ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи и успешни! 💗
Ах, картичката на Моника! +1000
На мен ми подариха бисквити. Два вида. 😀

# 226
  • София
Аз още чакам младежът да се сети, че имам празник Thinking .
Има наизлезли още резултати за класирани на национален кръг на сайта на МОН.
Аз чакам математиката, не че има някакви особени шансове и английския - и там също няма много надежди. Каза, че трябвало да има над 90%, за което няма шансове. Но все пак...

# 227
Зазу, има, има шансове и надежда!
Стискам палци на младежа🧙‍♂️🍀

Да, Air,  нищо не е същото като вчера и утре няма да бъде като днес. Пожелавам ви  вашето " утре" да е изпълнено с чудеса!🧙‍♂️🍀

# 228
  • Някъде в Европа...
Еее, няма и аз как да не ви се похваля с подаръка от синковеца. Прибрах се от празнуване с приятелки и на дивана ме чакаше това (важи са всяка една от нас тук 😉😉😉😉,). Още веднъж - честит празник, мами! 🌹🌹🌹🌹🌹

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 23:02 от AIR

# 229
Air, чудна блузка за мама❤ Страхотен е Ради, но й той е случил на майка❤

# 230
  • София
Добро утро. Намерих вчера едни розички на масата, но младежът беше толкова изморен, че след школата направо заспа без да идва при нас и едва днес си дочаках честитенето на празника Blush.

# 231
  • София
AIR, страхотен подарък!  Браво на Ради!

# 232
  • София
Страхотни подаръци сте получили. Моите деца също ме зарадваха - единия с цвете, другия с шоколад.
Девойката пък получи букет рози от ухажор. Тя лети от щастие, аз тръпна от разни майчини притеснения.Нещо е на път да се разболее, но днес отиде, че имат изпит по немски.

# 233
  • о`майна лунна нощ е
Наборът връхлетя в колата нахилен до уши и с новината, че имал 4 по немски език и 6 по биология. Да съм се радвала, защото това ми бил подаръкът за 8-ми март. Да съм се гордеела с него. Аз мигам насреща му и се чудя какъв е този ентусиазъм и очакване да припляскам с ръце и да изпадна в умиление Simple Smile

# 234
  • Пловдив
https://trafficnews.bg/plovdiv/shofyor-blasna-15-godishno-momche … uk-parizh-238739/ Моят подарък не беше много хубав. Влязох само за да ви кажа да кажете на децата си да не са със слушалки по улиците. Аз съм казвала 1000 пъти , но не ме чуваше. Сега ще е 3 месеца на легло. Едва ли ще сложи слушалки повече.
Хубав ден и бъдете здрави!

# 235
  • Някъде в Европа...
mrancho, съжалявам 😥! Малкият дявол все пак! От сърце желая пълно и безболезнено възстановяване! Въобще не е добре по този начин да научават "уроците" . 😢

# 236
Ох, Mrancho❤
Бързо възстановяване желая на детето🍀🧙‍♂️❤  Ще оздравее,  сигурна съм!
Понякога учим уроците си по трудния начин, но важното е, че детето ще се оправи❤
Ако мога да съдействам с нещо- насреща съм!

# 237
  • София
Надявам се, че сте добре и е поправимо. Много ме е страх и мен от тези слушалки извън нас. Затова и умишлено му давам малко Интернет месечно - 300-400 МВ, колкото да има неограничен бавен за Вайбър примерно. Защото ме е страх, че няма да чува колите като се за лесни в телефона.

# 238
  • софия
mrancho, желая бързо и пълно възстановяване!

# 239
Съжалявам за случилото се.
Бързо възстановяване на детето и преодоляване на шока. Heart

Общи условия

Активация на акаунт