Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ех, че Деси! Ех, че поетеси!
С вашите лирични меси
устояваме на журналята блудкавите смеси.
За душите ни са билкови компреси,
за телата - серия коремни преси.
От сърце благодарим
като ви се поклоним.

Момичета, мехлем сте!
Благодаря ви! За усмивките, коментарите, новостите, мненията, позициите!

Славена!🍀

Хубав зимен ден!

# 91
Талантът на Ханде.
От нейното стори

# 92
Идвам с кратко отклонение, след маргиното вдъхновение.
Влизам бързо с рима кратка, партньора на Ханде остава си загадка. Thinking
Трябвало първо малко занаята да поучи,
че с пърхане на мигли Келебека няма да получи.
За Джано Италиано пак се спекулира, но на него трябва му
популярна европейска дива.
Имиджа му да излъска, че в последните години егото му яко пръска.
Чачо пък партньорките сам си ги избира,
луд ли бил с Ханде да си партнира.
Нашето момиче подценявано остава, но за две години равна няма.
Премерена, възпитана и мила, все на другите е крива.

# 93
  • Dupnica
Purple Heart Здравейте мили мами,
Благодаря за новата къща - страхотна и уютна както винаги Flowers Hibiscus
Благодаря за мислите, стиховете и римите - прекрасно казано. Flowers Hibiscus

Небивалици и измислици в пространството много.
Знаем ,че известността върви с лъжовните новини People Eyes
Просто ги подминавам и вярвам, че любовта и доверието са по-ценни. Sparkling Heart
Flowers Hibiscus На болните бързо оздравяване! Purple Heart
Бъдете здрави, с обичани хора и слънчеви усмивки, дори и в студа! Sparkling Heart
Хубава вечер!

# 94
# 95
Думи нямам! Красиво и истинско! 

Благодаря , че ви има! Лека вечер!:hibiscus:

# 96
Липсват ми тези техни лайфове на живо.
Любов.....

# 97
  • София
В Tweeter акаунтите които следя, има призиви за игнориране на най-разнообразните слухове, понякога взаимно изключващи се, по повод действията или бездействието на К и Х, докладване на груби и злостни нападки към тях.  А по повод липсата на публични изяви, на К и Х заедно, се налага мнението, че трябва да се уважава личното им пространтство и че те никому не дължат обяснение за действията си. Въпреки, че ни липсват, трябва да уважаваме техните решения.

Едно обобщаващо мнение. Sunglasses
https://twitter.com/vasiab15
Така че трябва да осъзнаем това. #Hanker ще се появят, когато и както пожелаят. На всички ни липсват много, но преди всичко трябва да ги уважаваме като човешки същества. Нито ни забравиха, нито спряха да ни ценят. Всяко действие има причина. Любовта означава приемане.

So we have to realize that. #Hanker will show up whenever they want and in any way they want. We all miss them very much but above all we must respect them as human beings. They neither forgot us nor stopped appreciating us. Every action has a reason. Love means acceptance.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 19:20 от Dilemi

# 98
Линде, това реални снимка ли е или е фенска мечта?

# 99
Здравейте, романтични момичета!☺❤🎄

"За всеки има нещо прекрасно,което го чака във времето."

Flowers HibiscusТази песен, това място, тази сцена...Спомняте ли си ги ?
Макар че сега има снежна премяна...

https://twitter.com/szedit/status/1485908197827391491?s=20

И да споделя нещо за вчерашния опит да пътуваме до Истанбул. Тръгнахме следобяд. Минахме границата и продължаваме...И изненада...Толкова много сняг никога не съм виждала в Турция. То беше виелица , то пътищата затрупани и непочистени. Образува се коляма колона. А накрая тяхната полиция ни върна преди да сме стигнали Истанбул. Такава снежна покривка към 80-90 см не съм виждала там, вятър , няма видимост...Направо си беше кошмар. Първоначално се ядосах,защото имахме ангажименти,които отложихме веднъж, а сега за втори път. Но после като се размислих си рекох ,че може би е за добро. Четох и слушах днес новините за лошото време в Истанбул, спрените полети , а също така и някои служители не са на работа поради влошените метеорологични условия, учениците са във ваканция ... Та така тръгнахме, пътувхаме към Истанбул и се върнахме обратно през нощта....
Но можеше и да е далеч по-зле като гледам как някои са блокирани и заседнали в снежните преспи дълги часове.....
И сега една малка прелестна снежинка..

