Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Разбирам да са станали гаджета вчера, да се познават от вчера или нещо … от вчера, за да се гонят, но те живеят заедно от както съм минавала права под масата и хората да си съчиняват такива неща - една щипка смешно е, отколкото да решиш, че е истина.
Вероятно ще има хора, които ще повярват…
Нещо спряха да дебнат пред домовете, както го правеха преди. Тогава щяха да хванат и гоненето, и вратата, че и Керем по бели гащи вероятно 🙃

# 76
Изобщо не им обръщам внимание на измишльотините. Satisfied

Ние говорихме за Джан като евентуален партньор на Ханде в нов проект, но не мисля, че биха ги възприели двамата заедно. Него в родината му не го долюбват, Ханде и нея не я имат за голяма актриса, но то така беше и с Керем. Буура Гюлсой изобщо не мога да го възприема до нея. Като гледам снимките от Азизе, по-скоро са ми като брат и сестра. Не усещам никакво привличане между тях двамата. А за Чаатай, хубаво би било да се стегне, защото може да е много талантлив, но на мен ми прилича в последните 2-3 години на типичен турски чичко. Дали е така заради ролите, които е приел или се е поотпуснал, не знам. Не я искат Ханде много много за тяхна партньорка. Trollface Мисля, че за нея и за професионалното й развитие, ще е най-добре проект, в който пишат, че ще участва Халит Ергенч.
Ханде може много, със сигурност има какво да учи и да ви кажа, радвам се много, че съм в тази тема. Hands Plus1 Тя с "Почукай на вратата ми" получи достатъчно, колкото други и с 10 проекта не успяват. Керем и Ханде дръпнаха напред, другите да му мислят как ще ги стигат. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 00:09 от midnight__sun

# 77
  • София
Две прекрасни новини около нашето момче.

Керем е класиран втори от всички турски актьори в седмичната класацията на IMDB.  Без много шум, бавно се издига и вече се налага, като един от най-добрите.

Втората новина е, че съвсем скоро се очаква да излезе трейлъра на тъй дълго очакваният филм "Еflatun" с Керем и Ирем Халваджъоолу.

# 78
... Ханде и Керем са се скарали жестоко, защото той се е съгласил да играе задено с Демет без да и каже. Дори Ханде го е изгонила била от къщата, затворила му  вратата и не го пускала да влезе.
И горкото момче сега се чуди как да почука на вратата й. Satisfied Satisfied Satisfied

JoyJoyJoy

# 79
Ирем - Керем има някакво съзвучие в имената Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънце, винаги е изглеждал на повече от реалната си възраст Чаатай и във времената когато беше най-хубав. Не е заради ролите, той тогава даже се поддържа в добра форма доколкото е възможно. През останалото време се отпуска и заприличва на чичко . Но е винаги различен и продължава да се развива, както казах и по-рано никак няма да е лошо да ги съберат някога някъде с Ханде. Добре, че за тези неща феновете нямат последната дума. Колкото и да я набеждават понякога за мен не е някоя пишман актриса, надявам се и занапред да има късмет с проекти и партньори.

Казвала ли съм ви, че във форума се разписах заради Чаатай и сериала, в който играеше с Хазал Кая. Не се чудете, че чат-пат се сещам за него и ви го хваля Joy

# 80
Просто в този му вид, в който последно съм го виждала не ми стои добре до Ханде. Кой знае може да ги видим заедно.

Иначе Деса поетеса намина...

Всички знаем, че Ханде е сладурана,
но понякога е люта и коварна.
Керем за драма по платформа преговаря,
но без разрешение не става!
Новата му партньорка била свободна птица,
фендома пази го като майка орлица.
В розовата къща проблема не спира
и нашия на улицата емигрира.
Вратата повече не се отваря,
даже Хектор не го отразява.
За урок да му е, друг път да внимава.

# 81
  • София
Марги и аз харесвам Чаатай. Още от "Огледален свят", а след това и в "Кварталът на богатите". Е добър е, няма какво да се говори. Сега го гледах в "Защитникът" и също ми хареса. Той е точно за партньор на Ханде. Тя е много креативна, бързо влиза в роля, нагажда се към партньора и дори, като визия двамата ще изглеждат прекрасно на екрана. Ако влезе малко във форма и става трепач. Дано съдбата някой ден ги събере.

# 82
Добро утро момичета. Бъдете щастливи и се усмихвайте по често днес.

През март започва излъчването на сериала по Макс

Нашите на корицата на  списание. Прекрасни както винаги.

# 83
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 84
Ех, Слънце Sweat Smile

Иначе Деса поетеса намина...

Всички знаем, че Ханде е сладурана,
но понякога е люта и коварна.
Керем за драма по платформа преговаря,
но без разрешение не става!
Новата му партньорка била свободна птица,
фендома пази го като майка орлица.
В розовата къща проблема не спира
и нашия на улицата емигрира.
Вратата повече не се отваря,
даже Хектор не го отразява.
За урок да му е, друг път да внимава.

Ядове излишни на Ханде да не създава,
решения сам да взема и през ум да не му минава.
Внимателно да преговаря,
бъдещата колежка на определени критерии да отговаря. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да е обвързана, стара или дебела,
за горещи сцени недостатъчно смела.
Със служебното си положение да не злоупотребява, Naughty
с Керем много да внимава.
В почивките хич да не се поглеждат,
за предпочитане е очи да свеждат. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да не се налага Ханде своята работа да зарязва,
че да следи на сета нужната дистанция дали се спазва.
А колкото по-често любимия посещава,
материал за обсъждане на фенове и папараци ще дава.
Естествено, че това не е желателно,
пазят си нашите личното пространство старателно.
Скарат се, а после бурно се сдобряват.
Понякога дълго Керем на вратата чука,
приема го обаче за нещо нормално и вече не му пука. Joy

Добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • София
Привет! Heart Eyes  Благодаря ви, момичета, Revolving Hearts  денят става по-хубав с вашите творения! Stuck Out Tongue Winking Eye
Слънчице, Heart Eyes Марги. Heart Eyes И Деса поетеса, разбира се......Stuck Out Tongue Winking Eye

Славена! Heart Exl

# 86
  • София
Привет сладуранки. Стойте на топло, пийте топли напитки и се радвайте на снега отвътре.

Сигурно Ханде се е смилила над Керем и го е пуснала на топличко...

# 87
Flowers HibiscusМили ми, мами_влюбени дами!
Animal SnailНаписаното по-долу от мен, може би за някои от Вас ще се стори нравоучително, но реших да споделя и моите вълнения покрай Ханде и Керем.
Те са хора като нас със своите страсти, любови, хубави и недотам черти от характерите им.
Flowers HerbАктьорите са обаче малко по-особен тип хора. Избирайки тази професия те винаги се надяват на светлините на сцената, но ревниво пазят личния си живот. Примери колокото щете:
Вечно лъчезарната Тина Търнар - разбираме, че е малтретирана от съпруга си ... но на сцената пръска светлина от лъчезарност, темперамент и любов. Адел - разделяйки се с приятеля си разплаква цялата зала, а залата плаче и пее с нея. Лара Фабиан - неможе да запее след, смъртта на любимия си и пак залата изпява песента, а тя плаче и още, и още, и още ... Това е само от отбора на певиците. За актрисите ще Ви спомена - Мерил Стрийп, хиляди пъти "развеждана" в пресата, но безкройно обичаща съпруга си /склуптор/ от когото има три деца.
Revolving HeartsДа се върна на нашите любимци, те затова са толкова оскъдни в личните си снимки, т.е. където са само двамата. Защото провокации и измислици и било и небило ще се вихри в социалните мрежи. Лоша реклама няма... SleepingЛошото е, че много завиждащи им се чудят как да им напакостят.Flowers Palm Tree Това е част от славата. Animal MouseОтново се извиянавам, но аз съм телец и за мен истината, справедливостта и съпричасността  са много важни / Еда - СЧК, телец/. Прибавям и сбора на годините на Ханде и Керем...на които съм.
Слънчево настроение!

# 88
Бооожееее, как го мразя този израз "Лоша реклама няма". Няма - за безскрупулните кариеристи. Ако си нормален, здравомислещ човек за какво ти е да ставаш известен чрез пустословието на тълпата.
Възхищавам се на Ханде и Керем за това, че се държат дискретно и настрани от прожекторите.

# 89
Бооожееее, как го мразя този израз "Лоша реклама няма". Няма - за безскрупулните кариеристи. Ако си нормален, здравомислещ човек за какво ти е да ставаш известен чрез пустословието на тълпата.
Възхищавам се на Ханде и Керем за това, че се държат дискретно и настрани от прожекторите.
Animal BeeНяма как ... това е част, е нелицеприятна, но част от славата! След победителите винаги има тълпа!

Общи условия

Активация на акаунт