Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 112
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Злати, не го преживявай толкова. Животът е низ от срещи и раздели. Важното е да са живи и здрави, всичко останало както се случи. Но аз пак ще повторя, че докато някой от тях не потвърди не вярвам. Турските журналя спретнаха сценарий, че дори Дързост и красота може да им зависи 😂, а бе каква дързост, направо Докато свят светува и Пътеводна светлина взети заедно 🤣🤔🤣

# 196
Линде, информацията за раздялата им изобщо не се връзва времево. Ето какво е казала Бирсен, която се има за човек, който знае всичко за всеки
<Бирсен Алтунтас щастливо клюкарства в сайта си, че Ханде Ерчел и Керем Бурсин наистина са се разделили преди три седмици. Тя припомни също, че на въпроса за брака, което го попитаха на церемонията по награждаването, Керем отговори „първо кариерата“. Двойката се раздели поради разногласия.>
Но малко ме притеснява факта, че нито един от двамата не опроверга предполагаемата раздяла и милионите фенове да се успокоят.
Което ме навежда на мисълта, за съжаление, че има проблеми в рая

# 197
  • София
Направи го заради Еда, нали?

Серкан: Какво стана? Свърши ли организацията?
Енгин: Да. Освен това получихме повече дарения, отколкото мислихме. Можем да построим много повече класни стаи.
Серакан: В моменти като този наистина обичам работата си. Тоест, когато наистина сме полезни.

Енгин: Виж, всичко това...Направи го заради Еда, нали?
Серкан: Ами, ако не беше тя, щях просто да направя дерение и това да е всичко. Тя винаги ме учи на нещо ново.
Енгин: Не се тревожи, братле. Тя ще ти прости.
Серкан: Ще видим. Поканих я на вечеря тази вечер. Ако дойде, тогава има надежда. А ако не дойде...Тогава ще я оставя на мира.
Енгин: Добре, тогава ми кажи.
Серкан: Добре.

Чудесна игра на Керем, Неслихан, Биге. Убедителни Серкан, Айдан, Селин.
В дефилето красива Еда/Ханде.

Благодаря отново, момичета! Heart Eyes
Тази вечер приключвам по-рано, така се получи!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Марги ще имаме ли гифчета?

# 199
Здравейте, момичета 😘
За мен това е фейк новина, колкото да си чешат езиците. Ако има нещо, мисля, че двамата ще направят официално изявление, предвид огромната им фен база. За толкова време са  показали, че много държат на феновете си и мисля, че биха решили да съобщят. А това пък, че Ханде ревнувала и т. н....всичко ми звучи като пълни измишльотини 😁 Цяло лято единият като беше на работа, другият на почивка тогава как не се ревнуваха 😁 Ще видим.. 😃
Славена,
Скрит текст:
кураж, мила и много сили 😘 мислили ли сте за алтернативна медицина, акупунктурата много помага в такива ситуации. Дано бързо се стабилизира мъжът ти и да бъдете много здрави и двамата 😘
Лека вечер 😘

# 200
Злати, донесох. Heart

# 201
Булки, не очаквайте да се включват с опровержение на всичко, което пишат за тях и да се оправдават. Така биха постъпили хората, които са виновни.
Днес говорят за едно, утре за друго, после за 3то и 5то. Хорските приказки не можем да ги спрем, както и фантазията на злонамерените хора.
Типично по български давам пример с този израз - Хората говорят, че сестра ти е к****, а ти ходи обяснявай, че нямаш сестра!

Коя е най-интересната тема през последната година за турските жълти медии? - Ханде и Керем.
Как биха предизвикали хората да им четат сайтовете и вестниците? - като пишат новини за Ханде и Керем.
Какви по-интересни новини от тези за раздяла? - Никакви..

На мнение съм, че двамата са достатъчно зрели и мислещи, за да тръгнат да се оправдават пред хората, че това и онова не е вярно. Всеки може да вярва в каквото си иска, било то и в пиенето на белина против ковид 🤣
Те са хора, които ценят човека до себе си и го подбират преди това. Ако Ханде не беше стока, то Керем нямаше да се гаджоса с нея, както и обратното. Сами го казахте - патили са от предишни връзки и не са по на 15, за да скачат от клон на клон.

Вероятно сега се целят със снежни топки и си споделят какви заглавия са чели за разделите им. После един общ горещ душ… пък хората нека говорят, че са разделени 🙃

# 202
Марги, много ти благодаря Kissing Heart
Да си оправя малко настроението, че тази вечер малко натоварваща ми дойде.
Момичета благодаря ви за всичко споделено. Дано проблемите в рая скоро се решат в положителна посока и другата сряда всичко да е ОК Hands Pray
Пазете се и бъдете здрави Hug Flowers Four Leaf Clover

# 203
  • София
Вероятно сега се целят със снежни топки и си споделят какви заглавия са чели за разделите им. После един общ горещ душ… пък хората нека говорят, че са разделени 🙃

Може да са в Банско Thinking Нали Гамзе-то днес пусна снимка на пистите! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
Не сме в къщата им и не знаем какво става , но като знам колко дълго Хандето търпя изцепките на Мурат , не вярвам да се е разсърдила на човек като Керем и то заради колежка . Още повече ,че нито има проект , нито нищо сигурно . А това мениджърката му да говори за раздялата им е пълен абсурд .
Не вярвам аз в тази глупости .

# 205
Дилеми, това е пост от 2018г., а сега само го е шернала като спомен.

Гледам си в кристалното кълбо и виждам как Ханде в момента прави масаж на Керем, защото се е схванал, докато си е играл на снега с кучетата, а Ханде е рисувала разни портрети и пейзажи..

# 206

Какви по-интересни новини от тези за раздяла? - Никакви..
Joy Противоположните - за бебета и сватби. Опитаха да измъкнат някакви признания и от двамата, но понеже нищо такова не се случи, няма как да ги питат кога ще се почувстват готови - ”новини” обаче трябва да има. Взеха, че ги разделиха. И разчитат, че лъжа повторена сто пъти се превръща в истина Joy

Фили, нали. Замесването на мениджърката ми се струва пълна глупост. Та съвсем ми е трудно да повярвам Satisfied

# 207
  • София
Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 22:42 от Dilemi

# 208
Марги, именно. Като измислят глупости, поне да вкарат малко логика и да изглежда по-достоверно. Ама не. “Баба Мара чула от баба Пенка, че баба Черешка казала на баба Минка за това, че по телевизора казали как кака Сийка рекла на стринка Данка, че бай Иван изневерил на ‘уйна Мика и магазинерката го потвърдила”. Същото до нас.
Гледали как Керем чука на вратата.
Аз, ако съм на този, който гледа, ще извадя телефон и ще снимам, за да докажа. В днешно време всичко се снима, нали? Сигурно батерията им е паднала тогава и не са могли.

Гледай как ми изпънаха струните и взех, че се разприказвах. Това няма лошо, но много мъдра излизам за 14годишна
Дано такива приказки да ги бутат още повече един към друг и да ги бетонират като двойка.
Най-много ще се израдвам, когато за 14ти февруари (не ме кефи, но кой ме пита) да им затворят устите и да качат една снимка… вани, свещи, вина и шербети 🤣 Пръстени на разни пръсти и някъде в ъгълчето надпис - She said Yes 🤣

# 209
За 14-годишна си много мъдра или покрай нас порасна преждевременно, Налбантова Stuck Out Tongue Winking Eye
Караш ме да се смея, но и двете знаем, че си права. Някакъв бил очевидец пък не снимал, но разказва с най-дребни подробности и хората са длъжни да му вярват Satisfied

И не че нещо ама подобни измишльотини действително предизвикват интерес.
Не се е случвало на балкона ни скоро да видя 50-60 човека накуп. Радва ме присъствието. Едва ли е случайно обаче, Joy срещне ли човек новината из мрежите и бърза да провери другите дали са прочели нещо повече по въпроса... А както Злати казва тук всичко е на едно място. Аз покрай вас разбирам за случващото се. Следват ли се, лайкват ли се и т.н. Joy

Общи условия

Активация на акаунт