ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 695
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
mrancho,
Изтъпнах като те четях! Бързо да се оправя детето!❤
Голяма драма е с тези смарт устройства и слушалки. Всяко хлапе е забило нос в екрана, слушалките, музика на макс… Някои даже и на тротинетки са се качили. Как чуват и усещат света около себе си не знам…

# 241
  • София
Изтръпнах. Дано бързо се оправи детето. Много са опърничави, жалко, че по този начин научават някои уроци.

# 242
  • София
Ужасен инцидент. Но и моята ходи със слушалки, когато се придвижва към и от училище. Иначе ѝ било скучно.
Бързо оздравяване!

# 243
Благодаря и аз за предупреждението и успешно лечение! Много съжалявам за инцидента! Аз също ако мога да помогна с нещо, насреща съм.

# 244
Мрънчо, много съжалявам за случилото се!
От сърце желая много бързо да се възстанови детенце! Flowers Four Leaf Clover

# 245
  • София
Бързо възстановяване на детето! ❤️

# 246
  • Пловдив
Благодаря ви мили дами. Операцията е успешна, но ще се възстанови бавно. Сега притеснението е дали ще му признаят годината. Ще се върне на училище през юни чак. Харесва си класа и не иска да повтаря пак 9 клас.  Най-важното е, че ще се оправи, а другото ще го мислим.

# 247
  • София
Мрънчо, а защо не го включат дистанционно? Даже и да не е по всички предмети, по колкото е възможно. Според мен разговор с класния ръководител и директора ще помогне.

# 248
Нека по запознатите да се включат..
Не може ли да е на индивидуално обучение и само да се яви на изпити?

# 249
  • София
Ратриди, трудна е тази опция като цяло. Информацията ми е от английската гимназия в Пловдив.

# 250
Мрънчо, стискам палци за бързо възстановяване! Говорете с класен и ръководството на училището за ДО, не вярвам поради здравословни причини да се повтаря годината, би трябвало да има начин за успешно завършване.

# 251
Ако премине на индивидуално обучение( такъв ли беше термина) и да се яви само на изпити в края на годината?

Дано да се появи Дидева, за да помогне с информация.

# 252
Мрънчо, съжалявам! Малкият дявол. Важното е че не е фатално! Стискам палци за бързо възстановяване! Дъщеря ми е в английската с немски, ако трябва да помагаме нещо кажи.

# 253
  • Пловдив
Благодаря ви още веднъж. Прекрасни сте Heart
 С класната вече говорихме няколко пъти и тя обеща да съдейства и да го включват в часовете, когато е възможно. Изключителна жена е. Като ни изпишат от болницата ще говоря и с Директора. Много ми се иска да вярвам, че има начин.
Децата ни са във възраст в която си мислят, че са много големи и всичко знаят и не ни чуват много. Барзат за училище, тичат за автобуси, а и като сложим как се кара по улиците ни... Пазете децата си. Кажете им, че ги обичате и е по-добре да закъснеят. Белята бързо става Cry

# 254
Mrancho, сигурна съм, че ще се намери решение, за да не повтаря годината детето!🍀
Още веднъж пожелавам бързо и пълно оздравяване и да се отърсите от шока възможно най- скоро.

Общи условия

Активация на акаунт