Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 182
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
BellПонеделниците не са това, което бяха. Прекрасни новини.

Честито бебенце, Есенна магия. Благословено да е.  Misc Baby Bottle

Славена, радвам се.

И сега очакваме следващите реални новини от тези двамата сърдитковци, че ни изпилиха нервите.

# 466
Магия, честита рожба! Нека бъде живо и здраво, а заедно с него и вие! Имай предвид, че днес са родени видни личности - Ванга, Ивана, Елена Папаризо, Джъстин Тимбърлейк… и доста актьори. Случайно, ако след години, детето се насочи към такива сфери, ти си виновна, да знаеш 🥳

Славена, дано и нататък всичко да е наред при вас!

mi_si, искаш 3, за щастие? Видях сега нещо в туитър… колко са еднакви - не знам, но аз се надявам да е едно и също 🤓🤪

# 467
Магия, честито бебенце! Да расте много здрав, палав и усмихнат!Бързо възстановяване ❤️❤️
Славена, радвам се, че сте добре, възстановявайте се бързо и Вие!
Усмихнат ден 😘😘

# 468
Мили дружки Heart , чудесни новини за Магия Flowers Hibiscus и Слави Flowers Four Leaf Clover
Сега остава и ХанКер да се сдобрят , защото все пак има облаци на хоризонта , но не ми се вярва да са заради проекта или заради Демет ( пак подчертавам , нито съм и фенка , нито я харесвам ) .
Каквото и да се е случило , просто Керем трябва да се извинява и да се моли , даже и да не е виновен Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 469
Магия , честито бебче! Heart Да е живо и здраво, орисвам го да няма колики Joy, а на теб бързо възстановяване! Почивай си , докато си в болницата, че след това лудницата започва. Joy

Славена, много се радвам! Hands Metal

Със страхотни новини ни започва тази седмица, дано така да продължим! Flowers Four Leaf Clover

# 470
Не знаех, че Демет е фатална жена 🙄
Дали има буря в рая не знам, но професионализма на Ханде и Керем не би трябвало да повлияе на личните им отношения.
Така че, времето ще покаже какво се случва. Да се карат за работа и жена, ай стига ...
Вярно че,  всеки има право да се изразява както  иска, но епитети по адрес на Демет са ми много крайни.

# 471
Flowers Four Leaf CloverДобър ден! Днес е един прекрасен ден!
  Flowers Four Leaf CloverЧестита рожба на Есенна магия! Да бъде здраво и щастливо дете с много късмет!
  Flowers Four Leaf CloverИстински се радвам и за Славена!Дано всичко да върви към все по- добро!
Няколко думи  и за "проблема", който вредители като турската пишман журналистка се опита да направи.На такива същества им трябва само гонене до дупка от адвокатите на потърпевшите/ които и да са те/.
  Аз не пиша за Ханде и Керем още щом приключи сериалът,защото разбрах , че приказката СЧК свърши, светлините угаснаха и всеки тръгва по свой нов път.Смятам ,че натоварихме двойката Ханде - Керем с твърде много очаквания, твърде много предположения, твърде много феновете искаха от тях какво ли не, твърде много се намесваха в личния им живот, а те са хора от плът и кръв . Да си кажа право ,когато прочетох простотията на пишман журналистката не я приех чак толкова зле, защото до този момент всичко ми се струваше прекалено хубаво, прекалено идеално дори сладникаво.Ако в една двойка всичко е твърде гладко, твърде сладко, значи не е истинско.Проблеми винаги има и ще има, важното е как се решават и преодоляват. Когато чувствата са истински,точно тези сблъсъци и разногласия заглаждат ръбовете в характерите на двете страни и ги учат да приемат бъдещите сблъсъци с компромис, майтап, премълчаване и усмивка.Оправдавам мълчанието им.Значи им е необходимо.Дали за предоляване на конфликт, дали за пренастройване към друг проект- те си знаят.Каквото  и да е- ще мине.
   Хубав и спокоен ден!

# 472
Bell Кой те снима? Толкова ли много искаме да знаем? Дайте жокер. Изпилихте ни нервите. Зная, че сте прави, ама някакси не е честно. Минахме на валидол.

# 473
Момичета, аз станах майка за втори път! 💙

Честито бебче. Бъдете здрави.

Това от стори на Ханде. Не ми изглежда тъжна нито унила. Това би вдъхва вяра че в рая всичко е добре.

# 474
Изглежда спокойна и щастлива, което е добър знак Flowers Four Leaf Clover
Bell Кой те снима? Толкова ли много искаме да знаем? Дайте жокер. Изпилихте ни нервите. Зная, че сте прави, ама някакси не е честно. Минахме на валидол.

# 475
Ех, че хубаво започна седмицата!😇💞

Магия,честита рожба! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!🤍

Славенче,много се радвам! Бързо възстановяване!🍀🙏

Керем доста време не е активен в социалните мрежи. Харесал е пост на сестра си, но не и тези на Ханде. Това обаче не означава автоматично, че са скарани. Причини всякакви. Може пък да е много зает и да не му остава време.🤔
Демет напълно я изключвам като възможност за скарването им и изобщо не вярвам на това, което пишат т. нар. журналисти, анализатори и хора, които дори не познават Ханде и Керем.
Те са големи и разумни хора, а не някакви тийнейджъри. И двамата са професионалисти. Надали ще тръгнат да се ревнуват от бъдещите си партньори чак до такава степен. Според мен медиите намесват името на Демет, опитвайки се да направят сканадал, и като гледам им се получава.

# 476
  • Плевен / София
Не знаех, че Демет е фатална жена 🙄
Дали има буря в рая не знам, но професионализма на Ханде и Керем не би трябвало да повлияе на личните им отношения.
Така че, времето ще покаже какво се случва. Да се карат за работа и жена, ай стига ...
Вярно че,  всеки има право да се изразява както  иска, но епитети по адрес на Демет са ми много крайни.
+1
Още повече, че не съм видяла нито една обща снимка на Демет и Ибо след приключване на ДЕК.
Не сме им в къщите и в живота, за да даваме оценки кой какъв е...

# 477
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Щастлива седмица момечета!
Започваме със супер хубави новини! Ribbon
Purple Heart Радост за Магия- още един малък човек, да е здрав и обичлив!

Flowers Four Leaf Clover Славена, радост и за вашето семейство.Дано всички беди да са останали назад!
Чакам си и третата хубава новина - дано да са си добре и нашите герои. Каквото и да е ще се разбере, големи хора са! Sparkling Heart

Flowers Four Leaf Clover Прекрасен ден на всички и бъдете здрави! Purple Heart

# 478
  • София
Чудесен понеделник момичета. И аз имам някакъв дял с моите позитивни пожелания още от сутринта. Радвам се, когато нещата се подреждат положително.
Първо, Магийка ни направи съпричастни на нейната голяма радост да стане мама за втори път. Още веднъж честито!
Веднага след нея Славенчето ни зарадва с толкова желаните добри новини за нейният мъж. Нека продължава все така и да дойде момента, когато ще ни съобщиш, че вече е изписан.

За нашите скъпи патрони, аз продължавам да съм оптимист. Замислих се върху това, защо Дилара е завела иск към Бирсен за разпространяване на "лъжливи новини". Ако има истина в това, което писаха по вестниците, тя дали щеше да го направи. За да водиш такова дело, трябва да си убеден, че наистина това е лъжа. Защото, ако са скарани и разделени и няма никаква надежда за помирение, нали в един момент всичко ще излезе наяве и тогава Бирсен и тези, които я подкрепят ще започнат да повтарят че са били прави. Това ми дава големи надежди, че нещата не са това, което ни представят.
Относно Керем, затова че не е активен в социалните медии, че не лайква нищо, може причината да е, за да не дава допълнителен материал на жълтурковците. Може да е посъветван от Гюлфер, да намали изявите. Когато нямат материал, папараците няма за какво да пишат. Те се "хранят" точно от такива новини. Хващат се за всяка сламка, която могат да набарат. Снимки, лайкове, дори и от роднини и приятели.  Виждате ли, че в момента е пълно затишие. Никакви новини не пишат. Само повтарят старото.
Повярвайте ми, двамата дори и да са се поскарали ще се сдобрят. Нито Керем ще захвърли с лека ръка Ханде и ще я забрави лесно, нито Ханде него.  В момента любовта им е най-силна. Ако аз съм на мястото на Ханде, сега бих го накарала да приеме ролята с Демет. Нека да го видим в действие. Ако я обича силно, това ще бъде неговата проверка. Убедена съм, че той няма да се хвърли на Демет. Ще си изиграе перфектно ролята и до тук. Така ще затворят устите на всички зложелатели.
А тази снимка на мен ми говори много. Една страдаща жена, разделена с любимият, не изглажда по този начин. Търпение и вяра момичета. Тази седмица започна прекрасно. Продължавайте да вярвате, че доброто ще победи.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 13:27 от БлагаВест

# 479
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

От няколко дни, тук в темата влизах със страх, какво ще прочета, защото напоследък все не много хубави новини, но днес като за начало на новата седмица виждам само хубави новини, както казва Еда, " ако изгрее слънце, има надежда" ( нещо от тоя сорт беше).
Затова:

Магия честит нов член във вашето семейство, нека да ви е жив и здрав и благословен, да ви радва всички с един прекрасен и достоен живот! Flowers Four Leaf Clover Revolving Hearts

Славена много се радвам за вас, дано всичко лошо да остане зад гърба ви, да се възстановите по- бързо и да продължите живота си само с хубави моменти!.Flowers Four Leaf Clover

На Ханде да и честитим новото 1-во място, прекрасна е!

И сега остава да чуем още една хубава новина, за да спрем с валидола, както каза st_ina ,че да не се срещаме на други сбирки, очи в очи. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Пожелавам ви една прекрасна седмица само със положителни новини Heart

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:38 от Sisi*9

Общи условия

Активация на акаунт