Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 188
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
SmileЧак сега влизам в темата днес и какво - ЩАСТЛИВ ПОНЕДЕЛНИК!

Misc Baby BottleМагия, честа рожбичка - орисвам го да е здраво, щастливо, креативно за радост на фамилията!
Nature SunnyСлавенче, слънчице всичко ще е наред! Добрата енергия и любовта лекуват!
Flowers HerbНека добрите новини започнат СЕГА!
Ханде и Керем ръка за ръка!

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 13:34 от Yassy_N

# 481
Здравейте, момичета!
Чудесно начало на седмицата!

Магия, честита рожба! Благословена бъди!
Растете в здраве, безгрижие и любов!

Славена, успешно възстановяване на вас!
Много сила, спокойствие и усмивки за всички!

# 482
Ново от Ханде

# 483
Нов пост от Ханде. На едната снимка във вратата на колата се вижда отражението на мъж. Струва ми се, че е Керем.👻

Скрит текст:

# 484
Тъкмо идвам и аз да питам кой е в отражението на колата. Joy давайте зууума Joy

А чашата, която държи на сторито й е изпратена от фен, на сторито не се вижда цялата картинка , но  е тематична. Heart

# 485
Ето гооооо, Мики 🤣🤣
Нали и mi_si си беше поръчала Тройка кебапчета с гарнитура за днес 🤣🤣

# 486
Нашичкият ли е .... Stuck Out Tongue Winking Eye
От телефона не ми позволява да го увелича Simple Smile
Ето гооооо, Мики 🤣🤣
Нали и mi_si си беше поръчала Тройка кебапчета с гарнитура за днес 🤣🤣

# 487
Той еее 😂😂😂😂

Но според мен може да е Джанер, вижте че той има такава бяла горница с някаква малка картинка на гърдите, не са вижда мн добре, но прилича на дрехата на човека в отражението.

# 488
  • Кърджали
Магийке, честита рожба!

# 489
И аз ги разглеждах тези блузи на Джанер, но косата ми се вижда по-зализана, отколкото е неговата. Картинката ми се струва няколко идеи по-малка от неговата. Дали защото така ми се иска, но знам, че не съм аз снимала, а щом не съм аз, значи е Керем 🙃
Реално - който иска да е автор на снимките, важното е да е Керем. 🤣

Обаче - дали това не е опит на Ханде да затвори устите на хората? Ей така си мисля, много е активна два дни, накрая снимка, на която не знаеш Керем ли е, не е ли.. 🧐

# 490
  • София
На кого е този Дефендер, на Ханде или на Керем? На отражението човекът не е с бели дрехи. Има бяло което прилича или на шал или на кожена яка, но самата дреха не е бяла. Повече ми прилича на фигурата на Керем. Пък и какво ще прави в планината с Джанер.
А Ханде една спокойна, щастлива, красива и усмихната. Сигурно се е успокоила след скандала с Керем. Я как и действа на нея успокояващо.   

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:32 от БлагаВест

# 491
  • Плевен / София
И аз ги разглеждах тези блузи на Джанер, но косата ми се вижда по-зализана, отколкото е неговата. Картинката ми се струва няколко идеи по-малка от неговата. Дали защото така ми се иска, но знам, че не съм аз снимала, а щом не съм аз, значи е Керем 🙃
Реално - който иска да е автор на снимките, важното е да е Керем. 🤣

Обаче - дали това не е опит на Ханде да затвори устите на хората? Ей така си мисля, много е активна два дни, накрая снимка, на която не знаеш Керем ли е, не е ли.. 🧐

# 492
Линде, Джанер тези дни ходи с негови приятели на … офроуд или нещо такова. Ама там е с черно дрехи. Преди три дни е качил снимка от колата с Гамзе, а той е с бяла блуза.

Фигурата, която се вижда, е с бяла блуза. От там идва съмнение, че може да е той, но на мен много, много ама мнооого си ми прилича на Керем.
Не ангажирам никой с моето мнение, но съм права 🤣🤣 Да, да, бъзикам се..

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:41 от Nalbantova

# 493
Здравейте момичета ❤️,

Какви новини само Simple Smile

Магия, честита рожба, да расте здраво, щастливо, обичано и много да ви радва Simple Smile 🍀💐🎈

Славена 🍀,  леко възстановяване 🍀

И сега ако се потвърди, че Керем е до Ханде( той е снимал) Simple Smile)) мисля, че 53-те поста от сутринта ще се удвоят до довечера Simple Smile)))))

# 494
  • София
Има няколко версии. Първо Джанер, Гамзе и Ханде заедно да са отишли на разходка в планината. Но защо ще излизат с две коли. Могат да се съберат в едната. Другата е, заедно двете двойки да са излезнали на разходка и сега Ханде да ни показва, че всичко е наред. Ханде е щастлива на тези снимки. Басирам се, че нещата са наред. За мен в отражението е фигурата на Керем. Има две мъжки фигури. Едната е в бяло и е в отражението на страничното огледало, а другата е в по-тъмен цвят и е в отражението на вратата на колата. Момичета чия е колата, която кара Ханде. На Керме или нейна.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 18:05 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт