Къде в Пловдив - 94???

• 33 526
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,къде мога да си намеря аспержи?В Лидл проверих,но няма.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 11:26 от Памуче

# 571
  • Пловдив
В Метро.

# 572
  • Пловдив
В Лекси също може да има аспержи.

# 573
  • София
Раничко е още за тях, не им е дошъл сезона, затова трудно се намират, в метро може да има.

# 574
  • Пловдив
На пазара до Гребната има аспержи.

# 575
Мили дами, къде в Пловдив мога да купя вкусна и хубава малка торта за повод, без предварителна поръчка?
За сега Чочко видях, че предлагат, но ще се радвам на мненията ви Simple Smile

# 576
Мили дами, къде в Пловдив мога да купя вкусна и хубава малка торта за повод, без предварителна поръчка?
За сега Чочко видях, че предлагат, но ще се радвам на мненията ви Simple Smile

За мен най-хубавите торти са на Dolce Mela, до пожарната. Винаги са им пресни и вкусни, което оправдава и цената им. Simple Smile

В Dolce fellini също имат, не са им лошо.

# 577
На изхода на Метро има магазин на торти Нико.

# 578
Стената също.

Днес цял ден отварям бг мама и ми изскачат едни козунаци...казвайте къде да пращам ММ утре сутрин да купува 😄

# 579
Супер сте Simple Smile Не знаех тези сладкарници. Благодаря ви Heart

# 580
Вкусен козунак съм взимала от една пекарна в Кичука, до бившите хали, но в събота не знам дали правят.

А в Капана със сигурност има пекарни, в които правят вкусни козунаци, но не им знам имената.

# 581
Шантал, принципно всички пекарни предлагат, но по Великден. Там, от където обичайно поръчваме около празниците, все още не предлагат без заявка. Последно взех от пекарна, на светофара до църквата Иван Рилски в Кършияка. Скоро минах от там, но имаха само закуски. И до Пожарната им бяха много хубави. Особено ако са топли.

# 582
Като стана въпрос за пекарни, можете ли да ми кажете къде в Кършияка има, от скоро сме в квартала и не го познавам добре, а се случва да ни се доядат вкусни банички и понякога ходя до края на града, където знам, че със сигурност има. 😀

Ето такива:
https://2.bp.blogspot.com/-yKN6GakF6Vo/VjDOY4UoADI/AAAAAAAAM24/k … 00/DSCF5224-1.jpg

# 583
  • Пловдив
Хубави закуски в Кършака има във Венеция, срещу училище Яворов. Пред гара Филипово правят много хубави мекици.

# 584
  • Пловдив
Подкрепям -  и аз харесвам тези банички и мекици.
Хубави закуски има и на ул.Ибър.

Общи условия

Активация на акаунт