Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
За разлика от повечето от вас аз съм за втори път нещастна 😜.
Защото сегашното ми е пълно "дежа вю". Подобно разочарование преживях вече с главната двойка на РП.
От първите коментари двойка ли са или не са, през радостта да виждаш искрите в погледа един към друг, очакването да потвърдят, накрая разочарованото тълкуване на самостоятелни ангажименти, разделени почивки и взаимно неотразяване.
И аз тогава си мислех, че не съм наред нещо. Само че и тогава и сега, аз и вие сме си съвсем добре. Защото искаме да вярваме, че красивите приказки с щастлив край са възможни. Дано поне Ханде и Керем го потвърдят.

# 646
За едни арабки да попитам, Ханде и Керем дали знаят, че са скарани... ама наистина... Rolling Eyes

# 647
  • София
Линде, така говориш за проблемите им, за сдобряването им, че човек ще реши, че си сложила подслушватели на някое куче или си се внедрила в обкръжението им 😅
Радвам се, че си тка сигурна, аз не съм на по-различно мнение от твоето, но тези тънки информации не ги знам.
Вижте, дайте сериозно да организираме един щаб и всичко да се разнищва там 🤣
линдето ще е нашият главен командир. Други кандидатури не се приемат, сори!
Ех, де да можех да им сложа по едно устройство. Не миличка, задвижих тежката артилерия. Може и да ми се смеете, но съм впрегнала хора чак в Истанбул. Преди много време бях споменала, че на моята приятелка дъщеричката е омъжена там. Мъжът и е участвал в един сериал, като второстепенна роля,  който го даваха и тук, казва се "Долината на вълците". Тя и по-голямата му дъщеричка, която сега е в първи клас, когато беше на 3 годинки я взимаха да бъде рекламно лице на детски продукти. Сега вече не играе, работи в съвсем друга сфера. Но има познати сред тези среди. Та се наложи да го ангажирам като разведка. Няма начин да откаже на тъщата. Пък и се познаваме лично, гостувала съм у тях, той ми е идвал на гости. Прекрасно момче. Информацията е от него. Няма да ме подведе. Това, което знае ми го предаде. Даже ми се смее, но аз не му се сърдя. Разбира се, че не всичко зависи от страничните хора, но аз вярвам в добрият край. Щом са започнали да разговарят и да се изясняват значи има огромна надежда. Чакане му е майката.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:00 от БлагаВест

# 648
Хайде дано си права, Дари. Приказката на Ханде и Керем да е с щастлив край.
Е, сега сме малко разочаровани или по-скоро със смесени чувства, че нищо не е сигурно и не знаем такова ли е каквото изглежда. Но на мен са ми първата сериална двойка превърнала се пред погледите на феновете в реална такава и... даже нещо да се е случило, тази тяхна история няма да свърши в нищото и ще има продължение. Sunglasses

# 649
На въпроса на Dilemi Sparkling Heart:

"Керем отблеляза ли по някакъв начин излизането на трейлъра на филма си Eflatun?"

Неговата мениджърка - gunfer го отбеляза в стори:

https://www.instagram.com/stories/gunfer/2764183309455044964/

Превод:
"- Но този часовник не е счупен. Изостава. Може би малко обидена.
- Син.
- Мида.
- Жълто.
- Чадър.
- Няма да свърши, няма да свърши... да се изправи пред истината...
- С каква истина...
- ...
- Добре дошъл, Ефлятун."

"Филмът „Ефлятун” е като жена, която става по-красива с възрастта поради своята простота... Развива се в съзнанието ми и се надявам, че ще му бъде от полза. Защото този филм е като отглеждането на дете. Те трябва да гледат, но в същото време трябва да могат да гледат хоризонта заедно". Джунейт Каракуш

"Ефлятун - на арабски това име е използвано за древногръцкия философ Платон. Друго значение е лилавият цвят."

Филмът ми изглежда интересен и дано има успех! Много хубав избор - Керем и неговия глас, който въздейства по неповторим начин на красиво, незрящо момиче. Ние знаем какво е да се влюбиш в гласа на Керем!

Ханде промотира рекламата на Atasay jewelry, която е посветена на празника на любовта, виното и светиите Валентин и Трифон:

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2764157387128858954/

"На Свети Валентин някой е на романтична среща, някой се забавлява. Atasay jewelry се носи на Свети Валентин независимо от повода".

Честит Рожден Ден на Биге Юнал! Пожелавам ѝ много здраве, любов и поредица от успешни роли!

Новина за Сарп:

"Приключенска комедийна поредица от Сарп Бозкурт и Дениз Ишин, ново романтично комедийно дуо, стартира в Youtube. Продължението ще бъде достъпно по Blutv. По този повод се проведе забавна гала вечер с участието на известни актьори.

Сериалът проследява странните ситуации, възникнали, когато героите на Дениз и Сарп, уморени от разочароващите си взаимоотношения, потърсиха последно средство в книгите със съвети за отношения.

Актьори като Исмаил Еге Шашмаз със съпругата си Ханде Юнал, Догукан Гюнгор, Чагри Читанак и Башак Гюмюлджинелиоглу, Елчин Афаджан, Беркай Тулумбачи добавиха колорит към тази вечер."

Стана ясно, че Буура Гюлсой е подписал договор с Disney Plus и е станал партньор на Демет Йоздемир:

Тъкмо мислех да публикувам поста си, че го пиша вече цяла вечност, когато видях постовете на Линдето, Налбантова и Дари Sparkling Heart

Линде, Sparkling Heart от твоята клавиатура в Божиите уши!

Налбантова, Sparkling Heart радвам се да те прочета, момиченцето ми! Напълно съм съгласна с теб за всичките ти предложения!

Дари, Sparkling Heart споделям преживяванията ти. Също съм фен на Демет и РП. Много му бях сърдита на Джан Яман, че остави Демет и хукна към Италия.

Марги, Бро и всички останали момичета в темата, Sparkling Heart добре заварили!

Много ми хареса фотосесията на Ханде и интервюто ѝ за ELLE Turkey!

От инстаграма на @ELLETurkey:
"Намираме се в древния град Мардин, в средата на Тигър и Ефрат. Докато изследваме неговите необикновени дебри, алеи и многопластова култура, имаме жена, толкова завладяваща и силна като тази география. Ханде Ерчел, на чието съществуване се възхищаваме в приказка, простираща се от изгрев до залез, се простира от миналото до бъдещето с футуристичен дизайн, който „ви кара да се чувствате сякаш сте извън времето“ от колекцията Louis Vuitton Cruise 2022, проектирана от Nicolas Ghesquière .

Стори и туит от директора на издателството, създателя на съдържанието и куратор meldanar:
"Това беше една от най-красивите фотосесии, които някога сме правили за @ELLETurkey, @HandeErcel, #Mardin Работихме от 06.00 до 19.00 часа, целият екип беше заразен с Covid на връщане, но дори си заслужаваше!"

Ето откъде Ханде и Керем се заразиха също.

Дано си спомнят грижите, които са полагали един за друг, голямата си любов и да си простят и непростимите неща!

# 650
Bell Момичета, бях на заведение, но надничах непрекъснато в телефона. Понеже утре ще има вето, бързам да напиша. Криво ми е, че нещата не са ок. И сякаш Керем го преживява много силно. Не е качил и тийзъра от филма си. Има буря в рая. Но пък всяка буря отминава. Чакаме. Друго не може да направим.
Bell Всяка вечер си има изненади. След края ме чакаше това. Но пък винаги съм подготвена с метличка.
Bell Отивам да ви изчета. Аз съм от отбора на оптимистите, но защо ми е толкова притеснено? А те са непознати...

