МАРТ бебче се задава, нека засега в корема на мама да си шава! ❤💙 Тема 8

• 43 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честито бебе, жив и здрав да е.
И при мен се наредиха нещата. Преместиха хъркащата жена, защото и  падна тапата и сега спешно секцио, близнаци момче и момиче. Стискам палци всичко да мине супер.

# 511
Есенна, честито и тук! 💙

Танче, надявам се че вече си добре!

Elasmen, ти как си?

SunshineP, може майка ти да не помни. Grinning За мен майка ми не помни доста неща. Добре че има картони, да прочета Grinning Аз бих пуснала все пак антитела, да видя какво е положението, защото и раждането наближава...

Аз да ви питам нещо, малко странно... Случвало ли ви се е бебчето като рита/ се мести да се чуе "пук"/"плюк" Grinning? Нещо като пукане на черва, ама не точно.
Преди малко ми се случи и леко се притесних, защото се чу силничко, а и ритника беше силен. И друг път се е случвало, но си мислех че си въобразявам...
Та, някой като мен? GrinningRolling Eyes

# 512
Аз да си призная също хъркам Grinning ММ се мести в другата стая от време на време, като май си е решил да спи на дивана следващия месец. Никога през живота ми не ми се е случвало да хъркам, та доста ме плаши дали и кога ще спре. Надявам се да е от качените кг, които са към 17 до момента и за слаб човек си е май доста.

Ако някой има съвет или е минал през това, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 513
Аз съм карала леко варицела преди години и не знаех дали имам антитела и си пуснах такъв тест, бързо излиза. Ваксинирах и баткото тази година, за да не я кара.

Sunshine, акл ти се пуска такъв тест, пусни, но и да си хванала едва ли може да е неблагоприятна освен кофти усещанията за теб - в смисъл, че в толкова напреднали седмици, всичко на бебчето си е развито, но можеш да питаш АГ за всеки случай. Не го мисли засега.

# 514
  • София
Bubbles благодаря добре, останах сама в стаята, жената роди близнаци и е в реанимация в друга стая. Сега ще се опитам да поспя малко. Дано не настаняват друга при мен да си почина малко. Тоновете сега са добри, сутринта в 6ч беше заспал като пън и не бяха ок. Ама то и аз като не съм спала как да са му добри. Стискам палци да качи някой грам преди секциото, че е много мъничък. То и аз съм много слаба ама поне 300гр ако има как.
За варицелата ако сте я карали като деца няма да ви повтори. 😉

# 515
  • sofia
Бъбълс, при мен се чува, все едно пукат кокалите на бебето хахах, много е странно и стряскащо, нонякога така силно рита, все едно ще си счупи нещо

# 516
Есенна, честито бебче! Да ви е здрав и да си радва много! Много се радвам, че скоро ще сте си вкъщи! 💙

Момичета, днес като се погледнах в огледалото, коремът ми се стори леко паднал. Не знам въобразявам ли си или е нормално за седмиците. И да ви попитам, има ли някоя с ужасни болки в зърната? На моменти ми се реве направо

Таня, много се радвам, че си по-добре. Преживяла си някакъв кошмар, дано да не се повтори повече!

Миленка, нека беболина да поседи още 2-3 седмици, да не бърза да излиза, тъкмо някое грамче ще качи ❤

На всички мами, които имат притеснения им желая бебчетата да седят още на топло в коремчетата 💕

# 517
Есенна четито бебче и от мен още веднъж тук! Като се хвана да чистя, за теб се сещам вече, да знаеш Simple Smile

MonikD същата като теб съм с това новопридобито хъркане. По някое време, вече не помня в кой месец бях се появи, четох че лигавицата на носа набъбва през бременността. При мен има и кървави следи понякога сутрин като го издухам. ММ също се премести на дивана 😳 Гадно е, но няма какво много да направя, четох че след раждането отминава.

# 518
Есенна магия честит да е Тодор! Здрав и благословен да расте и много да ви радва! Blue Heart Талисманчето на темата. Прекрасно раждане си имала, на всички пожелавам такова! А колкото до всички притеснения, минават и се забравят.

# 519
  • Варна
Честито бебче Тодор! Много здрав и много да ви радва ♥️
Хъркането и на мен ми е болна тема. И моя мъж се оплаква доста ( а на дивана не отива 😁),но няма какво да се направи.

# 520
Честито бебче, на шега на майтап мислех, че Sim ще е първа, не знам защо,щом не е тя с толкова контракции значи с всички ни всичко ще е наред и ще устискаме поне до 9 месец. Шегата на страна, много здраве на цялото семейство и прекрасни моменти ви желая.
Още не хъркам, за сега,но то с този неспокоен сън,това ми остава да се разхъркам, както спя и чувам всичко не зная дали ще мога съвсем да заспя.

# 521
Аз го честитих бебчето във февруарската тема, но се радвам, че всичко е наред с него и скоро ще ви изпишат. Blue Heart

Ели, днес ходихме с мъжа ми по магазини за паркети, че нали ремонт ще започваме и по едно време не можех да ходя от силни и болезнени контракции, спирах на всеки няколко крачки, много ми се беше втвърдил корема и му виках на мъжа ми да обръщаме към болницата. После му казах да минем през вкъщи първо за багаж и като се прибрахме и си починах малко и нещата се успокоиха. Така че не ходих и не родих и днес и вече имам съмнения дали ще е скоро въобще. Държа си се с контракциите и ще видим до кога така, но щом аз мога, тогава и при всички останали ще са наред нещата.

Аз не хъркам, но дишам много тежко и шумно по думите на мъжа ми. Будя се с много сух нос и уста и даже като пия вода пак ми стои сухо. Започнах да държа по-висока влажност, но и това не помага, явно е от хормоните.

# 522
Честито, Ессенна магия! Да е жив и здрав малкият Тодор, само радости и любов да ви носи в семейството и дома! 😊 ❤️

Аз също хъркам. Този корем така притиска, че според мен в даден момент е неизбежно за повечето от нас. И това с подуването на лигавицата също е факт при мен. Трудно дишам и спя с отворена уста.. Можете да се сетите каква идилия е сутрин на възглавницата Animal Hear No Evil Мм спи буквално на ръба на леглото с гръб към мен Joy
Аз от няколко дни наблюдавам доста сериозни отоци по краката. Мислех си, че тъй като сме в студените месеци, ще се размине, но уви. Също така самите ми ходила се потят ужасно, а едната ми пета ме боли доста, особено ако съм била повече време на крак. И гърбът започна да ме боли. Абе изобщо вече се усеща как всичко натежава.
От понеделник съм на тонове, доста ми е интересно как протича всичко и особено дали ще улови някакви контракции, тъй като аз и до сега не разбрах дали изобщо получавам такива.

# 523
Добро утро, аз днес съм добре, нов човек 😁 черпя ви виртуално за рождения ми ден днес 🎂, тайничко се надявам да родя преди 20.02 и бебето да е моята зодия 🤣 мъжа ми пък все му върви на Водолей в живота и сигурно ще се откаже от нас, ако и бебето е Водолей 🤣

Миленка, да ти е жив и здрав и твоя рожденик! Да ви радва много и да се грижи винаги за вас 😊🥂

# 524
  • sofia
Танче, честита да си, пожелавам ти, щом искаш Водолейче - така да бъде. 17ти е чудесна дата Simple Smile

Миленка, теб също много да те слушат Simple Smile, пропуснала съм вчера.

Аз използвам случая, за да кажа, че има Вайбър групичка на майките, които са от София, целта й е бъдещи разходки и срещи, та който иска може да се включи и да ми пише, за да го добавя.

Общи условия

Активация на акаунт