Та след  нощната снежна буря и премеждия по пътищата днес вече съм по -спокойна и осмислила,че "всяко зло е за добро". И  намирам сили да се шегувам и със себе си , и с обстоятелствата...

Flowers HibiscusА днес в ледено-студеното време виждам , че в темата се е отприщило   поетичното настроение на Слънцето, Марги, Силвето.....❤Благодаря ви , момичета ! Накарахте ме да се усмихна..

Така и трябва в тая люта зима ,
 нека поезия и любов да има !
Аз до Станбула не стигнах нощес,
но имам странно предчувствие днес,
че Хандето и Керем заедно  се гушкат
в  плътна,топла, пухена завивка ,
а навън снежинки бели падат,
танцуват и летят над големия град.
Хандето пак се смее, очите и блестят,
а Керем наздравица надига :
" За нас ! Да бъдем винаги щастливи !".

Flowers Hibiscus Красива и талантлива е Ханде..Има много дарби - да е актриса , а също така и да рисува добре...Може би и племенницата и малката Мави да развие някои от  талантите на    леля си...

Flowers Hibiscus Колко хубаво би било да си пием сутрин кафето в такива чаши..

Flowers Hibiscus Толкова много искам да видя Ханде в красива сватбена рокля , не в сериал , а в живота..А до нея естествено Керем с премрежен любящ поглед....Ех, мечти...Но знае ли човек - някога, някъде, някак ..

Момичета , желая ви топла и споделена януарска вечер !❤

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 20:02 от akvamarin007

# 100
  • София
Линде, това реални снимка ли е или е фенска мечта?
Днес една фенка в Туитър го беше качила. Нямам потвърждение да са реални, но са толкова красиви и понеже приличат на техните ръце ги качих. На нас не ни пречи да си пофантазираме. На снимката се вижда един мъжки крак под волана, който спокойно може да бъде и на Керем. Защо да не вярваме.

# 101
  • Кърджали
Не е снимка на Ханде и  Керем със сигурност

# 102
  • София
Със сигурност не знаем чии са тези ръце. Може да са техни може и да не са. Не това е същественото в случая. Какво значение има чии са буквално? Тези ръце са един вид алегория, по-точно показват символично значение за една прекрасна любов. Ханде и Керем искат да си преживеят тази любов без много шум и показност. Двамата си намират занимание,  изграждат лего, рисуват, пишат, слушат музика, играят с любимите си кучета, готвят си, а вечер сгушени пред камината гледат филм.
Ето какво е казал Керем по този повод: "Не трябва да ме питате, но разбира се, ние не правим неща, за да се покажем, има много неща, които правим насаме. Имаме специална и красива връзка. Искаме да остане така, затова сме щастливи."

А Ханде е добавила: Не пишете нищо за мен, без да сте го чули от мен.”

Ханде намира спокойствие в страстта си да рисува. „Изгубих се в бои, нахраних душата си и мястото, където се чувствам най-добре… Ханде Ерчел.

А Керем поръча още едно платно от художника Ахмет Агили. То е поп арт, абстрактно изкуство. На едното платно е написано: Когато живот ти е лимонада добави водка. Картината съдържа и фразата Мисли добре, бъди добър”. Предишното платно на Керем съдържаше мисълта Винаги обичам да живея с мечтите си”.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 23:08 от БлагаВест

# 103
Сестрата на Ханде явно се радва на снега в Истанбул

Ново от Мелиса(явно всички се радват на падналия в Истанбул сняг)

# 104
Криси, не е приятно, но здраве да е. Друг път ще отидете.
И вас със Силвето ви изби на поезия Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Clap

Но Слънцето без думи ме остави,
след заключенията, които направи Joy
Толкова ли други актьори няма,
че предимно коментираме двама?! Sweat Smile
За Джано все ще се намери
с коя таланта да си премери.
При Чачо това е задача сложна,
да не кажа невъзможна. Joy
Подходяща мома за него още не е родена,
такава дето от всички да е одобрена. Joy
В момента е зает, него настрана ще го оставя,
до Ханде някой друг ще си представя. Stuck Out Tongue Closed Eyes
И тъй като нищо не е ясно за сериала,
бързо връщам се в реала.
Там двама влюбени на клюките за себе си се смеят
и щастливо си живеят. Two Hearts[

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 07:32 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт