Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Бро, шапката с удоволствие си я направила, но и много си отива с първата снимка в заглавния пост. Все едно се бяхме наговорили. Наистина забавно съвпадение. Grinning
Дали анимирани или статични са ви за предпочитане не знам, аз гледам само на 1 стр. и е важно най-вече да ви харесва на вас.

Примерно нещо такова не знам как ще ви се стори -

# 601
Супер ми изглежда Марги, но не знам дали няма да е размазано на пълната версия. През телефона е ок.

❤❤❤❤❤

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 14:47 от mikipoli

# 602
  • София
Примерно нещо такова не знам как ще ви се стори -

На мен ми хавесва много! Heart Eyes Пък и имам чувството, че сме длъжници на Керем. Rolling Eyes Поради шумотевиците последните седмици обърнахме твърде малко внимание на Керем и рекламата! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
  • София
На мен ми харесва, но има твърде много движение в нея за шапка според мен. Направо свят ми се завива. Не знам. Да кажат и другите момичета какво мислят. Simple Smile

# 604
Марги, на компютъра ми също е ОК, и много точно изразява динамичността на Керем Simple Smile
Мики - на фона на моите 30г брак и три години преди това връзка - тяхната 1 година е точно като три петъка.
Да не забравяме, че през половината от тази година бяха в ролите на Серкан и Еда. Реално те са самите себе си от както свърши сериала и ако са се скарали, значи не са се издържали един друг дълго.
Разбира се има и скарвания и временни раздели, но ми се струва, че е твърде рано и ако наистина е вярно показва сериозно разминаване в характерите.
По отношение на Дисни + изобщо не вярвам, че Керем би отказал проект заради гнусните клюкарски интриги, ако харесва сюжета и ролята.
Подозирам също така и участие на самия канал в разпространението на клюките с цел самореклама. Нали ще е платен канал, тр. да стимулират хората да си платят за да го гледат.

# 605
  • София
Мисля, че на този етап трябва да спрем да се настройваме, защото реално нямаме никаква достоверна информация. Не знаем какво се случва в момента между Керем и Ханде. Трябва да изчакаме, рано или късно ще се разбере. Нищо не остава скрито-покрито. Нали знаете - истината е като водата, винаги си прокрадва път. Wink

# 606
нова /стара

мисля че тази госпожа беше леля на Керем е харесала последните снимки на Ханде и почти всички други снимки

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 15:12 от sani1212

# 607
От стори на Ханде

# 608
# 609

Може да се движи и по-бавно...

# 610

По отношение на Дисни + изобщо не вярвам, че Керем би отказал проект заради гнусните клюкарски интриги, ако харесва сюжета и ролята.
Подозирам също така и участие на самия канал в разпространението на клюките с цел самореклама. Нали ще е платен канал, тр. да стимулират хората да си платят за да го гледат.

И аз съм на същото мнение. Смятам, че Керем даже не му е предлагана тази роля, а името му тенденциозно се намеси, за да го очернят и да го изкарат непрофесионалист.
Мисля си, че той се подготвя за роля в боен филм, екшън, нещо от този род

Сания, жената е приятелка на майка му и съседка в щатите

# 611
Нямам търпение по принцип. Винаги искам да свърша работата днес, всичко да стане на момента, но ви благодаря Керем и Ханде, че ме учите на такова! За хубаво да е! Sparkling Heart

Mira07, ако искаш ми вярвай, но вчера пак си мислих за теб. Relaxed Къде си и защо не си при нас в тази лудница тези дни. Satisfied

# 612
Някой от вас помни ли.. преди време Керем се беше покрил пак за определен период, дали не беше преди 2ри сезон? Не се показваше по снимки, нямаше го отбелязван, а се оказа, че е заради външния вид това. Смисъл… дали не е променил нещо, което ще му трябва за някакъв проект?

# 613
  • София
Налбантова, Диди също е коментирала, че Керем от време на време го хваща липсата. Минава в пълна нелегалност.
Ето ви го Керем, за тези, които го издирват...

# 614
https://twitter.com/i/status/1488516176133173257
Февруарският брой на ELLE, в който #HandeErçel носи парчета от колекцията Louis Vuitton Cruise 2022, както и снимките и интервюто в Мардин, е при дилърите утре! Чукане с чаши #HandeErçelXElle

Общи условия

Активация на акаунт