Къде в Пловдив - 94???

• 33 514
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро,препоръчайте ми моля лаборатория за изследвания след Ковид или къде мога да отида да ме прегледат цялостно без записване?

Аз в Бодимед си правих. Разширеният им пакет е добър, но аз и доста допълнителни неща си пуснах. Личната ме прегледа. Даде ми направление за пулмолог, но така и не го използвах. Какъв преглед всъщност е необходим?

# 151
Ами искам да проверя дали всичко ми е наред, още не мога да се оправя трета седмица , вие ми се свят,повръщам, сърцето ме пробожда и други симптоми.И аз харесах пакета на бодимед, смятам и други неща да пусна, но може ли да не е на гладно, пила съм вода и чай и хапчета,витамини?

# 152
  • Пловдив
Ами искам да проверя дали всичко ми е наред, още не мога да се оправя трета седмица , вие ми се свят,повръщам, сърцето ме пробожда и други симптоми.И аз харесах пакета на бодимед, смятам и други неща да пусна, но може ли да не е на гладно, пила съм вода и чай и хапчета,витамини?
Обади се и ги питай.

# 153
  • Пловдив
Е, чак пък да не можеш да издържиш само на вода до даването на кръв за изследвания... Ако искаш и кръвна захар, няма как да не е на гладно.

# 154
E, жената явно има предвид за днес, а не по принцип.

# 155
Искам да направя изннеда парти за рождения ден на мъжа ми и д аа поканя около 10 човека, но нямаме място вкъщи и затова най-удачно ще е навън, но сега се притеснявам, че част от нас нямат сертификати и търся зала, раторант, къдрто да се съберем.
Отворена съм за всякакви предложения в рамките на града, без значение от квартала.

# 156
  • Пловдив
А какви изследвания си правите след преболедуване и колко време след това?

# 157
  • Точно където трябва
Може ли за препоръка за йога студио, някъде в Гагарин, Кършияка, около Панаира. И по възможност да започват вечер от 17-17.30.

# 158
Виж Перфект фитнес на Пешеходния мост. Вторник, четвъртък и петък има йога от 17ч.

# 159
  • Пловдив
Препоръчвам и аз йогата в Перфект фитнес. Дамян е страхотен инструктор, най-стария и опитен в Пловдив, направо с академични знания за този спорт.

# 160
  • Точно където трябва
Виж Перфект фитнес на Пешеходния мост. Вторник, четвъртък и петък има йога от 17ч.
Има ли мнение за него? Да, благодаря, писали сме заедно. А контакти?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 14:05 от elliee

# 161
  • Пловдив
Освен този телефон: 032608601 има ли друг за свръзка с НОИ искам да направя едно питане.

# 162
  • Пловдив
Освен този телефон: 032608601 има ли друг за свръзка с НОИ искам да направя едно питане.
032/608-646 и 647.

# 163
  • Пловдив
Зависи за какво ви е въпросът. Посочените два номера са за болнични.

# 164
Аз съм звъняла на тези номера и за майчинството. Попитах ги какво ще се случва с него и ми казаха, че Април месец ще се разбере дали ще бъде вдигнато на 710лв.

Общи условия

Активация на акаунт