Къде в Пловдив - 94???

• 33 485
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Къде в Пловдив придлагат хранилки за птици /трябва ни подходяща за двор на детско заведение/.

Zoomania, магазините са им големи, има неща за птици, но хранилки не съм сигурна.

# 121
Часовникар в района на Смирненски? За смяна на батерия само, нищо по-специално.
До кръстовището преди Хирургиите срещу денонощна аптека Запад) съм виждала на павилион да пише "Часовникар", но дали работи- не знам. Все минавам след 17-18 часа и тогава изглежда затворено...
Ако някой има впечатления, ще се радвам да сподели.

# 122
За мамолог аз от години посещавам Румен Христов във 2 дкц,но от известно време не е на работа и за съжаление не казват от регистратира дали изобщо ще се върне,ако случайно някой нещо знае нека сподели.
През април трябва да ходя на мамография и мислех да е пак при д-р Христов, защото от години съм му пациентка. Дано да се върне на работа! Д-р Косев изобщо не го харесвам. В ДКЦ-то до бившата гимназия "Васил Коларов" има табела за мамограф, но нямам впечатления за там.

# 123
Къде мога да открия разнообразие на каишки за часовници ? Ако има и добър часовникар ,който да ми препоръчате ще е супер

# 124
  • Пловдив
Погледнете на предната страница - вчера обсъждахме часовникарите.

# 125
Къщичка за птици бях видяла в намалените стоки в Лидл.
От години сменях батерии и каишки в един магазин, отвън  на Халите - жената ми сменяше каишката и батерията без допълнителни пари и беше много услужлива и имаше избор. За съжаление някъде се изместиха и в момента там е магазин за шалове и не знаеха къде са се преместили. Ако някой знае, моля да сподели.

# 126
Най-удачните хранилки за птици се приготвят от подръчни материали. Разпробива се дъното на пластмасово шише от Спрайт или 7up…ако изобщо вече се предлага някъде второто. Не знам защо предпочитания имат към зелени шишета. Поставя се хоризонтално на дъното тънка и дълга дъскичка, на която птиците кацат. И шишето се пълни с любими семена за птиците. Утре, ако не забравя, ще снимам и кача снимки. Бутилката се окачва да виси на някое дърво.

# 127
  • под тепетата
Мисля, че в КИК в халите съм виждала къщички. Хранилка съм си купила от един магазин за немски евтини стоки - представлява стъклена чинийка със залепена купичка вътре. Хванати са с три метални синджирчета , които се събират , за да се окачи . За 1,50лв бяха, сега гледам на магазина окачена табела, че вече са на 2лв основна цена стоките. Такъв магазин има и след подлеза на края на главната отляво .

# 128
  • Пловдив
Добро утро! Моля, да препоръчате майстор за ремонт на бойлер! Благодаря предварително! Хубав ден!

# 129
  • Пловдив
От тук го знам този човек, много коректен и лесна комуникация

# 130
  • Пловдив
За мамолог аз от години посещавам Румен Христов във 2 дкц,но от известно време не е на работа и за съжаление не казват от регистратира дали изобщо ще се върне,ако случайно някой нещо знае нека сподели.
През април трябва да ходя на мамография и мислех да е пак при д-р Христов, защото от години съм му пациентка. Дано да се върне на работа! Д-р Косев изобщо не го харесвам. В ДКЦ-то до бившата гимназия "Васил Коларов" има табела за мамограф, но нямам впечатления за там.
В началото на декември миналата година бях на преглед при д-р Христов във 2 ДКЦ. Всяка година ходя при него на преглед. Беше в дълъг болничен от лятото миналата година, пишеше в сайта на ДКЦ-то,  но декември беше на работа. В момента не знам дали е там. Най-добре се обадете на регистратура и питайте.

# 131
  • Пловдив
В началото на декември миналата година бях на преглед при д-р Христов във 2 ДКЦ. Всяка година ходя при него на преглед. Беше в дълъг болничен от лятото миналата година, пишеше в сайта на ДКЦ-то,  но декември беше на работа. В момента не знам дали е там. Най-добре се обадете на регистратура и питайте.
Прочетох кометара Ви и веднага звъннах на регитратура, точния отговора който получих беше....Не няма да се върне скоро,ако изобщо се върне.

# 132
Здравейте, освен Шопинг фея,някои друг дали прави общи поръчки от Германия?

# 133
Къде мога да открия разнообразие на каишки за часовници ? Ако има и добър часовникар ,който да ми препоръчате ще е супер
Вчера смених каишка на мъжки часовник - на втори етаж на Халите.

# 134
  • Пловдив
На втория етаж на късата страна са ми сменяли батерия.

Общи условия

Активация на акаунт