МАРТ бебче се задава, нека засега в корема на мама да си шава! ❤💙 Тема 8

• 43 541
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честит Рожден Ден Таня, здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти и едно здраво родено бебче.
И аз днес се чувствам по-добре, успях да се наспя и съм нов човек.

# 526
Честото бебече Есенна! Да е здрав и с много късмет!
Честит рожден дем Танче! Здраве,късмет и успехи във всяко начинание!

Аз в петък минах на преглед, всичко е нормално, бебечо е 2’кг (32гс), водите са добре,плацентата е добре също. След 2 седмици почвам тонове.
Вчера майсторите приключиха вкъщи с мебелите и ме чака голямо чистене и подреждане на дрехи, но няма да си давам зор.
Малкия е пак със сополи и тази седмица ще пропусне яслата и ще видим какво мога да свърша с него…. В момента му изльиат последните зъби и е кошмар-снощи от 2’до 5 плака и се тръшка. И панадол ми дадох и лрем за зъби-кошмар. Та малко да измрънкам колко ми се спи 😥

# 527
Малее последните зъби, кътниците са направо кошмар .... сина ми изкара всички зъби трудно, но кътниците 😵‍💫 вече му излезнаха и четирите, но все още понякога казва, че го болят и си бърка с пръст в устата...

# 528
При нас мъка бяха първите 4 зъба.. то какъв рев беше, какво чудо.. след това се успокои и другите излязоха лесно.

# 529
Честит рожден ден, Танче!
Нека всичко, което желаеш да го имаш с лекота! 🎈🍰🧁🎁

# 530
Честито на празнуващите. Бъдете живи и здрави.
На моят син сякаш никога не му е действал този Панадол. Само и единствено Нурофен. Не знам защо честно казано...
Иначе аз се чувствам много изморена. Сутрин пак е малко по-добре, но като цяло... Стяганията на корема вече не са само горе, ами като се стегне се стяга и интимната област. Много странно и не знам как да го обясня. На всичкото отгоре от няколко дни съм с разтройство, болезнено. По 2-3 пъти на ден, но за мен е странно, защото винаги съм била със запек.
Оплаках се 🙂

# 531
Танче, дано да е водолейче. Аз също съм водолей и ми се иска и малкия да е 😁

# 532
Честит рожден ден Танче, любов, успехи и много здраве на цялото семейство. Радвам се, че неразположенията отминават при повечето от вас, просро трябва да приемем, че си имаме нужда от повече почивка... Втурвам се да правя някакви неща и след 10 минути осъзнавам, че просто не става, като преди, със същото темпо. Но... Още малко. Имам чуството, че сега най бавно ще ми мине времето до края на бременността

# 533
Танче,бъди жива и здрава. Много обичана и щастлива майка и съпруга! 🌹
И скоро едно кротичко и спокойно водолейче ❤

Миленка,да ти е жив и здрав твоя любим!Толкова хубави моменти ви предстоят, уникално е изживяването да станете родители за първи път 🥰 Но Дай Боже да си постои още малко на топличко бебка ❤

Ели,аз също толкова задачи си поставям за следващия ден и се втурвам през глава да върша нещо и.....на 10та минута се измарям.Вчера викам на моя мъж ,че чак се плаша след като родя дали ще си възвърна силите от преди ☺️🙉🤭

Моя термин по приложението е 4.03,при АГ се води 5.03 Сина ми каза ,че датата ще е 27.02 🤷‍♀️ Ще видим дали ще познае,има такава способност по принцип ☺️
Не веднъж съм разказвала за загубата на моята баба и как беболина ни се появи 3м след като тя почина като подарък от нея след година неуспешни опити.Та моята баба имаше рожден ден на 13.02 ,ако се появи на тази дата ще е истинско чудо ❤❤❤❤❤

# 534
Ние сме си вкъщи вече, баткото е много ентусиазиран и иска да стои само при бебето  😀

# 535
Много се вълнувам отмтози момент,ктомсе роди бебечо и баткото го види за първо път вкъщи. Той е на 2 и колкото и да му говоря май много не разбира.

Зъбите опредлено са кошмар при нас почти от начало. Имаше един период от около месец когато почти всяка вечер е пил Панадол или Нурфен. В същото време и сополи стръгват-ужас. Той също показва къде го боли и снощи дори показваше ушето.

И аз правя планове за мистене,подреждане и след 10 мин сядам на дивана уморена и се сещам, че не е като преди. Опитвам се да съм спокойна,защото много мразя разхвърлено и несвършение неща, но няма как за момента

# 536
Танче, честит рожден ден, да си жива и здрава и една прекрасна година да предстои пред теб Flowers Hibiscus

И аз се вълнувам от момента с баткото, на теория е ентусиазиран и много говорим. Предполагам и в началото ще е така, но мисля, че след 2-3-я месец  като усети ангажираността ми кум бебето ще започнат и ревността и проблемите. Дано не съм права, ще се опитаме всякак да го прикбщим към новата ситуация, да го включваме и него, да говорим и т.б., но в общи линии от познатите ми с 2 деца чувам едно и също, та да видим.

Зъбите ние пък не ги усетихме, даже по едно време му бърках в устата да видянимамли зъби и къде Grinning За сметка на това коликите ни разказаха играта. Сега ще видим как ще бъде.

Панадола и аз не знам нещо вече да не са му сменили формулата Grinning При нас действаше докъм 1.5 г. - 2 г., след това изобщо. Сега даже ако трябва да смъквам температура направо го пропускам, защото не сваля и с една стотна. Направо нурофен и акк много се закучи положението Хексалгин (той май обаче не е за съвсем малки бебета до годинка).

# 537
Баткото за сега на думи е ентусиазиран, но той е и още малък на 2г и 9м ... постоянно си слага ухото на корема и казва, че чува бебето 😁 било гладно, спинкало 😁 та като се роди щял да го къпе, да го гушка 😁 мисля, че ще има някакъв период с ревност, дано не е прекалено много... панадол давах до 2г и 3-4м, защото беше направил уртикария от нурофен... но лятото го хвана чревен вирус и вдигна 40 градуса температура... не поиска да изпие хексалгина, та тогава с риск отново да се обрине му дадох нурофен, е явно го е израстнал, защото нямахме проблем. Той като цяло рядко ми вдига температура, но понякога се налага ... дано всички дечица да са здрави и да не се налага да пият лекарства 💙❤

# 538
Танче бъди честита! Нека семейния уют и разбирателство винаги топлят душата ти и викат усмивка на лицето ти! Бъди здрава разбира се и много голяма късметлийка! Heart. Щом искаш водолейче нека е такъв младежът, за мъж е чудесна зодия.

Благодаря ви момичета Heart
Черпя ви и аз за негово здраве, а нека сме здрави всички!

Аз искам нашата да изчака до 18 -19 февруари поне, за да влезнем в рибката, защото два водолея ще ми спрат тока Joy

Йоанка вземи си телефона на тоновете Simple Smile, малко са скучни бъди закусила, за кафе ти прецени според активността на младежа,  аз само закусвам за нашата кафе не е нужно Joy.

# 539
  • Варна
Честита да си , Танче! Здрава, щастлива и обичана бъди Flowers Bouquet
Баща ми, сестра ми  и мм са зодия Водолей Grin (както и асцедентът ми  Laughing ) На мен ми стигат толкова ... Joy  Пък и съм за края на Март, така, че ми е твърде рано.
Мисли ли сте за подарък на по-големите деца от името на бебето? В смисъл като се приберете от родилното, давате подарък и казвате, че бебето го е донесло, за най-добрия/та  батко/кака Blush
Имало такава практика, с цел по-лесното приемане на новия член в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт