ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Винаги има надежда! Нея не трябва да я губим, защото направим ли го- губим всичко🍀🧙‍♂️

Ако можех да имам едно

магазинче със две полички,

бих продавал… познайте какво?

— Надежда. Надежда за всички.

„Купете! С отстъпка за вас!

Всеки трябва надежда да има!“

И на всеки бих давал аз,

колкото трябва за трима.

А на тоз, който няма пари

и само отвънка поглежда,

бих му дал, без да плаща дори,

всичката своя надежда.

# 211
Бисе, бе…❤🌷

Много е въздействащо! Още повече като си дадеш сметка, че част от тези млади хора ще заминат безвъзвратно и надеждата ни е наистина да се върнат и нещо да променят към по-добро.
Е, хайде сега. Може пък да не заминат. Светът вече не е това, което беше и май емиграцията изведнъж спря да бъде единствено решение…🧐

# 212
  • Бургас
Тази година завършват две деца от най-близкото ни приятелско обкръжение, от състоятелни семейства, които могат безпроблемно да осигурят финансово децата си в чужбина. И двете деца -момичета, (едното учи в Немската гимназия в Бургас, другото в математическата) ще кандидатстват само и единствено в София и не искат да чуят за чужбина. Насочили са се към  хум. медицина/стоматология и се готвят много усилено за изпитите. Казват, че искат да учат в БГ и после вече като са ориентирани да направят специализация  някъде в чужбина.
А от потока, които заминаха преди години за Германия и Холандия, почти всички (да не кажа всички) се прибраха в БГ и в момента пак учат по някакви университети. Имам чувството, че не са успели да завършат там, ама това не се споделя, разбира се от родителите и така.

# 213
  • София
Около сина ми много деца заминаха да учат в чужбина, а след това се върнаха и записаха тук. Но съвпадна с пандемията и се оказа, че онлайн обучението в чужбина е на същото ниско ниво, каквото и у нас. Та не си е заслужавало парите.

# 214
Ох бе Бисеееееее…❤❤❤
Искам да има повеча хора като теб!🍀🍀🍀
Толкова умни, способни и невероятни деца има на тази малка България… Яд ме е, че просто ги даряваме на света вместо да изполваме потенциала им тук…

# 215
  • софия
Момичета, някой има ли отзиви за този френски летен лагер?
Мрън проявява интерес и подозирам, че го е намерила с Гугъл Laughing Къде да търся изобщо информация за подобен лагер?

# 216
Фег и френския център провеждаха преди години с Accent francaise или както се пише там на френски в Монпелие. Мога да препоръчам "хазяйка" за настаняване, или т нар семейство. Мисля, че може и частно лице да отиде. Просто от фег пращаха учител от тук, който да е там, уж в случай на нужда.

# 217
Честит 8- ми март, момичета!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

# 218
  • София
Честит празник, мили момичета! Flowers Rose
Да сте здрави, обичани, щастливи и да се радвате на живота и близките си и любими хора!

# 219
  • София
Честит празник, момичета! Нека всички да сме живи, здрави и щастливи заедно с любимите ни хора!

# 220
Ще споделя картичката, която сутринта получих от Моника и веднагически и магически се разсъних от написаното в сърцето😃

# 221
Честит празник,  момичета! Бъдете здрави,  обичани, подкрепяни и уважавани!

# 222
Бисе, много сладко.
Това ме подсети преди години гледах репортаж от студентски общежития с Дани Петканов. Интервюираше студенти - пречат ли им хлебарките, шума, разхвърляните вещи по стаите. А те милите с пламък в очите се радваха и най- чистосърдечно си казваха, че това са дребнавости и не им пречат. Тогава си помислих: на тези младежи и девойки майките им сигурно до отмора са повтаряли - оправи си стаята, чорапите в коша и т. н.
А сега - хлебарките са им просто съквартиранти.Grinning
Радвах се на младостта им и на убедеността, че морето е до коленете…..

# 223
Страхотна картичка от Моника Heart

Честит празник! Бъдете здрави и усмихнати!

Това ме подсети преди години гледах репортаж от студентски общежития с Дани Петканов. Интервюираше студенти - пречат ли им хлебарките, шума, разхвърляните вещи по стаите. А те милите с пламък в очите се радваха и най- чистосърдечно си казваха, че това са дребнавости и не им пречат.
Свободата е сладка, а и младостта е с друга перспектива. Лелеее, как се изказах, все едно съм 100 годишна баба. А не е, като да не помня и аз студентските години...Joy

# 224
  • Някъде в Европа...
Честит празник, пораснали момичета!
Да сме здрави и много щастливи!

Бисе, Мони е невероятна! 🍀

Младостта, ех, младостта! Днес баща ми предава поздрави на една настояща моя колежка и поиска да я попитам същото ли е като едно време празнуването 😃..Нейният отговор беше: " благодаря му и му кажи, че нищо не е като едно време, защото годинките ни са с 15 повече" 😃...
Весел празник довечера!
П.С. Синковецът имал подарък, но съм щяла да си го получа като съм се върнела довечера от заведението, че човекът тръгнал към фитнеса директно от училище и няма да се засечем  преди да изляза 😃

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:47 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт