Без желание за секс

• 6 633
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
  • Great Britain
Е нали нарочно го написах. Много добре ми е ясно, че физически няма как да стане контакт с бебето и то нищо не усеща. Но психически и емоционално, аз така приемах нещата. Както и дае, беше съвсем преднамерена употребата на този израз,.целяща да опише емоционалните ми представи, а не физическите. Просто много мъже го приемат по същия начин, емоционално, и имат психологически задръжки, а не, че не са учили биология и не знаят кое къде и до къде стига...
Ти защо си го написала ние няма как да гадаем. И откъде знаеш,че много мъже го приемат по един и същи начин освен твоя?

# 91
Виждаме колко са компетентни, като са ти казали 16 кг. Оптималното качване е 10-12 кг както вече ти казаха. Вместо да спориш с половин БГ мама как не си дебела, красива си,  привлекателна си, и мъжът ти те иска, отивай при него да го съблазняваш вместо да пускаш теми с въпроси, чиито отговор явно знаеш.

Явно не сте чели достатъчно книги и нямате до вас хора с по 20 години опит в тази сфера, за да ми обяснявате колко са компетентни тези около мен.

# 92
Казах, че аз съм го приемала така, не мъжа ми. И е често срещано, да. И мъже и жени има , които просто психологически не могат да приемат за нормално, когато става въпрос за бременност в третия триместър. За много хора раждането на здраво бебе е първия приоритет, а секса остава по-назад за няколко месеца. Не е чак толкова драматично.

# 93
Виждаме колко са компетентни, като са ти казали 16 кг. Оптималното качване е 10-12 кг както вече ти казаха. Вместо да спориш с половин БГ мама как не си дебела, красива си,  привлекателна си, и мъжът ти те иска, отивай при него да го съблазняваш вместо да пускаш теми с въпроси, чиито отговор явно знаеш.

Явно не сте чели достатъчно книги и нямате до вас хора с по 20 години опит в тази сфера, за да ми обяснявате колко са компетентни тези около мен.

Виж сега, разбирам, че си по-чувствителна, защото си бременна, и не искам да те дразня, защото не е здравословно за теб. Но като те чета теб - не си точният човек да прави забележка на други хора за четенето на книги.

Много секс ти пожелавам ✌

# 94
Авторът събра достатъчно съвети. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт