Къде в Пловдив - 94???

• 33 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
В Пулс фитнес не ми е по джоба...мерси иначе.
Тогава отваряш Грабо и си харесваш някаква оферта...
Ама не очаквай чудеса с масажи Simple Smile За тонус може Simple Smile Другаде са ключовете Simple Smile Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Антицелулитният масаж е много болезнен. Не знам колко дълго може да се изтърпи. Само са ми демонстрирали, в края на класически масаж. Аз по принцип нямам много целулит и би могло да се полияе с масаж, но не бих могла да го изтърпя.....

# 107
  • София
Мистик, мога да ти препоръчам домашен масаж с вендузи-бюджетно, ефективно и щадящо Wink
Къде е тази пицария в Капана, нещо ново ли е?
Ето я: https://www.facebook.com/La-CasaKapana-105360798483273/

# 108
  • Пловдив
За мамолог аз от години посещавам Румен Христов във 2 дкц,но от известно време не е на работа и за съжаление не казват от регистратира дали изобщо ще се върне,ако случайно някой нещо знае нека сподели.

# 109
За мамолог аз от години посещавам Румен Христов във 2 дкц,но от известно време не е на работа и за съжаление не казват от регистратира дали изобщо ще се върне,ако случайно някой нещо знае нека сподели.
Последните 10 години ходих все при него' но понеже го няма' миналата година бях при Якова в МЦ тримонциум на ехограф. Работела и в дкц тракия' където имало и мамограф' та тази година мисля да се възползвам.
От Косев изобщо не съм доволна

# 110
  • Пловдив
Последните 10 години ходих все при него' но понеже го няма' миналата година бях при Якова в МЦ тримонциум на ехограф. Работела и в дкц тракия' където имало и мамограф' та тази година мисля да се възползвам.
От Косев изобщо не съм доволна
Да тя е в нашата поликлиника,но аз си харесвах доктор Христов и незнам защо не казват нищо за него ,силно се надявам да е добре и да се върне на работа.

# 111
Аз ходя при Якова, в ДКЦ 5. Но тя не е мамолог, трябва първо да се мине през хирург или АГ. Мен ме гледа само на ехограф. Имам една мамография, каза, че за моите гърди не е ОК като диагностика.

# 112
  • Пловдив
Аз ходя при Якова, в ДКЦ 5. Но тя не е мамолог, трябва първо да се мине през хирург или АГ. Мен ме гледа само на ехограф. Имам една мамография, каза, че за моите гърди не е ОК като диагностика.
Аз взимам направление от джипито за мамограф или си плащам ако не ми се занимава с направления.

# 113
Е, да, но аз не искам мамография. Иначе първия път така беше, ЛЛ ми даде направление. Сега ходя с карта за ДЗО.

# 114
Аз искам просто консултация. Тъй като спрях да кърмя и моя АГ каза на 6-тия месец да посетя мамолог. Никога не съм ходила и дори не знам какво представлява прегледа. Снимки ли се правят, опипва ли само лекаря? Изследвания пускат ли се?

# 115
  • София
Мамография се прави след определена възраст или ако има клинична картина и се налага. В общия случай се прави ехография на млечни жлези и преглед от лекаря чрез палпиране. Това е сравнително бърз и лек преглед, затова си запишете просто един час и идете спокойно. Стискам палци всичко да е наред! Аз лично се преглеждам при мамолог всяка година профилактично, досега никога не съм правила мамография.

# 116
  • Пловдив
Мамографиите се правят само,  ако има фамилна обремененост, или по преценка на лекар. За мен са си изключително неприятни, а и си е облъчване...
Масаж с вендузи се прилага, ако имаш здрави кръвоносни съдове. Ако си предразположен към разширени вени и имаш спукани капиляри - не!

# 117
Часовникар в района на Смирненски? За смяна на батерия само, нищо по-специално.

# 118
  • Пловдив
Къде в Пловдив придлагат хранилки за птици /трябва ни подходяща за двор на детско заведение/.

# 119
Къде в Пловдив придлагат хранилки за птици /трябва ни подходяща за двор на детско заведение/.

Виждала съм в Алати, незнам има ли ги още

Общи условия

Активация на акаунт