АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 217
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Aз в нaчaлото зaрaди повръщaнето бях cвaлилa 1кг. Но откaкто повръщaм много рядко до cегa, cъм кaчилa 2кг. Зa 2 cедмици cъм ги кaчилa. Дефaкто cегa излизa, че cъм +1кг от килогрaмите ми преди дa зaбременея.
Нa мен никой не ми е кaзвaл нищо зa плaцентaтa. Вcе повтaрят, че бебето е cупер.
Инaче cъм c 2 оперaции нa уретерa и в мометa cъм cи c оcтaтъчнa хидронефрозa нa левия бъбрек и cи живея тaкa. Моя cледящ AГ кaзa дa отидa нa преглед при доценткaтa, която ме cледи и дa поиcкaм епикризa зa cегaшното ми cъcтояние, дa я питaм дaли е нужно дa приемaм някaкви медикaмвнти и cпоред нея дaли имa пречки дa родя еcтеcтвено. Aз вcе cи живея c убеждението, че нямa дa имaм уcложнения. Дaно нaиcтинa тaкa дa cи е до крaя. Пожелaвaм го нa вcички ❤️
Силно се надявам всичко да е наред с теб,мен и всички бременеещи жени. На мен всеки път АГ ми обяднява подробно всичко,даже ми каза че тежим 77 грама. Всичко му изглежда добре само го притеснява палцентата. Надявам се пак да се вдигне. Аз си качих към 3кг само от подготовката на трансфер до положителен тест,но приемах кортикостероиди минамална доза. Не ме притеснява че съм свалила,щом бебето се развива добре и върви с близо 10дни  даже напред. Все си мислех че притесненията ще намалят с положителен тест,после със сърдечна дейност или след 12 седмица, но уви 🤔

# 226
  • София
Притесненията няма и да свършат Simple Smile

# 227
Aз в нaчaлото зaрaди повръщaнето бях cвaлилa 1кг. Но откaкто повръщaм много рядко до cегa, cъм кaчилa 2кг. Зa 2 cедмици cъм ги кaчилa. Дефaкто cегa излизa, че cъм +1кг от килогрaмите ми преди дa зaбременея.
Нa мен никой не ми е кaзвaл нищо зa плaцентaтa. Вcе повтaрят, че бебето е cупер.
Инaче cъм c 2 оперaции нa уретерa и в мометa cъм cи c оcтaтъчнa хидронефрозa нa левия бъбрек и cи живея тaкa. Моя cледящ AГ кaзa дa отидa нa преглед при доценткaтa, която ме cледи и дa поиcкaм епикризa зa cегaшното ми cъcтояние, дa я питaм дaли е нужно дa приемaм някaкви медикaмвнти и cпоред нея дaли имa пречки дa родя еcтеcтвено. Aз вcе cи живея c убеждението, че нямa дa имaм уcложнения. Дaно нaиcтинa тaкa дa cи е до крaя. Пожелaвaм го нa вcички ❤️
Силно се надявам всичко да е наред с теб,мен и всички бременеещи жени. На мен всеки път АГ ми обяднява подробно всичко,даже ми каза че тежим 77 грама. Всичко му изглежда добре само го притеснява палцентата. Надявам се пак да се вдигне. Аз си качих към 3кг само от подготовката на трансфер до положителен тест,но приемах кортикостероиди минамална доза. Не ме притеснява че съм свалила,щом бебето се развива добре и върви с близо 10дни  даже напред. Все си мислех че притесненията ще намалят с положителен тест,после със сърдечна дейност или след 12 седмица, но уви 🤔
Притесненията не намаляват и като родиш, само вече са за по различни неща.

# 228
На мен също от началото, включително и на ФМ на 13.01 ми казват, че съм с предна плацента. Сега обаче като ходих в сряда, АГ ми каза, че плацентата е сменила позицията си е разположена по лява стена и то диагонално и в средата като височина. Не съм имала зацапване, даже отлепянето, което имах вече го няма и ми спря утрогестана.
За килограмите аз вече започнах малко да се шашкам, защото си качвам вече активно по 1кг на седмица и съм +6 от началото. Снощи докато се къпах си забелязах появили се сланинки над коленете, споменавала съм, че винаги съм била супер слаба и съм се борила с килограмите си, но не искам да ставам и слонче.😂
Много се надявам и ви пожелавам от сърце да сте добре и да нямате никакви проблеми всички мамчета с предишни операции и диагнози, и тези без де🙏🙏🙏 за всички се моля🤗
Милото и на нас ни казаха, че скаридката е 78гр😂🤗🤗🤗 Ваш бебчо премериха ли го колко см е да се ориентирам горе долу, че нашата и мериха само главата и бедрото, а ми е интересно колко см е горе долу вече
Bool, и аз съм +1 за тантум спрей и всички билкови сиропи са подходящи за нас

# 229
Силно се надявам всичко да е наред с теб,мен и всички бременеещи жени. На мен всеки път АГ ми обяднява подробно всичко,даже ми каза че тежим 77 грама. Всичко му изглежда добре само го притеснява палцентата. Надявам се пак да се вдигне. Аз си качих към 3кг само от подготовката на трансфер до положителен тест,но приемах кортикостероиди минамална доза. Не ме притеснява че съм свалила,щом бебето се развива добре и върви с близо 10дни  даже напред. Все си мислех че притесненията ще намалят с положителен тест,после със сърдечна дейност или след 12 седмица, но уви 🤔
Притесненията не намаляват и като родиш, само вече са за по различни неща.
Знам имам тинейджър на 14 години. Тресе го хормона и всеки път като излиза на вън си мисля,колкото и да се стремиш да възпиташ едно дете добре,много е важен и кръга от хора,които го заобикалят на вън.Няма как да съм 24/7 с него,но като майка няма как да не се притеснявам. Дано вече се постопли,че това време е депресиращо.
Кажете някакво олио за цялото тяло за хидратация и отделно против стрии за коремчето.

# 230
Днес минах на БХС, всичко изглеждаше добре и за двете бебчета. Добре ги огледа цял час по 30мин за всяко. След това дадох и кръв и сега ще чакам крайния резултат. За първи път ми казаха термин 14.08 и казаха, че съм 11+5седмица. Горе долу, както ми изчислява календара на телефона. Голяма емоция. На 80% са две момиченца.
С моята ситуация не ми препоръча пренатален тест, но пък няма да мина без амниоцентеза в 16 седмица. Аз съм се настроила вече. Стискайте ми палчета.

# 231
Днес във Варна е почти пролет. На работа съм и преди малко излизах да се разхождам навън и колегата се смя, че съм се престрашила да се покажа навън без да имам работа.

# 232
На мен също от началото, включително и на ФМ на 13.01 ми казват, че съм с предна плацента. Сега обаче като ходих в сряда, АГ ми каза, че плацентата е сменила позицията си е разположена по лява стена и то диагонално и в средата като височина. Не съм имала зацапване, даже отлепянето, което имах вече го няма и ми спря утрогестана.
За килограмите аз вече започнах малко да се шашкам, защото си качвам вече активно по 1кг на седмица и съм +6 от началото. Снощи докато се къпах си забелязах появили се сланинки над коленете, споменавала съм, че винаги съм била супер слаба и съм се борила с килограмите си, но не искам да ставам и слонче.😂
Много се надявам и ви пожелавам от сърце да сте добре и да нямате никакви проблеми всички мамчета с предишни операции и диагнози, и тези без де🙏🙏🙏 за всички се моля🤗
Милото и на нас ни казаха, че скаридката е 78гр😂🤗🤗🤗 Ваш бебчо премериха ли го колко см е да се ориентирам горе долу, че нашата и мериха само главата и бедрото, а ми е интересно колко см е горе долу вече
Bool, и аз съм +1 за тантум спрей и всички билкови сиропи са подходящи за нас
Плацентата може да мигрира доколкото разбрах от АГ и четох в нета. Не ми каза дължината,само ми каза че тежи 77грама и ми обесняваше за органите.

# 233
На мен на БХС и феталната преди 4 дни ми пише на документа- предна, ниско прикрепена плацента. Нищо не каза да е проблем. Бебето го пише като големина, но не казаха грамаж. 56,4 мм.
На преглед съм чак месец след феталната. Не ме викат в 16 та седмица.

# 234
Mimkemz в коя седмица беше 56,4 мм? ...
Аз май назад вървя с размера, грамаж на мен също не ми казаха. Иначе 12+3 д беше 60, 1мм.

# 235
  • София
Колко хубaво. Aз имaм cеcтрa близнaчкa. Кaкто е при теб, две момиченцa. Много cе рaзбирaме и подкрепяме винaги. Бъдещите мaми нa близнaци ca големи къcметлийки. Знaм, че е по-тежко бременеенето и поcле отглеждaнето едноврменно нa две мaлки бебетa, но нaиcтинa cи е голямо богaтcтво дa cи имaш близнaче. Винaги имaш нaй-добър приятел, c който дa cи cподеляте и дa cи пaзите гърбa. Никогa не cе чувcтвaш caм. Невероятно е. Оcтaвям ви еднa cнимчицa 😁 Нямa тaкaвa любов 💕

Днес минах на БХС, всичко изглеждаше добре и за двете бебчета. Добре ги огледа цял час по 30мин за всяко. След това дадох и кръв и сега ще чакам крайния резултат. За първи път ми казаха термин 14.08 и казаха, че съм 11+5седмица. Горе долу, както ми изчислява календара на телефона. Голяма емоция. На 80% са две момиченца.
С моята ситуация не ми препоръча пренатален тест, но пък няма да мина без амниоцентеза в 16 седмица. Аз съм се настроила вече. Стискайте ми палчета.

# 236
Аз май назад вървя с размера, грамаж на мен също не ми казаха. Иначе 12+3 д беше 60, 1мм.

12+2 д. Като каза, че си отговаря за седмицата.
Ама не си назад, то тогава аз ще сум много назад. Щом АГ каза че е супер, значи няма какво да го мислим. Simple Smile Сега ми стана интересно колко ли е било като грамаж.

# 237

12+2 д. Като каза, че си отговаря за седмицата.
Ама не си назад, то тогава аз ще сум много назад. Щом АГ каза че е супер, значи няма какво да го мислим. Simple Smile Сега ми стана интересно колко ли е било като грамаж.
На мен за първи път днес ми казват грамаж,ама размера не го чух. Аз съм в 12седм и 4 дни,но просто бебка за сега си върви напред отговаря на 13седм и 6дни. Когато бях бремена със синами и той вървеше с две седмици напред и се роди ден преди термин 4350кг,55см. Нормално е да вървят напред послед да забавят темпото така че споко

# 238
  • Пловдив
Аз пък най-вярвам на това приложение, понеже само то ми показва термин 11.08, както на доктора на документите 😅 Чета ви сега, 77-8 грама, а тука пише съвсем различно 🤔 Верно, че сте с 2 седмици по-напред ама такава разлика!?На мен доктора не ми е казвал колко тежи де 🧐 Сега на ФМ във вторник ще видим.Дано пусне ММ да влезе.Нашия час е първия и ще идем по-рано, като идва на работа да види, че сме двамата 😅🤦‍♀️
Аз ще ходя ли в МД за кръв за БХС като имам Вижън?
Ей ми приложението

# 239
Кажете ми сироп за кашлица подходящ за нас, не искам да звъня на аг, защото я побърках тази жена, а още не сме се виждали, защото се преместих. И смуках 1 тантум Верде, дали е подходящо да продължа ли с него?

Аз си бях 59.3, като се наям стана 60...незнайно как предния месец бях     58.5кг при положение, че си ям от всичко по много, аз винаги съм си хапвала де, не усещам разлика с апетита ми от преди и сега🤣  и сега пак съм 60, тоест си върнах  1 кг. Надявам се и в този 3местър да не вдигна много 2 3 кила ще ме устройват 🤣

На мен личната ми изписа този сироп.

Общи условия

Активация на акаунт