ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 700
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Мрънчо, бързо да се възстанови детето! Пак добре че е поправимо ❤️ За училище ще намерите решение.
И моят е със слушалка по улиците. Една, защото загуби за пореден път втората. Уж внимавал, с намален звук. Интернетът няма кой знае какво отношение. Огромен брой песни си бил свалил и можел да слуша офлайн. Дебели са им главите, вярно е. Мислят си, че вече всичко знаят и могат.

# 256
  • София
Бързо възстановяване на момчето! Минали сте през голям стрес... Дано не изпусне годината, вярвам в училище ще се съобразят с обстоятелствата и ще помогнат.
Малката наскоро ми изправи косите с изскачане между паркирали коли, но с крясъци я спряхме....та нямаше инцидент...всеки път като излизат повтарям да внимават като пресичат..

# 257
  • София
Бързо възстановяване и дано това е било най-лошото!

# 258
  • София
Мрънчо, бързо и пълно възстановяване на детето! А на теб пожелавам сили. Дано намерят решение и от училището.
Моят също е със слушалки непрекъснато и има много свалена музика, за да не си хаби мобилния нет.

# 259
  • о`майна лунна нощ е
Мрънчо, с въвеждането на ОРЕС се отвори широка врата деца, които не могат да посещават физически училище, да учат сравнително нормално, да покриват материал и да имат оценяване. Абсолютно съм убедена, че има начин да завършите нормално. Говори още сега с директора. Това са инцидентни случаи и ще ви обърнат внимание.
Бързо възстановяване на детето ти!

# 260
  • Някъде в Европа...
https://www.facebook.com/100064725757774/posts/339724461528410/

Поне "спасяваме" 2022/2023 учебна година и си остава 15.09 за първи учебен ден...
Останалите 2 г. някак ще ги "избутаме" с малоумните им идеи 🤮

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 10:49 от AIR

# 261
  • София
Привет, мили дами!
Бързо да се възстановява пострадалото детенце, Мрънчо! Heart Много ме е страх от тези слушалки и правя забележки постоянно. Поне едната да не е в ухото, за да не е съвсем изолиран от света.

# 262
  • Варна
Здравейте и от мен! Опитвам да ви следя, не много успешно, изоставам непрекъснато. Исках да споделя, че е възможно онлайн обучение по здравословни причини. Племенникът ми, също деветокласник, спортува хандбал и направи сериозна травма наскоро. Предстои операция и до и след нея е невъзможно да посещава училище, но от там увериха сестра ми, че не е проблем да завърши годината онлайн.
Бързо възстановяване на детето на Мрънчо!

# 263
  • София
Бързо възстановяване пожелавам на момчето, Любофф!

# 264
  • София
Ако някой чака резултати от областен кръг по английски език, качени са на сайта на МОН класираните за национален, а за София ще качат некласираните на сайта на 2-ра английска до края на деня.

# 265
  • Някъде в Европа...
Не, че не я знаем тази информация, но поне нещо официално: https://www.monitor.bg/bg/a/view/ocenkite-ot-maturata-njama-da-v … -diplomata-300743

# 266
Хах, Аир, то Монитор е много официално. Не е като сайта на мон Simple Smile)))

# 267
Поне сравнително грамотно са преписали от нормативните документи без опити за преразказ с елементи на разсъждение. А иначе то си е официално има-няма шест години, просто сега завършва първият випуск по тези правила.

# 268
  • Някъде в Европа...
Приемете, че не съм се изразила правилно и съм искала да кажа "сбито" 😁

# 269
Приемете, че не съм се изразила правилно и съм искала да кажа "сбито" 😁

Ще приемем, само ако се появиш веднагически при Вълшебниците❤

Общи условия

Активация на акаунт