Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 120
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Мики, традициите за съжаление са още такива там.
А тази фотосесия не е ли обрана? Покрили са Ханде от-до, само малко крак се вижда. Satisfied Аз поне не виждам нищо провокативно.

Азисия, не са нови снимките. Тази, която Сани е качила от бойният клуб се води за най-актуалната. Simple Smile
Керем на нея ми изглежда като някакъв звяр в клетка. Ядосан, готов да атакува. Надявам се не Ханде, а жълтурковците. Smiley Animal Lion

# 556
  • София
И аз се убеждавам, че всяко око гледа различно. Това ми е една от любимите фотосесии на Ханде. Харесва ми всичко - гримът, дрехите, атмосферата, духът на Мардин, обработката на снимките е страхотна. И аз като Миднайт смятам, че това й е най-добрата корица, най-запомнящата се. Другата ми любима нейна фотосесия е тази с Гамзе на тема “семейство”, която снимаха заедно с Кенан Догулу и неговите брат и сестра. Много летни, много свежи снимки бяха. Ханде беше като кукла на тях. Simple Smile

По повод откъса от интервюто, който Мики сподели - виждам много общо между мен и Ханде. Най-вече ето тук: “Притежавам свободолюбивите, мечтателни и пътуващи черти на Стрелец. Никога не сте срещали някой толкова желаещ да пътува като мен. Не искам да спя през нощта на деня, в който пътуваме, подготвям куфара си възможно най-бързо, приготвям се рано и чакам пред вратата.” Абсолютно същата съм. И редовно казвам за себе си: “Не сте срещали друг човек, който толкова много да обича да пътува.” Wink

# 557
Момичета, редактирах поста няколко пъти, може да го препрочетете. Joy

Научавам много, докато Мави расте. Изпитвам колко много мога да обичам без ограничения и безусловно и колко голямо е сърцето ми. В същото време се уча отново и отново да съм толкова любопитна за всичко в живота, колкото и тя, и да се наслаждавам на всеки миг с нея.”

Когато сестра ми я няма и сме сами с Мави, чета й приказки, танцуваме, спим заедно и си създаваме нови спомени , това са най-прекрасните моменти в живота ми. Освен това, когато се замисля, че сестра ми ми е поверила  най-ценното си, чувствам голяма отговорност и опитвам да се справя перфектно. Мави показа своите определящи черти още от момента на раждането си. Има достанавици по които си приличаме , свободолюбива и упорита.

Когато работите пред екрана, много хора, които ви гледат, заслужават да критикуват физическите ви характеристики по най-суровия начин. Намирам всякакъв вид натиск и критика в социалните медии относно идеализираното възприемане на тялото и красотата за много несправедливи и обидни.“

Единственият съвет, който мога да ви дам е следния: Който и да ви притиска и критикува за възприемането на физическата красота, е отражение на неговото нещастие със собственото му тяло или душа, не се притеснявайте!

Те (моите фенове) виждат колко много ги обичам, с каква истинска връзка сме свързани един с друг от години. Израснах с тях и пред очите им; Те бяха свидетели на всичко и бяха трогнати и натъжени с мен. Имам голям късмет и съм благодарна; колко са добри."

Може да звучи много просто и класическо, но изгревът може да е това, което ми дава най-голяма надежда. Всеки път, когато видя изгрева, го гледам в продължение на минути, сякаш го виждам за първи път, и си спомням, че имам нови възможности да започна от нулата.”
Докато животът ще ви отвори цветни пътеки от места, които никога не сте очаквали, той също така ще създаде празнота във вас, която никога няма да се затвори. Въпреки тази празнота във вас, вие ще продължите да бъдете ентусиазирани и любопитни за нови пътища, без да губите цветовете си.”

Днес Биге има РД, Ханде и Дилара са й изпратили цветя

https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1488452408552431616

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 12:22 от mikipoli

# 558
И аз се убеждавам, че всяко око гледа различно. Това ми е една от любимите фотосесии на Ханде. Харесва ми всичко - гримът, дрехите, атмосферата, духът на Мардин, обработката на снимките е страхотна. И аз като Миднайт смятам, че това й е най-добрата корица, най-запомнящата се. Другата ми любима нейна фотосесия е тази с Гамзе на тема “семейство”, която снимаха заедно с Кенан Догулу и неговите брат и сестра. Много летни, много свежи снимки бяха. Ханде беше като кукла на тях. Simple Smile