Скрит текст:

Искам си ги. Влюбих се в любовта им.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:34 от st_ina

# 651
  • София
+1 Wink

# 652
  • София
Mira07, благодаря за подробната информация1 Heart Eyes
Дано да има успех филмът. Керем го заслужава. Sunglasses

# 653
Скрит текст:
Bell Момичета, бях на заведение, но надничах непрекъснато в телефона. Понеже утре ще има вето, бързам да напиша. Криво ми, че нещата не са ок. И сякаш Керем го преживява много силно. Не е качил и тийзъра от филма си. Има буря в рая. Но пък всяка буря отминава. Чакаме. Друго не може да направим.
Bell Всяка вечер си има изненади. След края ме чакаше това. Но пък винаги съм подготвена с метличка.
Bell Отивам да ви изчета. Аз съм от отбора на оптимистите, но защо ми е толкова притеснено? А те са непознати...

Айде, отиде ми съня и тази вечер. И гладна и недоспала. Animal Hear No Evil
Линде, добре че си ти наистина, за да ме успокоиш.

А за филма, Ирем ми хареса поне в трейлъра. Последните й два сериала ги спряха набързо поради нисък рейтинг. Тук дано с Керем да се получат нещата и да се хареса филма.

# 654
И аз, и аз, и аз Simple Smile
Много ми хареса... ВЛЮБИХ СЕ В ЛЮБОВТА ИМ!
Добър вечер, дружки Simple Smile

# 655
  • София
Всички се вълнуваме. На нито една от нас не ни е приятна тази ситуация. Не можем да им помогнем, можем само да им пожелаем разум и отстъпчивост. Аз разсъждавам с разум и аналитично. Защо не мога да видя някаква непреодолима трагедия? Ще се помирят. И двамата са били много гневни. После тъжни, а сега виждаме една широко усмихната Ханде. Тази снимка от вчера е невероятна. Да виждате тъжна и нещастна Ханде.

Ето го и информаторът. Тази снимка е от м. август миналата година на рожденият ден на жена му Ели. На другата снимка от заведението, с розовото съм аз.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:52 от БлагаВест

# 656
# 657
Ей, днес е ден на откровения. Аз се показах, Линдето се показа… очакваме и останалите сега 😂
Линде, ти си опасна хитруша. Защо? Защото си пуснала “шпионите”, говориш толкова сигурно, а ние тука - А, Линдето как ги знае тези неща, че и така убедително говори, като не следи инстаграми, туитъри и щуротии? Тя си опекла филията от двата края, а ние шах и мат 😅 Аз бях готова да кажа, че си подкупила Джанер с домашна баница и айран, за да ри докладва 😅

Момичета, давам сериозно сега. Абстрахирам се от желанията ни, че трябва да са заедно, но помислете нещо - ние харесахме сериала, героите и сюжета, а Ханде и Керем си бяха само главни герои. Нищо повече. В последствие ни разглезиха, лайфове, щуротии и после - хайде да са двойка, да се взимат, да се женят… и се взеха.  Ние им се радваме, харесваме ги, но ние не сме им в къщата. Не знаем в реалния им живот какво се случва. Нито за какво може да се скарат, нито нищо. От една страна сме егоисти, защото мислим за себе си и това, че щом са заедно,  ние сме доволни. Ама те щастливи ли са? Да, може да са като един за друг, аз се надявам да е така, както и всички тук, но какво е в действителност само те си знаят. Та, мисълта ми е следната - каквото и да се случило, важното е да са щастливи, нали? Ако не са такива, когато са заедно, защо да продължават? От друга страна - всяка връзка има спадове, това може да е нещо нюню, но ние, от зор, да го правим мега голям проблем. Дишайте спокойно, пък каквото - това.

st_ina, официално не е наложено. Аз го предложих за благото на дамите, които са свалили килограми. Ама виждам, че други се нуждаят от това, така че … каквото решите 😅

# 658
Ново от Мая

Научила се е да язди

# 659

Общи условия

Активация на акаунт