НОЕМВРИйчета 2❤2❤ Тема 7

• 23 051
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Cve7i , който много яде и много ака Joy . При нас поне 4 пъти на ден като винаги е когато не подозирам, понякога през 1 час интервал.
Често се подсича, защото тъкмо сменя памперс и след това не я усещам и пък се е наакала.
Както повръщам поради бременността 4-5 пъти ако на ден ми идва в повече Joy

# 121
Моето момиче някои дни е с две дрямки и тогава се случва така, че заспива по-късно - около 21,30 ч.
Често се случва да заспи около 11 ч., ако съм я оставила в леглото и съм отишла да свърша нещо.
В случай, че заспи така, после към 17-18 ч. има нужда пак от дрямка и всичко се обърква.
В повечето от дните спи с една дрямка от 13,30 до 16 ч. приблизително. В тези дни заспива около 20,30 - 21 ч.

# 122
При нас 6:30-7:00 се събужда
9:30 спане макс 1 час
14:00 втория сън макс 1.5 часа
Вечерта след 20:00 заспива
Има протести понякога не иска да спи първата дрямка, пробвах и така, но вечерта пак си заспива в същия час та докато мога ще поддържам 2 спанета.

# 123
8:30 ч събуждане
  9:00 ч закуска
12:30 ч - 15:00 ч сън
15:00 ч обяд
17:00 ч следобедна закуска
19:00 ч вечеря
20:30 ч  140 мл АМ
21:30 заспиване за нощен сън, без будене до сутринта, пу-пу

Много исках да спи двукратно дневен сън колкото може повече, но явно няма как тъй, като се събужда относително късно сутрин - към 8:30 - 9:30 ч. Обедно обичайно заспива в количката, когато излезем за детската кухня. Така обядът се измества много късно, но не се притеснвам за яденето изобщо, понеже той все иска да яде.

# 124
  • Варна
Cve7i, теоритично мога да го изместя, обаче май не искам. Satisfied Предпочитам да ляга рано вечер. Сега за вечер го слагаме към 19:30-19:45 и ми остава някакво време за вечеря и сериал. Сутринта става към 6:30, оставям го максимум до 7:00ч, ако не се събуди сам. Ами ще карам на усет и това е ... Днес му правих едни малки палачинки за закуска, хапна си добре, обаче след 1 час сам се покатери до плота и почна пак да замезва Laughing Не очаквах толкова рано да е гладен.

Идвам да се похваля и аз най-накрая - включвам се в клуба на бременните. Hug Чакаме октомврийче този път. Исках да споделя доста по-рано, но с моя мъж не бяхме на едно мнение по този въпрос и реших да му угодя, да изчакаме да кажем на родителите.

# 125
  • София
Честитоо!
Ма том щом ще е октомврийче, значи е съвсем скоро направено Stuck Out Tongue Рано е за роднини или?
Ние казахме на нашите в началото на 5ти месец, хаха. На мен тогава не ми личеше още, че съм бременна.

Вече съм готова за второ бебче, обаче за бременността и раждане - НЕ. Даже ме обземат паник атаки само като си помисля за последните 2-3 месеца и раждането. Та ние ще почакаме още година, ако изобщо някога се навия пак.

# 126
Отклонявам темата, но искам да помрънкам.
Този път ме е страх сериозно от секциото. Първия път нищо не знаех и не очаквах та така си мина. Втория път имах спомени, но се стегнах и не бях притеснена или уплашена. Но сега се сещам за всяка подробност, притеснено ми е плюс това, че 2 деца ще оставя вкъщи за 5-6 дена...

# 127
Честито, Jynx, пожелавам ти спокойна бременност!

И аз като Dagny, голямо изпитание за тялото ми беше бременността и раждането, дори и да успея да забравя безсънните нощи и трудностите с малкия, не знам как бих се навила.
Хем ми се иска да имат малка разлика, хем не знам дали отново мога да си го причиня. Най-вероятно някой ден...