По повод откъса от интервюто, който Мики сподели - виждам много общо между мен и Ханде. Най-вече ето тук: “Притежавам свободолюбивите, мечтателни и пътуващи черти на Стрелец. Никога не сте срещали някой толкова желаещ да пътува като мен. Не искам да спя през нощта на деня, в който пътуваме, подготвям куфара си възможно най-бързо, приготвям се рано и чакам пред вратата.” Абсолютно същата съм. И редовно казвам за себе си: “Не сте срещали друг човек, който толкова много да обича да пътува.” Wink
Снаха ми е на една и съща дата с Ханде - 24 ноември, и по болднатото са направо 1:1.
Сега като се замисля - много кибритлийски характер (стрелците), бързо избухване, тежки думи и после съжаления.
Може и да е спретнала някое скандалче Ханденце, а пък близнака (Керем) е толкова неуловим и бегящ от конфронтации Simple Smile

# 559
Не е ли по-нормално цветята да са от Ханде и Керем, нали Биге е тяхна обща приятелка?
Днес Биге има РД, Ханде и Дилара са й изпратили цветя
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1488452408552431616

П.С. На мен фотосесията ми харесва Simple Smile Различна е .... Sunglasses

# 560
  • София
Миси,
Ханде, Дилара и Биге доста се сближиха. Мисля, че Ханде е по-близка с Биге, отколкото Керем. А и ако са разделени или скарани наистина… Wink

# 561
Мики, традициите за съжаление са още такива там.
А тази фотосесия не е ли обрана? Покрили са Ханде от-до, само малко крак се вижда. Satisfied Аз поне не виждам нищо провокативно.

Азисия, не са нови снимките. Тази, която Сани е качила от бойният клуб се води за най-актуалната. Simple Smile
Керем на нея ми изглежда като някакъв звяр в клетка. Ядосан, готов да атакува. Надявам се не Ханде, а жълтурковците. Smiley Animal Lion
Благодаря.
Ако е звяр дано покаже на тия жълтурковци с него и Ханде шега не бива.

# 562
Миси, изобщо не се сетих за Керем пък аз , в моя мозък вече ги разделих Joy да не страдам като го потвърдят Joy
На мен тази Дилара нещо не ми допада, отрицателни вибрации ми излъчва. Joy Странно ми е малко как постоянно се мъкне с тях и по почивки ходят заедно. Вече я смятам за втората сестра на Ханде. Joy

# 563
Клипче от предаването което е довечера
https://twitter.com/i/status/1488452237269639169
https://twitter.com/i/status/1488430643856003075

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 12:44 от sani1212

# 564
  • София
А клипчето от сватбата, което изтече днес, знаем ли откъде е? Кой е първоизточникът?

# 565
Момичета, едвам се сдържах, но вече сте видяли. Това е нашата първа фотосесия с Ханде. Надявам се, че ще ви хареса. Ханде не можеше да скрие радостта си от прегръдката ни, сами може да видите 🤣

Иначе - странна ми е нещо. Митична, загадъчна и различна.

# 566
  • София
Изгревът е мястото, където Ханде получава своята муза, вдъхновение и надежда...

# 567
  • София
Аз май ще огранича влизането в Инстаграм, че пак се депресирах от “новините”, които чета. Ще следя само темата по отношение на Ханкер и се надявам на добри новини. А колко различно беше всичко една година назад… Confused

Но да не забравяме нещо - Биге, която е рожденичка днес и й желая от все сърце много здраве, щастие и любов, и Арас също се разделиха. След което се събраха. Не качват нищо заедно, не демонстрират връзката си, но се знае, че пак са двойка. Така че, когато има любов и желание, има надежда и начин. Стискам палци на нашите! Heart

# 568
Миналата година цветятя за рожденият ден на Биге, също са били от Ханде и Дилара.

А тези, които не четат: Браво! Аз не мога, да не си създам напрежение. Satisfied

Снощи оная Бирсен писа, че Керем е отказал ролята с Демет и преговаряли отново с Буура Гюлсой. Всичко стана много объркано вече и абсурдно.

# 569
Налбантова, страхотно си излязла. Stuck Out Tongue Winking Eye

Интервюто на Ханде е страхотно, знаех си, че ще си заслужава. Не попаднах на въпроси за Керем. Не знам дали умишлено, а може и да са ги махнали...

Общи условия

Активация на акаунт