НОЕМВРИйчета 2❤2❤ Тема 7

• 23 059
  • 747
  •   2
Отговори
# 135
Честитоо, ще се радваме да споделяте как минава бременността.
Леко и безпроблемно!
Аз също искам да са с малка разлика ММ също, но, ВЕЛИКОТО "НО", имам си малък цербер вкъщи и не знам кога ще се навия изобщо за второ.

# 136
  • Варна
Хмм, аз не знаех за Славчев. Ще трябва да се поинтересувам.. Thinking Мерси за инфото.

Мерси, Джулчо, при мен засега е кофти бременността. Първия път с Борко се чувствах супер, а сега нищо общо Unamused По няколко пъти на ден ми става лошо и ми се спи неимоверно много. Едва си гледам малкия - в момента определено не съм му най-добрата компания.

Иначе май сме на път да се отбие сам. Последната седмица-две цоква само сутрин, а вчера и днес пропусна и тогава. До съвсем скоро сучеше по сто пъти на ден и си мислих, че не сме близо до отбиване, ама май дойде момента. Само трябва да се напъна да имам готова закуска всяка сутрин и може да премахнем и последното мляко.

# 137
  • Тук... някъде
Честито на m-angel и Jinx_! Желая ви лека и безпроблемна бременност!

# 138
Честито  на бременните и от мен!
Лека бременност и пухкави здрави бебенца на финала. Simple Smile

# 139
  • София
Какви хубави новини ♡ Честито на бременеещите. Леко и безпроблемно да е

# 140
Честито на бременеещите ❤
Jinx, напълно ти съчувствам и разбирам . Много е гадно да ти е лошо или да повръщаш . И двете ми бременности бяха кошмар . С едната повръщах до 22ра седмица , а с другата ми беше все лошо /рядко повръщах / , но ми падаше кръвното до 70/40 и бях ни жива ни умряла 🤦‍♀️
Само това ме плаши зверски за трета бременост .

# 141
Честито на бременните!
Честита баба Марта, бъдете вие и децата ви здрави и засмени! 🧶

Честно казано за първи път чувам, че доктор Цонев бил гуру в нормалното раждане, а хем и аз раждах по естествен път и се интересувах много, но аз раждах само с избрана акушерка, не с доктор.

Тъкмо започна да спи по-добре и бамм промяна. Отново се буди да реве, все човърка нещо в устата, зъб ще да е виновникът. Явно номер 9 е на път.  Лишеи отново се появиха по краката, хем го мия с Адерма,и то по веднъж на ден. В крайна сметка не ме тревожат, ще ги израсте все някога. Още повече ще разредя използването на измивния продукт.

Я ми кажете вашите деца имат ли си любими хора вече, проявяват ли силни симпатии, както и обратното към определен човек?

# 142
Моят има симпатии от много време вече.
Към единия дядо, който най-малко време прекарва с него и няма опит с децата, много го обича, все го търси и плаче, когато си тръгва.
Другият е един наш приятел- от малък все протяга ръце да го гушка, все си облага главата на него, голяма любов 😆 Даже когато са седнали с баща му един до друг, ходи при приятеля да се гушка хаха.
От майките на площадката също си има любимка и все я прегръща, мен все едно ме няма там.
Децата също прегръща, даже и непознати, като види приятелчетата отдалече и започва да пищи и целият трепери от вълнение.
Много е социален, като се разхождаме все маха на някой, спира се да се закача с хората.
А мен ме ревнува от баща му- когато се прегърнем, идва да го бута, дърпа, скубе, мрънка, за да се махне и той да ме гушне 😆

# 143
  • Варна
Мерси, ivanamar Blush Кръвното въобще не съм се сещала да меря! Иначе, ако се навиете за трето детенце, стискам палци да нямаш въобще такива проблеми. Heart

За д-р Цонев - за предното раждане го избрах съвсем инцидентно в последния момент, защото моята лекарка се разболя от ковид. Харесах го от една ФМ и после разбрах, че е от малкото привърженици на естественото раждане. След като родих обаче, почти веднага се присъединих към една съпорт група за vbac и там постоянно се споменаваше неговото име с позитивни истории. Мисля скоро пак да се включа там, пък дано събера смелост. Но това, което най-много наклони везните към него е, че говорих с една дула, обсъдихме моя случай и тя ме насочи към него.

Борко проявява симпатии само към мен и малко баща си, но то е разбираемо. Той не прекарва време с други хора на дневна база.

# 144
Мерси, ivanamar Blush Кръвното въобще не съм се сещала да меря! Иначе, ако се навиете за трето детенце, стискам палци да нямаш въобще такива проблеми. Heart

За д-р Цонев - за предното раждане го избрах съвсем инцидентно в последния момент, защото моята лекарка се разболя от ковид. Харесах го от една ФМ и после разбрах, че е от малкото привърженици на естественото раждане. След като родих обаче, почти веднага се присъединих към една съпорт група за vbac и там постоянно се споменаваше неговото име с позитивни истории. Мисля скоро пак да се включа там, пък дано събера смелост. Но това, което най-много наклони везните към него е, че говорих с една дула, обсъдихме моя случай и тя ме насочи към него.

Борко проявява симпатии само към мен и малко баща си, но то е разбираемо. Той не прекарва време с други хора на дневна база.
Нормално е той е цял ден със теб.
И  е свикнал най много със теб.
И при нас е така.
По цял ден е само със мен.
А тати като си дойде от работа наваксват играят си заедно .

# 145
Аз точно от тази група за vbac знам за Славчев.

Калоян май баща си най най го търси, сега и като видя дядовците и тях. Жените не много, баща му работи от нас и сме си тримата постоянно, та не е до прекараното време заедно.
Много е общителен, на всички казва здравей, чао, прегръща. Един път си хвана една жена в парка и тръгна да я води някъде, аз останах да пазя нейното дете на пързалката 😂😂 беше много смешно. Обича си баща си, даже и на мен вика тата, мен ме търси като се удари 🤷

# 146
  • Варна
Борко и той е супер любвеобвилен. Най-много обича да милва и гушка други деца или животни. Даже имам клип от преди 2 месеца как милва един кашон със снимка на детенце. Joy
Имаше период, където се плашеше, когато някой непознат му навлезе в личното пространство и почваше да крещи насреща, което доста ме напрягаше на разходките, защото постоянно ни спират да му се радват. "Ух че хубаво детенце" и изведнъж някакъв звяр насреща Fearful Сума ти баби стресна... Ама май му мина, скоро не го е правил.

# 147
Аз пък не разрешавам много много да му се врат така чужди хора.
След като още на 2м беше като му се натика в количката една баба, в разгара на пандемия, докато вземах някакви плодове в магазина. Побеснях хора, малко и непознато бебе, със сравнително затвоена количка, направо си го милваше по бузите, а той беше още с акне и ние дори не го пихме. Стана ми някаква фобия. За мой ужас той пък се бута при всички 🤣🤣.
На една площадка до нас има една баба, която си разхожда ПАПАГАЛА 😳😳. На площадката, да папагала, естествено всички деца са залепени там, а тя им се кара. Абе много съм набрала на тез баби 😂😂

# 148
Ние цялото семейство сме с Ковид. Голямо пазене и пак не успяхме да го избегнем.
Малката е с някакъв ужасен обрив. Аз съм като замаяна.
Ужасна работа!🤒

# 149
Helinor17 съжалявам, надявам се всичко да мине без усложнения.

Общи условия

Активация на акаунт