Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 160
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Не е лъжа, Налбантова, тя на онова стори дето го споделихте действително изглеждаше с коремче, но да кажем било е зрителна измама Nerd

# 361
Добро утро дами!
Пожелавам ви една усмихната събота изпълнена с положителни емоции.

Керем

С нетърпение очакваме излизането на новия брой ELLE Ханде отново ще е ослепителна в него

Мая

Зад кадър на сериала

# 362
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един вълнуващ почивен ден, изпълнен с много настроени и усмивки Wink

Gift Heart

# 363
Добро утро! 🍀

Мелис и Тео. Керем е харесал снимката

😍

# 364
  • София
Здравейте! Heart Eyes Спокойни и приятни почивни дни ви пожелавам! Stuck Out Tongue Winking Eye
Славена, Heart Exl

One Year Ago  29.01.2021
Преди 1 година - снимки в Сапанджа
Sunglasses
https://twitter.com/i/status/1487311856989618177

# 365
  • София
Добро утро мили момичета!  Нуждая се от едно силно кафе за разсънване, след тежката нощ на купон.

А сега вече мога да изкажа благодарности на всички вас, за тези прекрасни пожелания и всички топли думи, с които ми направихте деня вълшебен. Бъдете живи, здрави и благословени, мили виртуални дружки. Да знаете, че макар и да не се знаем визуално, аз ви имам за много близки. Всяка сутрин кафето ми започва с вас. Вечер, преди са си легна пак търся вас. Давате ми една топлина, спокойствие и разтуха. Бъдете живи и здрави и все така активни.

В очакване на появата на изчезналите ХанКер, фендома се е заел с издирването им. С хумор са по следите на "Немо" (Ханде и Керем). Творят "мемове" за тях. Любовта към тях не секва. Слава Богу всички ги подкрепят и им пожелават да не се предават под този жесток натиск. Ето няколко весели фотошопа.

# 366
Здравейте и от мен. Hug Снощи си пуснах шегата и повече не съм влизала в темата, сега  виждам какъв стрес съм ви причинила точно преди лягане, искрено се извинявам! Но в своя защита ще кажа, че подозирах подобни реакции, затова сложих послепис с уточнение. Joy
Предвид, че нашите хора ги е погълнала земята трябва да си измисляме новини за тях. Joy
Очаквам с нетърпение изданието на Elle , малко да разнообразим с истински новини и актуални снимки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
Стиснете палец за ММ , в момента го оперират по спешност и чакам...

# 368
Кураж, Славенче! Стискам си всички палчета и те прегръщам силно!

# 369
  • Плевен / София

От цялото си сърце стискам палци и на ръцете и на краката всичко да завърши с успех....
Славена

# 370
Славена    

four_leaf_clover:Hands Fist

# 371

Скрит текст:
Господи Иисусе Христе,
посети и изцели лежащия и страдащ от болестта си на одъра твой раб (името),
защото Ти, като Многомилостив, си понесъл недъзите и болестите на нашия род
и можеш всичко.

Пресвета Богородице,
помогни ми чрез всесилното Си застъпничество в молитвите ми към Твоя Син и мой Бог,
за изцелението на Неговия раб (името).

Всички свети ангели Господни,
молете Бога за Неговия болен раб (името).

Господ с вас. Hands Pray

# 372
  • София
Heart Flowers Four Leaf Clover

За да не е спам постът ми:

# 373
Стискам силно палци и от сърце желая да се преборите.

# 374
Славена, нека Господ не ви оставя в този труден момент. Hands Pray Стискаме силно палци да мине всичко успешно. Кураж мила! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverHands PrayHeart

Общи условия

Активация на акаунт