Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Момичета аз също не вярвам на тия новини за предполагаема раздяла. Това е поредната жълта клюка. Не ми се вярва заради един проект и то заради Демет Ханде да се е е разделила с Керем. Те преминаха приз много препятствия, че накрая за такава дреболия да се разделят. Миналата година когато Ханде беше на почивка и се пусна предизвикателни снимки в червено, също коментираха че се е скапана Керем, но нищо от това не беше вярно.
Дано аз не вярвам изобщо. Двамата продължават да си се следват в истаграм.
За днешния епизод мога да кажа че Еда бешеослепително красива в тази рокля. Серкан беше заслепен.
Селин каквото и да прави не разбра ли че Серкан няма да я погледне защото никога не я обичал . Но тя постъпи много подло като размени бележките.

Мелиса с нов цвят на косата и нова прическа. Какво ще кажете харесва ли ви?

Аз много не я одобрявам така

# 211
Ауу, тук в темата много горещо станало тази вечер. Joy
Чак Налбантова се разписа като Паисий Хилендарски да ви успокоява. Joy
При мен положението е същото, както беше и през април 2021 , докато те не кажат/покажат, че са заедно - не вярвам! За раздялата важи същото. Joy Не виждам защо сега да се навиваме и да си причиняваме излишен стрес. Нека изчакаме 2-3 дни и ще стане ясно. Надявам се да е поредната фалшива новина.

Славенка, много ми е мъчно за вас 😪

# 212
Напук на всички Ханде напредва с последователите

# 213
Добро утро момичета.
Пожелавам ви един спокоен ден.
Не се напрягайте с фалшиви новини относно нашите любимци. Не си разваляйте настроението.
Вярвам че та са заедно и са щастливи на пук на тези клюки. И смятам че скоро точно това ще опровергаят.

# 214
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с положителни емоции и добро настроение Wink

# 215
Добро утро! 🍀

Да честитим рождения ден на Мелис, да бъде здрава, щастлива, лъчезарна и усмихната 💖

https://www.melisbursin.com/

# 216
Добро утро! 🍀

Да честитим рождения ден на Мелис, да бъде здрава, щастлива, лъчезарна и усмихната 💖

https://www.melisbursin.com/

Да е жива и здрава.

# 217
  • София
Привет! Heart Eyes Щастие и късмет на Мелис! Grinning

Очаква се днес последавателите на Керем да достигнат 10 млн.  Heart Eyes
Скрит текст:
Attention Friends❤https://twitter.com/WissalKMD
Thursday, today, at 6 PM Turkish time, we will celebrate the 10 million mark for Kerem
Goal: 25 thousand tweets
1st tweet https://twitter.com/kerembrsnfans
Get ready! ❤

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 11:49 от Dilemi

# 218
Аз съм от НЕ вярващите , че са се разделили , но не се успокоявайте със следването в Инстаграм , много се разделят и си остават приятели в Инста или се отписват след дълго време . Много често инста не е мерило за отношения , макар много от клюкарските медии да правят новини от лайкове , отписвания , записвания .
Ако Ханде е приятелка със сестрата , би трябвало да я поздрави с РД
Да е жива и здрава Мелис една чудесна млада жена , имала късмет да е родена в такова семейство Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 219
  • София
Керем все още не е харесал снимката на Ханде с Мави, което е странно за мен. Иначе, Фили, Ханде и Мелис не са се следвали никога в Инстаграм. (ЧРД и от мен, нека Мелис е здрава, щастлива и много обичана! Birthday) А относно следването - да, Керем и Серенай още се следват, но вече не си харесват нищо. Преди да се разделят, Керем харесваше почти всеки нейн пост (както е сега с Ханде), но от раздялата насам не е харесвал нищо. Wink

# 220
Керем все още не е харесал снимката на Ханде с Мави, което е странно за мен. Иначе, Фили, Ханде и Мелис не са се следвали никога в Инстаграм. (ЧРД и от мен, нека Мелис е здрава, щастлива и много обичана! Birthday) А относно следването - да, Керем и Серенай още се следват, но вече не си харесват нищо. Преди да се разделят, Керем харесваше почти всеки нейн пост (както е сега с Ханде), но от раздялата насам не е харесвал нищо. Wink
М-да , БРО Hug ,за съжаление явно има облаци в рая , дано грейне слънце Nature High Brightness

# 221
  • София
Дано Керем си прави сошъл детокс. Дано е това. Не ми се иска да е друго. Cry

# 222
Започвам да имам лошо предчувствие за нашите Cry
Май ще излезе истина, че са разделени

# 223
Още не вярвам, че са се разделили и снощи посрещнах новината с широка усмивка Joy Поредното недоказано твърдение на някой си...
И причината повече от абсурдна.
Ако са задухали студени ветрове, то е заради друго.
Нещата от живота са това... Както казва Серкан Болат, "може да се получи, може и да не се получи, може и да приключи, но може и да няма край". Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ги харесвам и им се радвам, но в крайна сметка сами ще преценят дали са един за друг.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 13:12 от Margarita N.

# 224
  • София
+1, Марги. Ако са се разделили, това е тяхно решение и ние сме длъжни да го уважим, колкото и да ги харесваме като двойка, защото те най-добре знаят един за друг ли са. Причината ще остане загадка, предполагам. Тя не ни влиза в работата де. Но съм сигурна, че не е Демет и предполагаемият нов проект с нея. Надявам се все пак Ханкер да изскочат със снимка заедно и да опровергаят всички слухове за раздяла. Много ще съм хепи тогава!

Бай дъ уей, направи ми впечатление, че Керем не е активен в Инстаграм от 18-19 януари. Wink

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 13:41 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт