Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 196
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Излезе още едно потвърждение за нашите ХанКер. То е от известният SaranMagazin. Той казва: "Няма проблем между ХанКер, скоро ще споделя информация, която ще дойде лично от HanKer."

Това е качила Бренда Уолш в новото си видео, в което тя също коментира снимките на Ханде от днес. В него тя коментира начина на поднасяне на информацията от Ханде. За снимката с чашата тя каза, че е намек от нея за СЧК и за любимата им книга "Малкият принц". А за начинът, по който изглежда Ханде тя го определи, като "Мир и слънце".

"Ние имаме същата страст с Азул - "Deffender off road",  е коментирала Ханде по повод тази снимка. "НИЕ"???

Коментира и отражението във вратата на колата: "А ако погледнете отражението на мъжа във вратата, то прилича на  Керем".

И е завършила със заключението: "Как изглеждаш, когато нямаш  проблеми"?  

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:55 от БлагаВест

# 526
Bell Хайде и моята теория за случващото се.
1. След няколо дни излиза филмът с Керем. Той би искал да се говори за него. Чака 2 години премиерата си.
2. Излиза и сериалът с Ханде. Айде, няма нужда да се пише за любовта им. Нека се говори за таланта им.
3. Излиза списание, участие в предаване.
4. Излезе интервюто с Керем, рекламата за BMW.
5. Пазарът се пренасища с техни снимки. Те осъзнават, че са една от най-коментираните светски двойки и...се спряха. Сами. Вероятно след "семееен съвет". Керем все пак е "водил" страници на известни в САЩ.
6. Пропускаме и нещо важно - Гамзе и Джанер са доста обрани от няколко дни, а ние знаем, че качват с "килограми".
7. Журналистите винаги могат да ги проследят, но няма за какво да се хванат. Едва ли се придвижват с каруци, за да не бъдат разпознати. Пък и след ковида им се иска да си покажат носа навън.
8. И двамата мълчат, но те са актьори, при това амбициозни. Предстоят им нови проекти и всички ги чакат с нетърпение.
9. Всички, които ще снимат за платформи сякащ замлъкнаха. Минали са в нелегалност.
10. Какво ни остава на нас - да налучкваме. Аз лично заменям валидола и валериана с алкохол. Зима е, студено е. Наздраве на всички.
11. Очаквам скоро бум, че ми писна, но скачам в разследващата журналистика от разстояние. Все пак не мога да им вися пред вратите. Не за друго, не съм в Истанбул.
12. А тази мухоморка Бирсен ми идва да я кача на Мусала и да поразговарям малко с нея. Наруши ми/ни спокойствието. Е, мога да взема и вас за подкрепа.

Студено е и за това наздраве и от мен, за Мусала вземи и мен.
Налбантова , Икаруса има ли зимни гуми, на сватба не отидохме, но до Мусала може и да стигнем, дори и сертификат не ни трябва, но ако искаш, имам. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 21:14 от Sisi*9

# 527
https://mobile.twitter.com/birsenaltuntas1/status/1488218602033537030

Нова клюка от Бирсен "Кой ще бъде партньорът на Демет Йоздемир?" , с гугъл преводач , в сериала трябвало да има 2 главни женски роли и 2мъжки. Отново се споменавало името на Бурра Гюлсой, а Керем Бюрсин бил отказал ролята след хаоса. Flushed Извинявам се, кой предизвика този хаос??? Joy

# 528
Лично мен много ме зарадва БлагаВест с последната си новина относно нашите. Дано излезеш права.

Ново от Мелиса

Напоследък Мелиса доста провокативни снимки показва, когато я гледахме в Почукай на вратата ми не даваше повод на такава жена, незнам защо, но това си е мое мнение.

Мая

# 529
  • София
От трети източник има информация за ХанКер. Започна се!
Билял Озджан заявява в предаване на живо да очакваме голяма изненада на 14 февруари. Повтори го няколко пъти. Казва, че завистта към Ханде е огромна. Понеже трупа огромна популярност, реклами след реклами, търсена и много обичана. Оттам започват ударите под кръста. И пак повтори, няма край на ХанКер, очаквайте изненадата на 14 февруари. Саран също намекна, че: "Няма проблем между ХанКер, скоро ще споделя информация, която ще дойде лично от HanKer."
Какво друго ни остава, освен да чакаме и да се надяваме да е истина. Само ми е любопитно, каква ли ще е тази голяма изненада.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:32 от БлагаВест

# 530
Скрит текст:
https://mobile.twitter.com/birsenaltuntas1/status/1488218602033537030

Нова клюка от Бирсен "Кой ще бъде партньорът на Демет Йоздемир?" , с гугъл преводач , в сериала трябвало да има 2 главни женски роли и 2мъжки.
Отново се споменавало името на Бурра Гюлсой, а Керем Бюрсин бил отказал ролята след хаоса. Flushed Извинявам се, кой предизвика този хаос??? Joy
Laughing Ужасни са, като няма новини си ги произвеждат... Сега заради ”отказа” на Керем ще последват някакви от сорта, че е мъж под чехъл. Всичко очаквам Joy

Мелиса цвета на косата ли е сменила и я скъсила май Thinking Във Вратата беше далеч по-добре, а като брюнетка преди години най-добре.

# 531
БлагаВест, нито Билял, нито Saran Magazin е достоверен източник. Не им се връзвай. Билял в началото твърдеше, че нямало нищо между Ханде и Керем, всичко било измислица. После като набраха голяма популярност и видя, че може да извлече дивиденти, обърна плочата. Започна всяка седмица да качва видеа за ХанКер. Говори това, което феновете искат да чуят, и трупа последователи и гледания. Нито познава Ханде и Керем лично, нито пък има някакви сведения от вътрешен източник. Само си чеше езика.
Същата работа и със Saran. След като нашите обявиха връзката си, започна да повтаря постоянно, че скоро ще има сватба и да очакваме изненада. И така вече почти година.

# 532
Аз открих къде е проблема на ХанКер - автоматизацията на производството на тухли.
Ако имаше работа в тухларните всички тия драскачи, т.н. "инфлуенсъри" ( звучи ми като болни от инфлуенца) щяха да са заети, едва да си помнят адресите и почти да не си помнят имената. Камо ли да им остава време да съчинява приказки и да печелят пари като  тровят живота на хора, които дори не познават. Как нямат съвест и как не ги настига проклятието на словоблудството им.
Даже и на Гамзе и Джанер глупостите не гледам, само клипчетата с Мави.
За Бирсен направо нямам думи. Тази жена толкова мрази Демет, колкото хората по света я обичат.
Надявам се всички обичащи се да са достатъчно мъдри да съхранят искрата, че не се намира лесно.
Покрай тоя Дисни голяма злоба и завист се развихри.
Мелиса изглеждаше като разглезена кифла още по време на СЧК, така че не ме изненадва особено сега.

# 533
  • София
Тази Бирсен е за разстрел. Такъв скандал сътвори, че ако я набарат феновете ще я линчуват. От една страна се цели в ХанКер, а от друга страна обстрелва Демет. И защо, да я пита човек. Какъв и е проблема на тази жена? Защо създава такива невероятни интриги? А най-интересно ми е, че не е сама. Има още няколко, които подемат, каквото тя е написала и започват да го разпространяват с невероятна скорост. Един такъв е Акиф. И той не пада по-долу от нея. Какъв човек може да си, за да се кефиш на страданието на другите? Не само в личен аспект вреди, тя разрушава и кариерите на тези прекрасни артисти. И като нищо много от тях се връзват на интригата и това води до разваляне на отношенията между тях. Как и ги ражда главата тези сценарии? Не ми го побира съзнанието. Пуска клюката, без да е извадила някакви доказателства. Няма снимки, няма записи, няма свидетели. Нищо няма, но така умело го завърта, че започва да звучи истинско. Добре, че нито Ханде и Керем, нито Демет се вързаха да се оправдават. Щяха да олекнат. Но много хора са доверчиви и наивни. Вярват на такива новини. И остава едно съмнение, че може и да има нещо вярно. Ето това е гадното. Да не говорим, че като нищо може да раздели двама влюбени. На ход е Дилара. Не трябва да я оставят на мира. Тази жена трябва да бъде спряна по някакъв начин.

И едно съобщение за официалното оттегляне на Керем от проекта.

Цитат
Разбрахме, че сме в процес на споразумение с Buğra Gülsoy, който беше споменат от началото на проекта за първия главен актьор.
Името на Керем Бюрсин беше споменато по молба на канала в изминалите дни за сериала, но след хаоса Бюрсин не беше включен в проекта. Все още не е ясно, кой ще изиграе другата мъжка роля, който ще се присъедини към отбора по-късно в поредицата.
Мисля, че това решение е най-правилното в момента, при създалата се ситуация. И това е още преди сериала да е започнал да се снима. Какво ли щеше да измисли после. Сигурно ще ги изкарат  Керем и Демет в тайна любовна връзка.
Животът продължава. Ще очакваме нови проекти. Но този път е редно Disney Plus да не разгласяват предварително, кой с кого ще играе, защото такива като Бирсен отново ще си пуснат отровните пипала.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 00:25 от БлагаВест

# 534
Нещо забавно от туитър за лека нощ Joy

# 535
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

# 536
Добро утро прекрасен ден момичета има ново клипче от когато Ханде и Керем бяха на сватба
https://twitter.com/hkrmiyy/status/1488318931114856451?s=19

# 537

Добро да е! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
  • София
Привет! Heart Eyes
Славена, Heart Exl Магия, Heart Exl

„Има моменти, когато трябва да говорим, но думите никога не излизат. Има моменти, когато трябва да се разберем, но не винаги знаем как. В най-ниските ни моменти, в най-трудните моменти, нещата изглеждат сложни и объркващи, оставяйки ни да се чудим какво мисли или чувства другият. Често оставяме гордостта да ни пречи и губим силата и усета да общуваме. Вярвам в нас и всичко, което споделяме, вярвам, че можем да преминем през това, само ако се отворим и се научим да даваме еднакво. "

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 09:19 от Dilemi

# 539
В защита на Бирсен да кажа ,че няма дим без огън. Колкото и са се самонавиваме , имаше проблем м/у тях. Но се надявам да са го решили . А снимката в колата си е реклама -  на самата кола и на бижутата по ръцете . Когато са заедно , винаги Керем кара . Очаквам да са разрешили проблема си , наистина .
Много харесвам Мелиса , но напоследък е изтрещяла - напомпа си джуките , избели си косата , става все по-провокативна . Това може да и изиграе лоша шега - търсените и утвърдените в момента  млади актриси са далеч от скандалите обикновено ( имам пред вид от тях самите скандали не идват _Ханде , Неслихан , Алина Боз, Айча, Еда Едже  , Пънар Дениз и т.н ) Tя ми напомня на Серенай , но тя много по-известна и наложила се актриса от нея . Дано не съм права за Мелиса Rolling Eyes . И Инста и е такъв - купони , прегръдки , смях и крясъци - повече от колкото е прилично Angry

Общи условия

Активация на акаунт