Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 191
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Налбантова да не отваря  
Скрит текст:

Ау, спирам да влизам в туитър , тези там са супер наблюдателни и само ми скапват настроението! Забелязали са, че на последните снимки Ханде не носи гривничката - талисман - червеното конче ссъс синьото око. Sob

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:59 от mikipoli

# 496
Колата си е на Ханде. Откакто я има, всеки месец поства снимки с нея. Вероятно с марката са сключили договор за реклама, както беше с кухнята.🙃
А сега като видях поста на Мики и се замислих, че може и Джанер да я е снимал. Блузата прилича на тази в отражението.🤔

# 497
Налбантова е песимист, но по тази тема си държи на оптимизма 🤣
Мики, като развалиха твоето и давай - ти нашето. Шейм он ю!
Който ще да я е снимал, аз си държа, че е Керем. Главата ми прилича на неговата. Не знам как да го обясня. Може би моят мозък така си ги извърта нещата, че виждам Керем.
Както Линдето вижда още един човек, така и аз виждам Керем 🤣

# 498
Toва '' Ханде изглежда щастлива '' не ме грее мен. Тя е актриса , може да изглежда както си иска Satisfied
Дано се оправят .Ако не - да са живи и здрави , но много ще съжалявам за тях Sad

# 499
  • София
Само Джанер ли може да има такива светли дрехи. Защо Керем да няма и той.
Фили няма за какво да се прави на артистка Ханде на тези снимки. Те са направени спонтанно, в момента. После е решила да ги качи. Не са правени за да ни забаламосва нас. Когато човек е тъжен не му е до това да се снима и да се хили за да показва на другите, че му е много весело. Тези снимки не ги качва случайно. 

# 500
  • София
Момичета Flowers Cherry Blossom,

съжалявам, че ще го напиша, но това е мнението ми. Не съм свалила розовите очила, в случая просто съм реалист. Според мен Джанер я е снимал. Отказвам да зуумвам и търся Керем в отражения. Поредна снимка не харесва и мисля, че са разделени. Чакат мениджърите да им разрешат да го съобщят. Започвам вече да се настройвам за тази раздяла, защото натам отиват нещата. Ако съм в грешка, ще съм радостна. Но предпочитам така, отколкото да се настройвам за обратното и накрая да видя, че са се изтрили от Инстаграм. Wink

Няма да пиша повече по темата, защото нито ми е приятна, нито мнението ми ще е такова за повечето от вас. Предварително се извинявам на всички, особено на по-чувствителните. Не искам да ви развалям настроението. То и моето не е на 6, ама това е. Яд ме е много, но се успокоявам, че те най-добре знаят кое е добре за тях, ще вземат правилно решение за връзката си и отношенията си занапред. Живи и здрави да са, без партньори в живота няма да останат. Жалко наистина, но това е животът…

# 501
Налбантова, няма да страдам сама , я! Joy

Баш реклама ми изглежда и на мен таз кола, както и спотифай сторитата. По задължение...

Линде, тук сме се събрали все оптимисти, но нека бъдем реалисти. Снимките с колата са от уикенда петък-събота или когато там Ханде беше у Гамзе, със същата карирана синьо/бяла риза е . Аутфита на Джанер е също от същия този ден - бяла горница  и бели маратонки, черна долница. Съвсем ясно се виждат цветовете в отражението.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 15:25 от mikipoli

# 502
  • София
Поли, да но не е свалила гривничката, която имат еднакви с Керем.

# 503
Само Джанер ли може да има такива светли дрехи. Защо Керем да няма и той.
Фили няма за какво да се прави на артистка Ханде на тези снимки. Те са направени спонтанно, в момента. После е решила да ги качи. Не са правени за да ни забаламосва нас. Когато човек е тъжен не му е до това да се снима и да се хили за да показва на другите, че му е много весело. Тези снимки не ги качва случайно. 

Линде , от твоята клавиатура в Божиите уста Flowers Four Leaf Clover

# 504
Бро, и аз така - не търся Керем в отражения, не смея да правя вече и предположения... Стискаме палци всичко да е наред, но ако не е - здраве да е, всеки по пътя си. Аз с мисълта за раздяла бързо свиквам, ще ми липсват да ги виждам заедно, но това е техния живот и само те си знаят кое е най-доброто за тях.
Иначе и аз нямам намерение да развалям настроението на никого Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
Магия, честита рожба 🍀💖
Славена, 🍀

Що се отнася до снимките май не са от днес, но  не това е важното. Друго искам да кажа, може да ви се стори сериозно, но така го виждам. Търсенето на Керем в отраженията продължава. Не е нормално това, ама никак не е нормално. Той е човек от плът и кръв, той не е отражение. Аз няма да твърдя, че той е там, защото не го виждам. Нека не си правим гаргара на гърба на Керем .

# 506
  • София
БРО много песимистично звучиш. Бързо капитулираш. Те двамата да са го потвърдили? Не са. Няма Ханде какво да чака Гюлфер да й нарежда, кога да го съобщи официално. Когато се раздели с Мурат тя лично го качи в сторито си без да иска разрешение от никого. Аз не се подлъгвам от това дали Керем ще хареса някоя снимка. Може да го прави нарочно. Пак ще го кажа, двамата са заедно до доказване на противното.

Мираланд, на теб пречи ли ти че го търсим. Искаме да го видим, затова ще продължаваме да го търсим. Каква гаргара виждаш. Никой не се подиграва с него. Едни като теб не го виждат, може би защото така искат, други пък им се иска да го видят. Затова сме свободни да си изказваме мнението без да се репликираме.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 16:38 от БлагаВест

# 507
Ааа аз няма да свикна бързо с раздялата. Керем ще потъне в забвение , имам предвид от социална гледна точка. Ще почнат писания по негов адрес , кой прав, кой крив, естествено, че мъжът е винаги виновен. Joy Става ми мъчно за него още от сега, защо няма късмет в любовта това момче, Бърборанка веднага да отива да го утешава! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 508
Мира, не мисля, че някой тук си прави гаргара с Керем или Ханде. Иска ни се да виждаме Керем там, искат ни се много неща, но какво е в действителност - ние не знаем.
Относно настроенията и мненията - не смятам, че едни трябва да влияят на други. Всеки сам да решава в какво ще вярва.
В случая признавам за себе си - заедно или не, мен това не ме грее по никакъв начин. Нито съм прителка на Ханде, нито на Керем, нито имам някакви облаги от това, че да държа да са заедно. Да, страхотни са като двойка, изключително много си подхождат, искам да са заедно и се надявам да е така, но нито ще тръгна със зъби и нокти да се опитвам да накарам някой да мисли като мен, нито ще си променя мнението, защото друг не смята като мен.
Дори да излезе, че не са заедно, какво от това? Нито Керем ще потъне в дън земи, нито Ханде.
Прекалено много ни разглезиха с лайфове и щуротии, затова сега сме в това положение.

# 509
Налбантова, съгласна съм, че всеки има право на мнение. Просто ми стана тъпо, че Керем отново го търсят в някакви отражения, това е 🙄

Иначе и на мен няма по никакъв начин да ми повлияе евентуална тяхна раздяла. Всеки в този живот си решава сам как и с кого да живее.

Проектите са ми интересни повече 💯

Общи условия

Активация на акаунт