Къде в Пловдив - 94???

• 33 472
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добра лаборатория, която да работи в неделя в Пловдив? Благодаря предварително!

# 661
Много избор няма. Добра лаборатория за мен е Бодимед, но в неделя работят само централните на Рамус, на Цар Борис Трети и Писанец в Гранда.

# 662
За пръв път се наложи да ползваме Бодимед. Водих майка в Луксор и исках да съчетаем с изследвания. Там са Бодимед и Синево, една до друга. Ами за същите неща ни взеха почти двойно спрямо Зинвест.

# 663
  • Пловдив
Лабораторията на Селена работи и в почивните дни. Друг е въпросът, след смяната на собствеността, колко е останала добра. За хормони, би трябвало да държи ниво, все пак са ин витро център и това е важно. За друго, не знам. Аз съм я ползвала, приоритетно, но скоро не ми се е налагало.

# 664
  • Пловдив
Какво се е случило със Селена?

# 665
Болницата има нов собственик. Мисля, че беше от есента на миналата година.

# 666
Да, много се гърмя и мрънка за продажбата из форума.

# 667
  • Пловдив
Хм...не съм разбрала Simple Smile Дано е за хубаво.

# 668
Хич даже. Според мен. Но съм се отдалечила от тази сфера, така да се изразя, дано не ми се наложи по друг повод.

# 669
Кой е новият собственик?
Не, че знам кой е старият? Минев ли?

# 670
  • Пловдив
Аз не харесвам семейство Ставреви чисто професионално. Та не знам колко ще е на хубаво евтини консумативи, с високи цени, но да се придържаме към темата. Лабораторията работи в неделя. Както каза Сlo, дано не ми се налага.....

# 671
Ставрев, така ли? Много лоши спомени имам от него. Disappointed

# 672
Зад поставена фирма е той, да. На никоя от нас да не ѝ се налага, защото друга алтернатива общо взето в града ни няма.

# 673
  • София
Благодаря много! Точно за хормони става въпрос. Ще я видим Селена.

# 674
  • София
За хормони и аз бих посочила Бодимед.

Общи условия

Активация на акаунт