Има кола и атв за бутане с крачета и мотор с педали. Всичко му задържа вниманието точно 2 минути. Най-любимото му е да бяга в обратна на нашата посока

Влизам със следния въпрос. Кога мислете да сменяте леглото? Мартин спи в кошара, от тези трнсфотмиращите. Въпреки, че е с 3 нива и в момента е на най-ниското (не сме махнали преградата отпред), когато е изправен има опасност да се прекатури. Застава на пръсти, изкарва ръцете отвън и започва да се набира, като си накланя главата напред. Когато беше на по-горното ниво, баща му не ми вярваше, че може да падне и добре че беше до него, когато той реши да си покаже способностите. От довечера мисля да го слагам в сгъваемата кошара, но ще е временно.
Ако не се въртеше много щях да рискувам и да го сложа да спи на единично тип детско легло. Какво мислите вие и как смятате да действате?
Иначе излизам само с лятна количка- друго за излизане нямам. Вкъщи има кола за бутане с крачета.
. По принцип вкъщи не гледаме много телевизия, но напоследък се случва да си пусна сутрешните блокове или "Стани богат" и той тогава се заглежда понякога. Татко му пък установи, че му е интересно да гледа тенис
. С две думи върл противник съм да му пускам целенасочено телевизия, за да гледа и да се зомбира, но ако ние гледаме нещо, то не изпадам в драма, че поглежда и той.