# 128
  • Варна
Благодаря ви! Heart Аз малко тъпо съм го написала. Казахме на родителите изминалия уикенд, та затова сега съобщавам и тук. Скоро е направено, очаква се към 7 октомври живот и здраве Heart Би трябвало да съм 7-8 г.с. С Борко чакахме много неща да минат и съобщихме чак края на 4-ти, началото на 5-ти месец. Съответно беше голяма тежест, защото трябваше да лъжем за някакви неща.. аз лежах в болницата, измисляхме си причини и тн. Затова този път решихме да е след първия преглед и да се чуе сърчице.

Аз имам друга драма с раждането.. напъвах, напъвах и накрая ме срязаха. Въпреки това съм решила пак да опитам естествено, само да се навие лекаря. Няма да е на всяка цена разбира се, но ако късметът е с мен, ще пробвам.

# 129
  • София
Честито Jynx, спокойна бременност и леко раждане!

# 130
Сега за вечер го слагаме към 19:30-19:45 и ми остава някакво време за вечеря и сериал. Сутринта става към 6:30, оставям го максимум до 7:00ч, ако не се събуди сам.

И Калоян става и заспива по това време (+/- 30 мин). Обаче на обяд заспива между 12:30 и 13:30. Колко му е интервала на Борко?

Честито за бременността дано мине гладко всичко. При кой лекар мислиш да опиташ с естествено, че и мен ме вълнува тази тема?

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 22:52 от Cve7i

# 131
Еййй, ама какво правите вие!? Отговорът е прост - секс Grinning
Честито на бременеещите! Неусетна бременност ви пожелавам, момичета и още веднъж - вие сте герои! Споделяйте от време на време как сте, как върви... Радвам се като видя такива прекрасни новини в темата! Simple Smile)

# 132
Честито и леко бременеене, Jinx!

Единият вариант, който ми хрумва за Борко е две стабилни закуски преди обедния сън, след като се събуди да обядва и после направо вечеря. Евентуално плод между обяда и вечерята.

Другият е закуска сутринта, ранен обяд, да поспи и след това СЗ и вечеря. Ти си знаеш кога е най-гладен и ще видиш кое работи при вас. Аз най-често давам ранен обяд, защото също заспива към 12.

# 133
  • Варна
Сега за вечер го слагаме към 19:30-19:45 и ми остава някакво време за вечеря и сериал. Сутринта става към 6:30, оставям го максимум до 7:00ч, ако не се събуди сам.

И Калоян става и заспива по това време (+/- 30 мин). Обаче на обяд заспива между 12:30 и 13:30. Колко му е интервала на Борко?

Честито за бременността дано мине гладко всичко. При кой лекар мислиш да опиташ с естествено, че и мен ме вълнува тази тема?

Интервалите му обикновено са 5.5/5.5 или 5/6, а ако стане много рано - 6/5. Общо взето гледам да има 11ч будуване за деня.
Обикновено режима е ставане в 6:30, обеден сън в 12:00, спи 2 часа максимум, след което го будя (към 14:00) и после заспива в 19:30. Напоследък забелязвам, че дори да стане по-късно, пак му се доспива около 12:00. Например вчера стана в 7:00ч, но заспа без проблеми в 12:15, затова вече си мисля да минем скоро на фиксиран режим и да не следя интервалите. Струва ми се готов за това. Thinking

За раждането ... Насочила съм се към д-р Цонев в Майчин дом, тъй като го водят гуруто на естествените раждания във Варна, както и лекаря с най много опит във vbac (естествено раждане след секцио). Първото ми раждане беше при него и въпреки резултата, бях много доволна от отношението му. Сега на прегледа не ми даде много големи надежди, тъй като според него съм от нищожната група хора с наистина малък таз (нищо, че не съм дребна). Но все пак е склонен да опитаме, след като видя какво желание имам да родя по естествен път.
Пожелавам ти и вашите планове скоро да се осъществят! Heart

И благодаря на всички за пожеланията!

Darlina, благодаря за съветите, може би така е най-удачно наистина, просто на мен ми е странно толкова ранен обяд, но пък на детето какво му пука за моите предразсъдъци. Laughing

# 134
Аз за Славчев в ОБ знам, че е най-добър за vbac, но той има много пациентки, за това питах. Има време при нас, като забременея тогава ще търся и моя лекар.

Общи условия

Активация на акаунт