Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 088
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Анимираната корица е супер! Музиката, самият кадър, Ханде, всичко е… уау! Heart Eyes

Ел са я споделили в профила си, Ханде си я е ришернала на стори без коментар. Simple Smile

# 616
Тийзъра на  EFLATUN
https://twitter.com/i/status/1488520497650409479

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 16:43 от sani1212

# 617
# 618
# 619
нова

Hande Erçel X Louis Vuitton

# 620
# 621
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus Sparkling Heart Flowers Rose

Много се извинявам за дългото отсъствие! Когато попаднах на лошите новини, веднага се втурнах към темата, защото си представих вашите реакции, чувства, тревоги и радости!

Прочетох, че midnight__sun е имала скоро рожден ден! По този прекрасен повод:

Мило слънчице, пожелавам ти много здраве, любов, радост, щастие, късмет и сбъдване на всички чудесни мечти! Бъди винаги много обичана и обичаща!

Блага вест, миличка, Честит Рожден Ден на патерици и на теб! Бъди все така изпълнена с надежда и оптимизъм! Нека живота никога да не те опровергава! Бъди много здрава, щастлива и радостна!

За вас, мили момичета:

Есенна магия, миличка, Честито малко, сладко бебче! Гушкай го с много обич и надежда, за да порасне страхотен и прекрасен човек! Честита радост на цялото ви семейство и най-много на баткото! Бъдете живи и здрави! Бъдете много щастливи!

Мила Славена, пожелавам от все сърце скорошно оздравяване и много здраве на цялото ви семейство!

Прочетох по-голяма част от постовете. Променях си и аз настроенията, ту минорни, ту мажорни. Беше нещо като ту има, ту няма надежда.

Много ми хареса поезията, която блика от всяка страница!

Ще цитирам една част от поста на Блага вест Sparkling Heart от 27.01.22 г., който ме впечатли и споделям напълно: "Това че Керем е приел един проект, в който ще има по-разкрепостени сцени, заради които Ханде е отказала. Именно това, е предизвикало у нея чувство на предателство.  И точно с Демет, за която имаше спекулации, че са имали нещо с Керем. Отделно се тиражира, че Ханде го е научила последна и то от журналистите, а не лично от Керем.  Аз също бих се ядосала, ако е така. Не затова, че ще играе с друга жена, а затова, че приема точно този проект, който тя отказва. Не знам доколко е вярно, но ако е така, това не е красиво."
и "Няма да забравя изказването на Керем в едно предаване HeForShe. Когато го попита водещата дали е готов за брак, той как спокойно каза че не е. Тогава аз реагирах. Всяка една жена би се замислила, ако го чуе от устата на любимият й мъж и то в ефир, пред всички".

Представете си, че Ханде е споделила с Керем, предложението на Дисни+, сценария и сцените, които я притесняват. Двамата са обсъждали разкрепостените моменти, питали са дали може да бъде променен сценария съответно, получили са отрицателен отговор и накрая Ханде е отказала ролята.

Тя и Буура Гюлсой бяха много пламенни в "Азизе" и стоят прекрасно един до друг на екран. Жалко, че им спряха сериала. Сценарият не беше много на ниво.

Керем, който е космополитен и уважава жените, посланик на HeForShe, не разубеждава Ханде, че няма за какво да се притеснява от "страшните" сцени, а най-вероятно е подкрепил нейното решение да откаже ролята. Буура Гюлсой се отказва заедно с нея.

Рулетката на кастингите се завърта отново и този път печеливши са Демет Йоздемир и Керем Бюрсин. Демет приема. За да потвърди Дисни+, че и Керем ще участва, би трябвало да са получили съгласието му. Ханде научава това от пресата, ако е вярно твърдението на журналистите.

Как бихте се почувствали, ако сте на мястото на Ханде? За нея не може - твърде "секси" са сцените, но за Керем това не е проблем. Той е мъж. Ако това е истина, то би трябвало Керем да е най-обикновен лицемер и отношението му към жените да е с щипка турски привкус. За другите може, но за моята жена - не! Честно казано, не си представям Керем като такъв човек!

Нещо не ми се връзва цялата тази история - няма логика в нея. Керем да не сподели с Ханде, че е получил предложение за същия сериал на Дисни+? Да приеме предложението без да се замисли и да го обсъдят заедно? Да не помисли предварително как ще реагира тя? Да е толкова амбициозен, че да позволи желанието за слава да победи любовта?

В същото време картината, която рисува Ханде:

Момиче по бански в лявата част, а отдясно, където би трябвало да е момчето е черен фон. Няма втора половина, има черна пустота. Това ли иска да ни каже Ханде?

