Без желание за секс

• 6 665
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Ох, добре, че писа да кажеш, че ти е пуснал! Не можех да спя спокойно, честна дума! 😂

# 76
9 кила до 7-ми месец никак не е малко, при положение че основно се качват последните два ... и то двойно.

# 77
9 кила до 7-ми месец никак не е малко, при положение че основно се качват последните два ... и то двойно.

Последните два бебето наддава на килограми. Нормалното качване е до 16 кг. Щом дори доктора ми казва, че качам малко, значи нещата са окей. И са си доста добре 9, много мои познати са качвали и до 30 така че..
Не съм с наднормено тегло, а и в болницата още се свалят от 5 до 8 кг.
Ох, добре, че писа да кажеш, че ти е пуснал! Не можех да спя спокойно, честна дума! 😂

Написала съм го за да се сложи край на темата.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 23:51 от Rouz9

# 78
  • USA
за да сложиш край на темата помоли  модератор да я заключи

# 79
Цитат
... Явно ви е яд, че съм си останала почти същата и без голям корем в края на седми месец ... Всичко е било притеснение и секса вече си го направихме по негова инициатива. Не, че е ваша работа да знаете, но исках да го поясня заради начина по който пишете ...
Аман от завист и комплекси.
Супер. Темата завършва точно по "женски".

# 80
Нормалното качване е 10-12 кг - 3-4 кг бебе, 3-4 кг плацента и околоплодна течност и 3-4 мазнини, за да издържи тялото товара. В осми и девети месец се качва главоломно защото бебето тогава нараства най-много. В момента бебето ти няма и 2 кг, смятай колко трябва да си качила.. Не, че има някакво значение, ама понеже ти засегна темата.
Ние не сме правили последните месеци, по мед причини ми беше забранено, ама и да не беше то хич не си го представям с тоя тумбак и да ми ръчка в бебето Unamused след раждането също поне два месеца не се прави по мед. причини. Няма да залинеете без секс няколко месеца, голяма драма..

# 81
Според мен бременната жена е красива, ако е здрава.
Хипопотам... какво да кажа за такова определение - нищо, мълча си.

# 82
  • Great Britain
Нормалното качване е 10-12 кг - 3-4 кг бебе, 3-4 кг плацента и околоплодна течност и 3-4 мазнини, за да издържи тялото товара. В осми и девети месец се качва главоломно защото бебето тогава нараства най-много. В момента бебето ти няма и 2 кг, смятай колко трябва да си качила.. Не, че има някакво значение, ама понеже ти засегна темата.
Ние не сме правили последните месеци, по мед причини ми беше забранено, ама и да не беше то хич не си го представям с тоя тумбак и да ми ръчка в бебето Unamused след раждането също поне два месеца не се прави по мед. причини. Няма да залинеете без секс няколко месеца, голяма драма..
Да ми ръчка в бебето  -ме га култово.

# 83

Нормалното качване е до 16 кг. Не знам как определихте 10-12. На мен не ми е забранено и дори ми казват, че е полезно. И пак казвам корема ми не е голям! Не всички бременни и бебета трябва да са огромни в края на 7ми месец. Бебето ми и сама знам колко е голямо и ми е ясно още колко е възможно да кача и мога да ви кажа, че много зависи и от начина на хранене на майката. Как определихте, че ще кача за два месец двойно също не знам. Има достатъчно компетентни хора около мен от които да си набавям информация. Всяка бременност е различна! Не сравнявайте. Знам колко време след раждането не се прави и никъде не съм казала, че ми е на живот и смърт.

# 84
  • France
Нормално в смисъл, че не е патологично. Аз качих 16 с втората ми бременност и вярвай бях слон. Само хобот ми липсваше. И от една година се мъча да сваля тлъстините и не мога. С първата качих 11. Съвсем друго беше.
Не мисля, че в кг е проблемът. При вас има липса на комуникация и емпатия. Може би и потентост. Няма как да се "ръчка" бебето, защото има 2-3 см шийка на между матката и вагината. Тоест бебето въобще не усеща. Това което чува е учестеният ритъм на сърцето. А ендорфините са бонус И за него.

# 85
Освен това не е вярно, че поне 2 месеца след раждането не се прави секс. Индивидуално е, при мен и след двете раждания на 40-я ден вече имах разрешение от лекар. За ръчкането на бебето съм безмълвна просто...

# 86
Виждаме колко са компетентни, като са ти казали 16 кг. Оптималното качване е 10-12 кг както вече ти казаха. Вместо да спориш с половин БГ мама как не си дебела, красива си,  привлекателна си, и мъжът ти те иска, отивай при него да го съблазняваш вместо да пускаш теми с въпроси, чиито отговор явно знаеш.

# 87
  • Great Britain

Нормалното качване е до 16 кг. Не знам как определихте 10-12. На мен не ми е забранено и дори ми казват, че е полезно. И пак казвам корема ми не е голям! Не всички бременни и бебета трябва да са огромни в края на 7ми месец. Бебето ми и сама знам колко е голямо и ми е ясно още колко е възможно да кача и мога да ви кажа, че много зависи и от начина на хранене на майката. Как определихте, че ще кача за два месец двойно също не знам. Има достатъчно компетентни хора около мен от които да си набавям информация. Всяка бременност е различна! Не сравнявайте. Знам колко време след раждането не се прави и никъде не съм казала, че ми е на живот и смърт.
Rouz 9 не влизаи в обеснителен режим.Скоро една позната,не е бременна ,друга ситуация е при нея ми разказа колко е доволна от вибратора си.Та ето ти вариант за момента.Като родиш ще имаш и друг вариант определено,няма да останат  така нещата с мъжът ти Успех.

# 88
Е нали нарочно го написах. Много добре ми е ясно, че физически няма как да стане контакт с бебето и то нищо не усеща. Но психически и емоционално, аз така приемах нещата. Както и дае, беше съвсем преднамерена употребата на този израз,.целяща да опише емоционалните ми представи, а не физическите. Просто много мъже го приемат по същия начин, емоционално, и имат психологически задръжки, а не, че не са учили биология и не знаят кое къде и до къде стига...

# 89
  • France
Толкова по зле за тях тогава.

Общи условия

Активация на акаунт