Къде в Пловдив - 94???

• 33 574
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Да, само оптичен и само 1 GB.  Но пък са единствените, които можеш да ползваш за кратък период( като ни идват гости от чужбина им пускаме от техния интернет за по месец,  като ти изтече договора просто връщаш устройството). Ако имате член на семейството с ТЕЛК, той да подпише договора- правят отстъпка от цената. И наистина нямат аналог.

# 466
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде могат да поправят чанти във Въстаннически или Смирненски - зашиване, смяна на цип
За Смирененски, срещу Санито има един обущар, поправя и чанти.
В Кичука, ул Бяло море № 2,  на ъгъла се пада ателието.

# 467
На ул. Лерин (срещу офиса на Спиди, в близост е и Пълмед) има обущар. Струва ми се, че поправя и чанти, но не съм сигурна. Но, ако ви е наблизо, може да се провери

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:40 от dolce miele

# 468
Момичетата, къде в Пловдив може да се хапне или поръча вкусно суши? Децата ми искат да опитат.

# 469
  • Пловдив
За мен най-вкусно е в Japonika и Happy. Много хвалиха и това в Биллата за вкъщи, но не съм особено очарована аз.

# 470
  • Пловдив
Суши може да се поръча от хепи.
Суши бар има в билла на 6-ти Септември. Има готови сетове, а може да поръчате и да ви го приготвят на момента пред вас.
Сигурно има и други места, но аз по принцип не харесвам суши и не мога да кажа. От тези места съм взимала за дъщеря ми. И на място сме били в Торо Гранде.

# 471
  • Пловдив
Аз най-много харесвам сушито в Хепи.
Също много ми допадна в Рафи, но съм яла преди 2 години и не знам сега дали го поддържат като асортимент.

# 472
Суши не ям, но от 3 приятелки по различно време много лоши отзиви чух за сушито в Рафи, а специално заради него ходихме. Явно са го развалили.

# 473
Във всяко Хепи ли правят суши?

# 474
Торо и Хепи за суши. За Хепи - онлайн на сайта им може да видиш от кой ресторант можеш да вземеш и дали този, който те интересува е в списъка /преди около година мисля, че имаше само един, който не излизаше като опция да си вземеш сушито от него - т.е. вероятно не са имали майстор там/.
Препоръчвам ти да си вземете някакво комбо - ако не са опитвали до сега е хубаво да имат избор като тестват Wink

# 475
  • Пловдив
Да, моето предложение също е за комбо. Има добри варианти. Ако се поръча онлайн и се избере опция да се вземе от ресторант, има 10% отстъпка.

# 476
  • София
Ако ви се отдаде възможност да идвате към София, с десет ръце препоръчвам Edo Sushi в Ринг мол. Фен съм на суши, но между Едо и Хепи има разлика от земята до луната, Хепи ми е ей така за ежедневно хапване. Ако искам да се насладя, избирам Едо.

# 477
Суши в Джапоника, всичко друго доста трудно се доближава до тях.

# 478
В ресторант Романтик има ваучери през грабо много често и също сушито е добро.

# 479
В пловдив има ли магазин за резервни части за кафемашини. Запушила се е цедката и изобщо не тече.

Общи условия

Активация на акаунт