Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 43

• 73 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Менюто за днес: сандвичи с луканка и кашкавал, салата с айсберг и краставица, спагети Болонезе и ребърца на фурна.

# 661
  • София
От последните дни
Пилешко с ориз и зеленчуци на фурна, но рецепта не съм качвала, защото не вярвах, че толкова добре може да се получи, някой друг път ще я кача и ще направя добра снимка

Картофени кубчета с галета на фурна

а това беше моята вечеря, за другите имаше Мържолки  и картофените кубчета и зелена  салата

и за кафето
КРОСТАТА С ЯБЪЛКИ И БАДЕМОВ КРЕМ -

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

# 662
Дени, Мики, Честити да са ви рождениците. Живи и здрави да са ви и много щастливи.
Аз се разписвам с едни соленки тип мини кифлички със сирене от свеки.

И тя милата се научи, че преди да ядем - снимаме. Joy Тази вечер вади кифличките от фурната, слага ги в купа и ми казва: ей сега малко да изстинат и можеш да снимаш, сложи ги в хубава чинийка и да ме похвалиш, ей. Е, как да не снимам и да не я похваля, а?! Grinning Heart Те пък станаха толкова вкусни тия мини кифлички, ммм, всъщност както и всичко останало, което приготвя. Всичко прави с табиет тя.

# 663
  • София-Младост
Джаста Праста, случила си на свекърва...или тя с теб:)
Мики, да ти честит синът, разкошна торта!
Качамак си направих снощи, трябваше да е с  рагу от гъби, но по бързата процедура остана само с масло и сирене.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 08:59 от Ала-Бала

# 664
Много и се радвам на Джастето, като пише за свеки. Личи че се уважават много и е взаимно Purple Heart Много голяма рядкост е това.

Започвам неделята с мекици аз. Пълнени със сирене, поръсени с пудра захар и си добавих и сладко от белени смокини. Хапнах в компанията на айрянче.

А от снощи имам винен кебап. Правя го по рецепта на Илианка от Щъркелово гнездо

Вечерта не съм решила какво ще ядем.
Приятен неделен ден!

# 665
  • Варна
Банички

# 666
  • Испания
Една Валенсианска паеля от мен Grinning

# 667
  • София-Младост
От снощи съм ги замислила тези бейгъли и ей на сутринта станах и замесих. Много са вкусни, каза детето,друго не ми трябва:) Като голям столичен любител на варените гевреци, мога да кажа, че си струват до последната трохичка. И едно брауни правих, но ми свърши бялото и сложих пълнозърнесто, дали тавата му беше гояма не знам, но не се надигна много.

# 668
Банички

# 669
# 670
Дени, честит да е съпругът ти. Дълги години да се радвате на здраве и обич. Heart Мики, честито да е момчето ти! Здраво да бъде и само радости да има! Heart
Днес у дома ухае на един от най-любимите ми десерти, на който не мога да устоя. Бутер охлювчетата с крем и стафиди са много вкусни, мекички и ароматни.😋🍪Прекрасна неделя ви пожелавам, момичета!😍☕️
https://---shoretner923-3K35MeS

# 671

Виртуална почерпка за MM,  днес има РД!

# 672
  • Някъде по Дунава
Лек обяд след палачинковата закуска

Вечерята ни от петък

Пинко, честит рожден ден на съпруга.

# 673
Морско ни е вкъщи - рибена чорба, пържен лаврак с печени картофи и сос зелена богиня, калмари на грил тигана и брауни, което децата направиха.

# 674
Нещо като огретен.

Общи условия

Активация на акаунт