Дано всичко това да не е истина! Дано любовта ги вразуми! Дано благородството и силата да простиш да са с тях!

Хубава вечер, мили момичета! Бъдете здрави и много щастливи! Sparkling Heart

# 622
Любов

Накрая ще ни останат ядовете. Дето сме се ядосва ли . Ама нищо. Важното Ханде и Керем да са си заедно.

По случай рождения ден на Биге

Красота

# 623
Мира Sparkling Heart Flowers Hibiscus

Възможно ли е Керем да е приватизирал профила на Matchbox Fitness? Satisfied

„Мардин е много различен, много вълшебен, много приказен град, град, който дълбоко потапя хората. Всеки ъгъл има различна история, различен чар. Мардин ме очарова, очарова ме и открадна сърцето ми. Почувствах се в приказка.”

https://www.instagram.com/p/CZcZuTGIdfL/?utm_medium=copy_link

# 624
"Ефлатун е с увредено зрение, която е израснала в игра със сенки, и се влюбва в гласа на мъж, който й е поверил чадър в дъждовен ден. На петгодишна възраст Ефлатун губи зрението си. Тя се вкопчва в живота чрез игра със звуци и сенки, и метода на ехолокация, на който я е научил баща й.  Създавайки живот на кръстопътя на реалността и въображението, Ефлатун работи в сервиза за ремонт на часовници на баща си. И един ден, когато чува гласа на един мъж, времето спира за нея..."

Слушайте гласа и вие също ще се влюбите 😁

# 625
Бамбини, имам лоши новини Sad
Според арабите @ELLETurkey е изрязало част от въпросите, които са се отнасяли за Керем по молба на Ханде. Двамата в момента не си говорели и Бамби е предпочела въпросите с Керем да отпаднат.

Според тях цитирам с Гугъл-преводач: "Керем си е направил много неуместна и нетактична шега с най-болезненото нещо за Ханде и от майтап, нещата са ескалирали до такава степен, че в момента всички са на изчакване и никой не може да каже нищо със сигурност на 100 %
За съжаление заключението е, че нещата са повече към зле, отколкото към подобрение."
Май трябва да стискаме палци ....  Flowers Four Leaf Clover

# 626
  • София
Абсолютно съм сигурна, че е имало въпроси и отговори, свързани с Керем и връзката им, които са отпаднали на този етап по молба на Ханде. Личи си. Винаги досега, откакто се знае, че са двойка, във всяко интервю ги питат един за друг и те казват много хубави неща за другия. Винаги съм се удивлявала на начина, по който Керем говори за Ханде и обратно. Затова и сега ми направи впечатление, че Керем въобще не се споменава в интервюто. Ех… Broken Heart

# 627
Хайде бе , Керем виновен за всичко. Тия араби не бяха ли онези, които постоянно ги сгодяваха и женеха и до вчера разправяха, че всичко е наред... И сега изведнъж Керем виновен.
Те да не са присъствали лично???
Отвращава ме цялата тази помия, която се изсипва върху него, но... Всичко на този свят се връща...

# 628
Не знам за вас, но се чувствам като в полицията. По-скоро в разследващия отдел, където всички сме разследващи полицаи.
Всеки събира новини от разни информатори, шпиони и такива други, а после го обсъждаме. Не ми се мисли, ако всичко това се случваше в някаква задимена стаичка и на живо 😀
Една от друга думата нямаше да можем да си вземем.
Аз си избирам онази длъжност, която си стои на диван в тъмното, пие нещо алкохолно и се смее на изпънатите ви нерви. Добронамерено се смее де.

Да ви ударя ли едно предложение? Удрям го - дайте утре да сложим една забрана, за един ден ако ще да е и да не се коментира “раздялата им”.
Сега няма да се чудим какво ще се пише цял ден, но може да ви олекне малко… може Керем да се завърне на бял кон.. може нещо да стане. Утре е 02.02.2022… много двойки, много нещо 🤣

# 629
Да знаете как ми се иска всичко това да е просто ..... лошо стечение на обстоятелствата и всичко да си е наред. Само един лайк на Керем, не коментар, само едно харесване на публикация на Ханде и ще се успокоя, а и не само аз.
 Сега даже ме е страх да вляза в соц. мрежи, защото тема № 1 е ХанКер. И колкото голям оптимист да си ..... като излезеш от мрежата вече не си сигурен в нищо.
Теориите са безкрайно много от логични до безумни ...., но главните лица във филма мълчат, а ние се филмираме Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт