Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 151
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Миси, надявам се да са 1 милион евро поне, че курсът на лирата тръгна доста надолу. Satisfied

# 331
Това е от вчера

# 332
Сани, това какво е ?
Явно съм изтървала нещо Simple Smile

# 333
Здравейте момичета, 💐❤️,

Големи вълнения, не исках да пиша, но сега ми дойде като балсам тази новина Simple Smile
Тази Бирсен е голямо зло, винаги е много подмолна и гадна към Демет, никак ама никак не и вярвам, не ми се вярва и въобще това да е проблем между Ханде и Демет....
Чакам с нетърпение да се покажат нашите сладури Simple Smile)))

Блага Вест ❤️
Честит Рожден Ден, Бъди здрава и щастлива💐

Славена 🍀
Вяра, сили и кураж....

Поетесите ❤️
Прекрасни сте, 💐
Благодаря Ви Simple Smile

# 334
БлагаВест Бъди честита и благословена. Все така вярвай в любовта. Благодаря, че си сред нас. Heart

# 335
Точно за това днес си мислех, ако бях жител на САЩ, щях да ги съдя за нарушение на моето лично спокойствие, там така или иначе се съдят за каквото им падне. Тези дни, те  нарушиха нашето спокойствие,  надявам се с фалшива новина, затова трябва да носят отговорност за нашите безсънни нощи.

# 336
  • Плевен / София
Една питанка към гледащите всяка сряда сериите на SCK....
От коя серия е фразата на Енгин "Бог да те възнагради с мозък Серкан...."?

# 337
  • София
20 епизод, Серкан съобщава на Енгин и Пъръл, че е подписал договор  с Еда, без да го прочете.Stuck Out Tongue Winking Eye
45м
Енгин: Смешно. Луд. Чу ли какво каза? Подписал е договор, без да го чете. Дори не използваш четка за зъби, докато не прочетеш написаното. Какво значи, че си подписал договор, без да го четеш?
Серкан: Така се случи.
Пъръл: Това момиче те мрази. Може да е взела холдинга в своите ръце.
Серкан: Ако иска, нека бъде неин. Ако съм честен, в момента за мен нищо няма значение.
Енгин: Бог да те възнагради с мозък, Серкан! Бог да те възнагради с мозък! Повече няма нищо да кажа. Достатъчно!

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 17:57 от Dilemi

# 338
  • Плевен / София
20 епизод, когато Серкан съобщава на Енгин и Пъръл, че е подписал договор  с Еда, без да го прочете.Stuck Out Tongue Winking Eye
45м
Енгин: Смешно. Луд. Чу ли какво каза? Подписал е договор, без да го чете. Дори не използваш четка за зъби, докато не прочетеш написаното. Какво значи, че си подписал договор, без да го четеш?
Серкан: Така се случи.
Пъръл: Това момиче те мрази. Може да е взела холдинга в своите ръце.
Серкан: Ако иска, нека бъде неин. Ако съм честен, в момента за мен нищо няма значение.
Енгин: Бог да те възнагради с мозък, Серкан! Бог да те възнагради с мозък! Повече няма нищо да кажа. Достатъчно!

Внимателно сте гледали тази сряда...

# 339

Да в 20 епизод, но има подобно и в 10 в хижата, когато Серкан и Енгин говорят по телефона и Енгин казва на Серкан" Дано Бог те вразуми малко, братле"

# 340
Радвам се че ще има наказани на тия дето разпространяват неверни лъжи. Крайно време беше.
Мисля че това е ново от Керем. Явно работи по нещо но какво.? Ако някой знае нека сподели.

Относно излъчването на сериала, стана ясно че ще е по БТВ Лейди често казано за мен няма значение къде ще се излъчва важното е че са решили да го излъчат по бг канал.

https://tvnovellas.blogspot.com/2022/01/sen-cal-kapm.html?m=1
Макар че малко не съм съгласна с края на резюмето относно защо Серкан предлага сделка на Еда. Не е заради това че е влюбен в Селин, защото той никога не е бил влюбен в нея и той го каза сам на няколко пъти а всичко е заради акциите в холдинга. Да не ги загуби.

# 341
Започва да се разпространява че адвокатите на Ханде и Керем са подали иск срещу Бирсен за разпространение на невярна информация а тя е изтрила повечето туитове и публикации в Instagram.

За инстаграм не знам, но сега погледнах в туитър и публикацията за ХанКер си стои , тя всъщност е пуснат линк към някаква нейна страница/блог , където си ги пише тези глупости. И линкът си е активен, "статията" стои.

Азисия, това не е ново, от миналата зима е декември-януари, когато снимаха "Айнен Айнен".

# 342
И аз попаднах на информация в Туитър, че Акиф и Бирсен са изтрили повечето си негативни коментари в Инстаграм за Ханде и Керем.
А Акиф дори и новината за раздялата между двамата.
Сладурани

# 343
БлагаВест, честит празник! Всичко най-хубаво ти пожелавам!💞🎂

Аз не съм попадала на постове на Акиф за Ханде и Керем. Той дори няколко дена не беше активен, понеже негов близък претърпя операция, дори се търсеха кръводарители. Но постовете на Бирсен видях. Големи глупости пише тази жена. Как не й става поне малко неудобно не знам. Хубаво са направили като са завели иск, нека се поспре малко. На мен ми мина през ума, че може и да стане нещо такова, като имаме предвид, че една от най-близките приятелки на Ханде, Дилара, е адвокат.

Радвам се, че сериалът ще се излъчва в България. Сигурна съм, че ще привлече много нови фенове. Не ми се нрави само това, че ще се излъчва по БТВ Лейди, ама нейсе. Може от време на време да му хвърлям око, но като си представя какъв ще е дублажът и ми се отщява... Няма да е същото без гласовете на Ханде и Керем, ще ми е странно. А и не обичам да гледам неща, които вече съм изгледала.

# 344
Благавест, Честит Рожден Ден и от мен Kissing Heart
Желая ти много здраве, късмет, семейно щастие и много вълнуващи моменти Birthday

Дано да ги осъдят и да платят огромно обезщетение за нанесени морални щети. Те и на нас трябва да платят, развалиха ми настроението в сряда вечер и не можах да се концентрирам върху епизода.
Момичета благодаря ви най-сърдечно за всичко, което сте публикували.
Желая ви спокойна вечер и да сте здравички Hug Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт