Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 112
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Поредният недобър знак… Cry
Интервюто на Ханде е страхотно, знаех си, че ще си заслужава. Не попаднах на въпроси за Керем. Не знам дали умишлено, а може и да са ги махнали...

# 571
Интервюто е някъде от Коледа. Тогава бяха в Мардин. Не сме имали индикации тогава за проблеми. Коментира снимките от Атасай, харесваше постове в Туитър, няма нещо, което да ни наведе на мисълта, че не са добре нещата. Сега съм оптимистична, до довечера ще си сменя настроението 5 пъти поне. Satisfied

Миси, няма ли някоя клюка от арабките? Нали са най-достоверни!

Ние мислим реално, че има проблем заради нехаресването на снимките. Отговор от тях нямаме. След писанията преди 5 дни няма нищо ново. Всичко се преповтаря.

# 572
Интервюто е взето декември, но няма да бъде публикувано без преди това да е одобрено от Ханде и екипа й. Дори да е имало въпроси за Керем или тя да го е споменала в отговорите си , лесно може да се редактират. Wink

# 573
Дано не излезе вярна и другата "новина", която се върти от снощи из соц. мрежи:
Скрит текст:
"Керем от няколко дни се е върнал в апартамента си, а Ханде е останала в розовата къща"

# 574
  • София
Продължавам да съм си вътрешно убедена, че нашичките са заедно. Нищо не може да ме убеди в противното. Само, когато двамата го обявят официално, което няма да стане, защото няма да се разделят....    

А това е моето очакване...

# 575
Миси, от арабките ли е? Satisfied
Досега не трябваше ли да са гръмнали с новината? Защо не отидоха да снимат колата на Керем пред апартамента му? Защо не ги хванаха за интервю по отделно, след като знаят колко обсъждана тема са и че фендома от дни хвърля боб и гледа на кафе? Кога нещо е спирало Акиф да им досажда?

Нов промоционален клип от Atasay.

https://twitter.com/HankerSource/status/1488466993380478980

# 576
Всяка седмица собственик на домашен любимец придружава Умут Курт в Friendship, което носи любов и помощ в Street Lives. Ханде Ерчел е гост на първия епизод, в който се подготвяме за зимата за бездомните животни. Приятелски, всеки вторник в 22.15 на beIN İZ.

# 577
  • София
Какво да ви кажа - разсъждавам си тук, за да се успокоя самата аз. Grinning

За всички двойки е нормално да спорят, да се карат, понякога по-сериозно, да са си сърдити. На коя двойка не се е случвало? Съвсем нормални човешки неща са това. Да си повишите тон с половинката, дори да се нагрубите в момент на афект и по-силна емоция, да си кажете тежки думи, да пратиш мъжО на диванЯ или при майка му временно. Скарването и временната раздяла се случват. На мен са ми се случвали. На много мои познати също. Но това не означава непременно “край завинаги”. Хората понякога имат нужда от време и си го дават, но не за да се разделят, а за да помислят, да се успокоят и да поговорят след това. За да оправят нещата в крайна сметка. Дистанцията може да се окаже много полезна в някои случаи. Разликата между непопулярните двойки и известните е, че първите се карат и гонят без никой да разбере (освен съседите), а вторите нямат право на това, защото постоянно трябва да се съобразяват с феновете и хорското мнение. А реално и те са хора като всички нас. И те имат чувства, проблеми и право да ги разрешават като всеки друг човек на тая земя. Това, че са известни, не означава, че не им се случват всички нормални за една двойка неща. В този ред на мисли, дори в момента да са скарани, временно разделени, да си дават време и т.н., не означава, че утре няма да са отново заедно, по-влюбени и щастливи от преди. Нека не ги отписваме още. Когато хората се карат, се опознават и сближават. За да се караш с някого, значи ти пука за него. Пожелавам им, каквото и да се случва в момента между тях, да ги сближи, да се оценят още повече, да не допуснат другият да си отиде, да осъзнаят, че се обичат истински и връзката им да се заздрави. Heart

# 578
  • София
Малко Керем за баланс Heart Eyes

# 579
  • София
Дано не излезе вярна и другата "новина", която се върти от снощи из соц. мрежи:
Скрит текст:
"Керем от няколко дни се е върнал в апартамента си, а Ханде е останала в розовата къща"

Само като прочетох написаното "от няколко дни" и ми става ясно, колко е измислено. Ако са се скарали на 18-ти би трябвала още от тогава да е в неговият апартамент, а не да стои в къщата на Ханде. Струва ми се, че вече прекалиха. Ханде беше се скрила, след като избухна новината. От два дни се появи по-красива и по-щастлива от всякога. Качи снимки, които не са случайно подбрани.  Всичките са с определен подсмисъл, снимки направени от Керем.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 13:29 от БлагаВест

# 580
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Аз съм от отбора на харесващите новата фотосесия на Ханде, да различна е, но и някак красива по своему.

Аз имам един въпрос към вас, ако дори са скарани или разделени ( надай Боже),  не мислите ли, че поне може да си харесват постовете, според мен и двамата са високо скроени личности, и дори и да са разделени да си останат приятели. Незнам може би ми се иска да мисля така.
Честит Трифон зарезан!
Хубав и спокоен ден на всички! Flowers Hibiscus

# 581
Фенове отбелязват липсата на гривната Rolling Eyes на ръката на Ханде

И откога е снимката , като гледам колко е зелено 🙄
Едно време хората на карти и кафе гледаха, сега се гадае на инстаграм, туитър и фейс 🤐

# 582

Научавам много, докато Мави расте. Изпитвам колко много мога да обичам без ограничения и безусловно и колко голямо е сърцето ми. В същото време се уча отново и отново да съм толкова любопитна за всичко в живота, колкото и тя, и да се наслаждавам на всеки миг с нея.”

Когато сестра ми я няма и сме сами с Мави, чета й приказки, танцуваме, спим заедно и си създаваме нови спомени , това са най-прекрасните моменти в живота ми. Освен това, когато се замисля, че сестра ми ми е поверила  най-ценното си, чувствам голяма отговорност и опитвам да се справя перфектно. Мави показа своите определящи черти още от момента на раждането си. Има доста навици по които си приличаме , свободолюбива и упорита.
...
Мики, благодаря.
Много, много хубаво интервю. Частта която съм цитирала ме докосна . Heart

Щом слънцето изгрее има надежда. Wink

# 583
  • София
Фенове отбелязват липсата на гривната Rolling Eyes на ръката на Ханде

И откога е снимката , като гледам колко е зелено 🙄
Едно време хората на карти и кафе гледаха, сега се гадае на инстаграм, туитър и фейс 🤐
Снимките са правени преди да избухне скандала. А онзи ден Ханде беше на гости на Мави и си беше с гривната на ръката.

# 584
  • София
Сиси,
зависи - Серенай и Керем още се следват, от куртоазия сигурно, но не си харесват нищо. Ханде, като се разделяше с Мурат, пусна стори по темата, уж оставаха приятели и държеше на него, но след това Мурат спря да я следва в Инстаграм, малко след това и тя него. Така че според мен зависи каква е причината за раздялата и как точно са се разделили - със скандал или с нормален разговор, и в какви отношения са / ще бъдат след раздялата. Нямам обяснение защо от 18.01 насам не си харесват постове един на друг. Ще ми се да мисля, че така са се разбрали, че има нещо, което пропускаме. Де да знам…

Общи условия

Активация на акаунт