Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много мъдра таз Налбантова за 13 годишна, бре! Hands Clap

Оф, дано утре имаме добри новини, че не знам дали свалям килограми, ама ми омръзна да ме боли главата от взиране в телефона, а и хич не съм на кеф. Confused

И сега ще напиша още нещо, сама ще се набия, няма нужда и вие да ме биете - ако ще се разделят, да се разделят. От раз се дърпа лепенката. Да, боли, но минава. Иначе бавно е по-мъчително. Така и при нас - с дни се тормозим, чудим, мислим, вайкаме и т.н. Wink

Хади, лека нощ сега! Целувки!!! Nature Stars

# 661
Ето го и предаването

# 662
Красива Ханде

# 663
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

# 664
  • София
Привет! Heart Eyes Спокоен ден ви желая. Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес е Сретение Господне.
Празнува се и Петльовден! Поздрави на всички майки на момчета!

Скрит текст:
На 2 февруари Българската православна църква отбелязва Сретение Господне. Празникът е посветен на 40-ия ден от раждането на Божия син Исус Христос.

Сретение Господне е един от 12-те големи празници в годината и един от четирите, посветени на Божията майка.

Според свещените писания, 40 дни след раждането на Спасителя, Света Дева Мария го занесла в Йерусалимския храм, както повелявал Законът на Мойсей, за да го посвети в Господа. Тогава един праведен старец, наречен Симеон, също влязъл в храма. Той взел на ръце малкия Исус и отправил пророчески думи, че Младенеца ще донесе спасение и светлина.

От древни времена до днес е останал обичаят на 40-ия ден от раждането си децата да бъдат въведени в храма Господен, за да бъдат благословени, а на майките да бъде прочетена очистваща молитва.

Сретение Господне се почита и от католиците. При тях се нарича Кендълмас. Във Франция и Белгия на този ден задължително се ядат палачинки.

В някои региони в България отбелязват днес Петльовден - празник на мъжката рожба. В някои райони в страната е като мъжки аналог на Бабинден. Отбелязва се спасението, оцеляването и съхраняването на мъжката сила.

Майките на момчета слагат на масата петел. Традицията повелява от жертвената птица, сготвена със зеле или ориз, да се раздава на съседи за здравето на момчетата.

# 665

Да почерпя и аз виртуално - остарявам с една година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 666
  • София
Скапа Марги, честит празник! Heart Eyes
Късмет, любов и много щастие ти пожелавам! Revolving Hearts

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 09:29 от Dilemi

# 667
Здравейте хубав ден ви пожелавам
Марго  честит рожден ден весел плазник и всичко  Balloon Birthday
Вярвай, защото вярата спасява!
Надявай се ,защото надеждата крепи!
Обичай ,защото чистата обич е завинаг!

# 668
  • София
Честит рожден ден на поредния водолей!
Марги, нека здравето да не те пуска, бъди щастлива, животът ти да бъде песен - лесен, весел и чудесен!

# 669
Марги, Честит Рожден Ден! Hug Birthday

Желая много здраве, късмет и успехи Kissing Heart

Gift Heart

# 670
Честит рожден ден, цветенце! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Heart

# 671
  • Кърджали
Марги, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!

# 672
  • София
Честит рожден ден, Марги! Birthday
Бъди здрава, много обичана и щастлива. Flowers Four Leaf Clover

# 673
Здравейте прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Честит Рожден Ден Марги! Birthday
Пожелавам ти здраве на което да се радваш дълги години, късмет който да те следва навсякъде, и щастие което да споделяш с близки!
Бъди Благословена! Hug

Честит празник на всички! Flowers Hibiscus
Хубав и спокоен снежен ден!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 10:59 от Sisi*9

# 674
Bell Никой не остава в плен на нощта, а денят носи надежди и усмивки. Прекрасен ден, момичета. Revolving Hearts

Bell На рожденичката днес Birthday - бъди благословена и нека маргаритките усмихват всеки твой ден.

Bell На мъжките майки - бъдете горди със синовете си.

Bell На всички нас - честит празник - Сретение Господно е - на обредната трапеза задължително трябва да има гозба от цял сварен или печен петел, прясна пита, кравайчета и греяно вино. /ако не може да  изпълните всичко - виното е задължително/

Bell Ох, и не мога - на тези, които все още се сърдят, пожелавам смирение и надежда. Липсват ми. Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 10:21 от st_ina

Общи условия

Активация на акаунт