какво е Страхът ?
- Отказът да приемеш несигурността...Ако приемеш тази несигурност, страхът се превръща в Приключение.

- Какво е Гневът?
- Отказът да приемеш,че нещата са извън твоят контрол.Ако приемеш това гневът се превръща в Свобода.

-Какво е Омразата?
- Отказът да приемеш човека , такъв какъвто е. Ако приемеш човекът безрезервно, омразата се превръща в Любов."
Руми

Flowers Hibiscus Нищо не стои в покой в пространството и времето, винаги има изненади, обрати, промени. Явно ХанКер трябва да усвоят нови житейски уроци , като нас , като всеки обикновен човек. Всеки сам решава как да постъпи и да си носи последствията - дали да научи по- бързо урока и да премине изпита или да се лута в омагьосан кръг. Истината е,че животът отново ще  постави човекът в подобна ситуация - пак да осмисля, избира и накрая да научи  житейскя урок... Надявам се Ханде и Керем да са  духовно осъзнати , силни и разумни и да не оставят Любовта да си отиде , а напротив  да се прегърнат , простят  и да продължат заедно като двойка житейския си път колкото и да е трудно да преборят препятствията и изпитанията. Само така връзката им може да премине на друго по-високо ниво.

Славенче Heartмислено те подкрепям и чакам добри новини от теб !  

Момичета Heart щастлив да е денят Ви !

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 09:57 от akvamarin007

# 444
Момичета, знам, че сега преговаряте сериала и всяка сряда си обсъждаме серия, но правили ли сте нещо подобно и преди. Т.е. мога ли да намеря резюмета на всички епизоди в старите теми?

Разбира се , но няма да са резюмета, а цели анализи Stuck Out Tongue Winking Eye Темите обаче са много и мисля, че няма да имаш толкова търпение. Joy Има прекрасни постове назад назад в темите, от момичета, които вече не пишат тук, направо научни трудове Joy кое се е случило, защо така се реагирали героите, имаме си психо профил на всичките и анализ на всички предмети в къщите им и в офиса, какви са тези предмети, защо са там, какво символизират. Лудост , измерена от моя сеизмограф на 10та степен по Рихтер. Joy Всяка тема е от 50 страници и общо взето за всеки нов епизод имахме тема , така че смятай какво се е случвало 50стр да обсъждаме 1 епизод. Joy

По темата за земестресенията да споделя един цитат, който си маркирах преди време и ни се връзва с образа на Серкан Болат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Когато живеех в Калифорния, неизбежно преживях първото си земетресение. Това, което мислех, че знам за земетресенията, че земята се разклаща напред-назад много бързо, беше лъжа, тя не просто се тресе, тя се тресе и те търкаля като лодка в бурно море и земята се чувства течна под краката ти. Земята под мен, която ме свързва с всичко и всеки има свойства, за които нямах представа, че съществуват. Дълбоко ужасяващо е да осъзнаеш, че това, в което цял живот си вярвал, че е истина, не е нищо повече от илюзия. Той изобщо не е човекът, който го мислех, или по-скоро този, който искаше да вярвам, че е, в него има качества, които можеш да видиш само ако те пусне. Качества като доброта, щедрост и търпение. И това, което ме плаши, което наистина ме плаши, е, че имам впечатлението, че не допуска много хора и че когато го прави, това наистина е сеизмично събитие.

Желая ви прекарсен ден и оставам в очакване на добри новини. Heart

# 445
  • София
Добро утро ХанКерки!  Да започнем седмицата с нещо хубаво и позитивно. Нека през новата седмица да имаме само прекрасни новини.
Нашето прекрасно момиче е на върха на още една класация за 2021г. Нека да й е честото!

Онзи ден Ханде беше извикана по спешност при Мави, защото малката маймунка не искала да ходи при чичо доктор без леля. Виждаме, че леля Ханде си носи много старателно гривната, която имат с Керем. Не я е свалила. Значи не му е сърдита.
Инспектор Дюдю разследва всичко с лупата.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 09:35 от БлагаВест

# 446
Момичета, аз станах майка за втори път! 💙

# 447
  • София
Магийка честито. Надявам се да сте добре с бебо. Нацелувай мъничето от мен. А на теб бързо възстановяване. Какво е бебчето, момчинце или момиченце.    

# 448
Магийке, честито Tada

и да не е спам

# 449
  • Плевен / София
Честито Heart Да расте здраво и щастливо

Общи условия

Активация на акаунт