Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
С #HandeErçel като гост на първия епизод, "Friend Lives" ще започне тази вечер в 22.15 часа по Bein Iz. Ще започнем и ТТ в 21.45

# 586
Bell БлагаВест , не спирай с надеждата. Аз също вярвам, че са заедно, но защо се случва всичко това, нямам отговор. Е, имам си теория, но чакам да се появят отнякъде. И ако не са заедно, с такси ли се движат, та не могат да разберат кой къде си паркира колата.
Bell Чакам хубави снимки от фотосесията. В тази част на Турция се усеща магията на времето. Сякаш си в друг свят.
Bell Един прекрасен февруари - любов, вино и надежда. Revolving Hearts

# 587
Линде, за червената гривна ли говорим или за друга? Тук не мога да я видя.
На снимките от вчера с колата, по-скоро ми прилича на Джанер.
Разрових се и гостуването й в това предаване е от 24 септември миналата година. Беше пуснала стори тогава за Spotify със същите дрехи. Веднага като излезе промото за интервюто знаех, че не е ново.

Ето, смених си настроението. Animal Hear No Evil Надявам се този месец да започне добре.

# 588
  • София
Ох, аз се надявам да се сдобрят и за 14.02 да заминат някъде само двамата. Heart Със сигурност ще разберем, ако това се случи. Wink

А сега, за да мълчат толкова, особено Керем, явно има нещо. Но какво… само можем да гадаем. Стискам палци да не е сериозно и да не последва окончателна раздяла. Друго не ми остава. Simple Smile

# 589
Интересна е фотосесията. Нетипична. Не мога да кажа, че ми е любима, но ми харесва. И аз никъде не видях въпроси за Керем. Не знам вече и аз какво да си мисля... Но пък има въпрос за любовта.

-Ще прозвучи клиширано, но щом сме в месеца на люобвта, не може да не попитам. Как би определила любовта? Кои са най-хубавите и най-лошите страни на това да си влюбен?
-Всъщност не намирам за правилно да определям любовта и да я слагам в калъп. Вълнението, което изпитвам към живота, привързаността към работата ми, възхищението към природата и слабостта ми към животните са включени в определението за любов. Любовта за мен е състояние на лудост. Най-лудите ми състояния се появяват, когата съм влюбена; това е и най-хубавата, и най-лошата страна на любовта.

# 590
Булки, влезнахме в месеца на виното. Честит празник на тези, които имат повод да празнуват и на другите, които са в романтични отношения с… виното 🤣

Сипете си чашка, две, литърче, мислете колко е хубаво навън, без значение, че някъде вали, студено е и каквото ще да е.
Ханде и Керем са добре, заедно или не.. такъв е животът в крайна сметка.

# 591
Какви сте сладури, мислите, че чакат 14ти да се сдобрят или пък 15ти? Ако съм на Керем ще отида да се сдобрим на 15ти , че да се размина с подарък за 14ти. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Не знам и аз защо очаквах да има нещо за Керем в интервюто, понеже е старо, хич не се сетих, че всичко може да се редактира. И сега го виждам и ми е тъпо, че съм очаквала нещо. Joy

Отговорът на Ханде по темата за любовта е 1:1 с Керем и неговото "обичам родината си". Joy

# 592
  • София
Бърборанка, успокой се миличка. Не се натоварвай с негативни мисли. Аз вчера написах, че това може да е умишлено. Да не дават материал на папараците. Предполагам, че така са ги посъветвали. Като се поразрових в инста на Ханде ми направи впечатление, че последно Керем е лайкнал нейна снимка от рекламата на Atasoy. А това е от декември миналата година. Има снимки от декември до 18 януари, които не са отразени от Керем. А тогава всичко при тях беше нормално. Откакто Дилара пусна иск срещу Бирсен за фалшиви новини всички жълтурковци млъкнаха. И откакто Керем мина на детоксикация в социалните медии, Ханде спря за известно време да публикува, Гамзе и Джанер също драстично намалиха публикациите, вече папараците нямат никаква информация за публикуване. Те се хващат за всичко. Дали Керем и Ханде се лайкват, дали има отражение на Керем в някой предмет, дали не си пише със семейство Йълдъръм. А сега "Йок", няма никаква информация. Аз например бих постъпила по абсолютно същият начин. Да ги видя откъде ще черпят сведения. И ето, вчера Ханде качи няколко снимки и те отново се активираха. Ако са толкова информирани и знаят с подробности дори, какви точно реплики са си разменили, как точно Ханде го е изгонила от къщата, как Керем стои пред вратата и се моли, защо поне една снимка няма. Отдалече да бяха снимали. Защо чакат да се появи снимка или лайк от тях двамата или от техни близки и тогава да си съчиняват измислици. Спомняте ли си Акиф, как спеше пред розовата къща и успя да снима колата на Керем. Значи можело. Защо сега няма доказателства дали колата на Керем е отпред. Само празни приказки. Не твърдя, че може да са се скарали. Нормално е да се карат двама влюбени. Но те го направиха цял сапунен сериал. Докато Ханде и Керем не го потвърдят ще продължавам да вярвам, че двамата не са разделени. А Керем и преди е преспивал в своя апартамент. Чела съм, че когато има работа в европейската част и работи до късно, се е налагало да остава там. Нека да не търсим негативите, нека да бъдем позитивни и да вярваме, че голямата любов ще победи.

Между другото попаднах на една информация преди няколко седмици за Серенай. Пишеха, че се е разделила с последното си гадже. Минаха няколко седмици и стана един инцидент с нея. Някакъв психясъл нейн поклонник я нападнал та се наложило шофьора да го гони. Серенай е дала срещу него жалба в полицията. Тогава този нейн приятел веднага е дошъл и лично се е заел да и помогне. Сега прочетох, че са се сдобрили и планират даже сватба. Та, неведоми са пътищата Господни.

Слънчице, ето за тези две еднакви гривни говоря. Тези с мънистата. Двамата си ги носят, не са ги свалили. Снимката на Ханде е от преди три дни.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 14:12 от БлагаВест

# 593
А колко забавно ни беше точно преди една година .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да допълня нещо по темата Дисни +
Скрит текст:
Режисьорът на новата поредица от цифрова платформа Disney Plus, Джулия Гьозер, последва Демет Йоздемир и Бугру Гюлсой в Instagram. Същото направиха и актьорите. Изглежда, че тази серийна двойка може да се счита за официална

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 14:12 от mi_si

# 594
Ауу, Миси, точно в тази серия се сбогувахме със Сссселин. Joy Какви емоции, какво щастие и лееко разочарование, че пак й се размина. Stuck Out Tongue Winking Eye Като цяло сценаристите не бяха жестоки със Селин,  а само с нас зрителите, че трябваше да я търпим. Биге също се справи страхотно с ролята, толкова страхотно, че ми е в списъка на недолюбвани актриси, но не заради липса на талант, а точно обратното. Joy

П.с. Марги, ако искаш подготвяйте с екипа новата тема, че като гледам как сме се разписали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Мики, шегата настрана, ама като гледам как бързо вървят страниците може и да потрябва тема по-скоро отколкото предполагаме Joy
Аз съм в готовност, спретнах нещо набързо, а последната дума е на Диди. Каже ли, че няма възможност - пускам. Ама не държа да съм аз, де. Просто да не оставаме бездомни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 596
  • София
Марги, имаш ли и шапка под ръка? Че нещо не съм в настроение да мисля за такава… Тази сега с такъв кеф я предложих и такова хубаво настроение ми създава, а то какво излезе - ни Керем, ни Хектор седмици наред. Че и лоши новини. Аман!

# 597
  • София
Нека да не търсим негативите, нека да бъдем позитивни и да вярваме, че голямата любов ще победи.

БлагаВест, позволи да те нарека и Линде! Heart Eyes  Ти си най-най-най упорития и непоколебимо вярващ в любовта на Х и К фен! Поздравявам те и ти благодаря, защото все успяваш да ни успокоиш и да вдъхнеш вяра и надежда! Revolving Hearts

# 598
БлагаВест, ще те коригирам малко що се отнася до Инстаграм. Керем последно е харесал снимки на Ханде с бижутата на  Атасой публикувани на 15.01.22, след това и до днес - нищо.
Ханде последно е харесала негова публикация от 28.12.21 г - корица на списание ALEM и не е отразила последната му реклама за БМВ4.
Не знам  на кое казвате "публикуване", но Гамзе и Джанер си карат по ежедневната програма клипчета и снимки и репостове в Директ (май така беше наименованието на червената окръжност около профилната снимка , където публикуваното изчезва след определен период от време. SatisfiedSatisfiedSatisfied Тук е мястото да се смеете на определението ми)
Не виждам никак да са си намалили активността.
Пак ще кажа - твърде жалко ми е ако са се скарали до степен "ти у вас, аз у нас". Ами те нямат и три петъка връзка, дето се казва.

БРО - за шапка на новата тема защо не подберете някоя от снимките от миналогодишната им декемврийска фотосесия. Там изглеждаха като олицетворение на чувството "Любов". Може да ги урочасаме да се сдобрят и покажат все така влюбени.

# 599
Дари, имат имат, поне 1година връзка имат. А пък казват, че любовта свършвала след 3тата година ли беше , или след 7мата. Joy

А на онова дето ти му викаш Директ, ние му викаме Стори , ама много забавно го описа Joy

Сега чакаме г-н Дарси т.е. Керем да направи големия жест и да спечели момичето. Joy Това, че е отказал ролята в сериала с Демет, брои ли се? Ще почакаме и ще разберем. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт