Вероятно ще има хора, които ще повярват…
Нещо спряха да дебнат пред домовете, както го правеха преди. Тогава щяха да хванат и гоненето, и вратата, че и Керем по бели гащи вероятно 🙃

Мисля, че за нея и за професионалното й развитие, ще е най-добре проект, в който пишат, че ще участва Халит Ергенч.
Тя с "Почукай на вратата ми" получи достатъчно, колкото други и с 10 проекта не успяват. Керем и Ханде дръпнаха напред, другите да му мислят как ще ги стигат. 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Благодаря ви, момичета,
денят става по-хубав с вашите творения!
Марги.
И Деса поетеса, разбира се......

Мили ми, мами_влюбени дами!
Написаното по-долу от мен, може би за някои от Вас ще се стори нравоучително, но реших да споделя и моите вълнения покрай Ханде и Керем.
Актьорите са обаче малко по-особен тип хора. Избирайки тази професия те винаги се надяват на светлините на сцената, но ревниво пазят личния си живот. Примери колокото щете:
Да се върна на нашите любимци, те затова са толкова оскъдни в личните си снимки, т.е. където са само двамата. Защото провокации и измислици и било и небило ще се вихри в социалните мрежи. Лоша реклама няма...
Лошото е, че много завиждащи им се чудят как да им напакостят.
Това е част от славата.
Отново се извиянавам, но аз съм телец и за мен истината, справедливостта и съпричасността са много важни / Еда - СЧК, телец/. Прибавям и сбора на годините на Ханде и Керем...на които съм.
Няма как ... това е част, е нелицеприятна, но част от славата! След победителите винаги има тълпа! Препоръчани теми